Main menu

header

896 27 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Unele dintre cele mai strălucitoare stele ale showbiz-ului internațional, vedete cunoscute în toată lumea, sunt pasionate de design interior și decorațiuni. Imediat ce și-au descoperit aceste talente nebănuite, multe nume faimoase au trecut la acțiune - au înființat companii care se ocupă de decorare și amenajare, și-au lansat co- lecții de mobilă sau textile pentru casă, au semnat parteneriate cu designeri de top.

Reese Witherspoon lansează textile de bucătărie cu accente sudice

896 27 2„Blonda de la Drept”, Reese Witherspoon, a depășit faza colecției de haine pe care a lansat-o cu ceva vreme în urmă și s-a extins la textile pentru casă. În colaborare cu brandul „Crate&Barrel”, actrița a creat piese pentru bucătărie, cu accente sudice, luminoase, aerisite, în care omniprezent este albastrul senin al ochilor vedetei. Un pas mai departe a făcut și supermodelul Iman, care, după ce a prezentat nenumărate linii de îmbrăcăminte, și-a lansat o companie de țesături pentru casă la New York Fashion Week, în 2010. Colecțiile sale sunt considerate aparte și memorabile. Și Michelle Williams continuă o tradiție de familie - bunica vedetei obișnuia să-și deseneze propriile piese pentru interior - și a lansat o primă colecție de lenjerii de pat.

Schițele lui Brad Pitt, piese exclusiviste

896 27 3La un moment dat, fermecătorul Brad Pitt a comandat un birou de la „Pollaro Custom Furniture” și imediat ce a văzut piesa, a realizat că pasiunea sa pentru designul interior era similară cu a proprietarului companiei, Frank Pollaro. Și nu a fost doar o declarație - Brad schița piese de mobilier de zece ani. Așa a început un parteneriat care a adus aceste modele exclusiviste la viață, disponibile pentru oricine își dorește un fotoliu imaginat de starul din „Legendele toamnei”. Și senzuala Sophia Vergara are în spate mai mulți ani de experiență în designul interior. Vedeta a început să proiecteze mobilier pentru „Rooms To Go” în 2013, cu accent pe piese în linii contemporane.

Eva Longoria recomandă lenjeriile mediteraneene

Actriță, producător și… restaurator, Eva Longoria și-a lansat linia de decorațiuni interioare în 2015. Cu o puternică amprentă a farmecului celebrei vedete din „Neveste disperate”, piesele pentru lenjerii de pat și combinațiile pentru ferestre sunt de inspirație mediteraneană și duc cu gândul la mare, la un cămin vesel și fericit. Cât despre Catherine Zeta Jones, actrița din „Masca lui Zorro” a lansat în 2017 o linie de decorațiuni pentru casă. De altfel, vedeta a moștenit acest talent din familie - mama sa obișnuia să tapițeze scaune și să-și coasă propriile perdele. Pe lângă faptul că aceste colecții sunt ultramoderne din perspectiva materialelor, sunt și ultrafeminine, rafinate, în nuanțe pastel.

Blake Lively creează gratuit pentru prieteni

Splendida Blake Lively anunța, la un moment dat, pe rețelele de socializare, că decorează gratuit locuința unor prieteni. Celebra actriță, care are o familie minunată, se menține într-o formă excelentă și gătește cu plăcere, a dezvoltat un simț al decorațiunilor pentru casă, punându-și amprenta pe colecții de textile cu vibrații organice, moderne, în nuanțe de bleumarin. Și actrița Mandy Moore a fost puternic implicată în reproiectarea casei sale din Pasadena. Ca o vedetă a timpului său, Mandy a documentat întreaga experiență de design pe Instagram - de la mostre de vopsea la rafturile cămării, apoi a lansat și o colecție de decorațiuni.

Diane Keaton a scris trei cărți despre împodobirea casei

896 27 4De la colecția sa de masă până la proprietățile pe care le-a achiziționat de-a lungul anilor, Diane Keaton este de foarte mult timp un fan al designului interior. Faimoasa actriță a publicat trei volume centrate pe această artă, iar în cele mai recente materiale publicate a detaliat modul în care a folosit internetul pentru a decora o casă. Nici colecția de decorațiuni semnată de Tracee Ellis Ross, concepută pentru „JCPenney”, nu a fost mai prejos la capitolul succes - piesele strălucitoare, distractive și… maximaliste s-au epuizat rapid, ceea ce i-a dat curaj cunoscutei cântărețe, actrițe și producătoare tv pentru noi proiecte în domeniu. La rândul său, vedeta de televiziune Lauren Conrad a lansat o linie de decorațiuni interioare de mare succes, scrie despre decorarea casei pe blogul propriu și are colaborări cu mai multe branduri, trasând diverse direcții în moda tapiseriilor și țesăturilor.

Miranda Kerr ornează farfuriile cu fluturi

896 27 5Modelul Miranda Kerr are o colecție impresionantă de mese și de decorațiuni aferente. Farfuriile, paharele, vasele și vazele sunt vii și colorate, împodobite cu fluturi, ducând cu gândul la bucuria și relaxarea unei petreceri cu ceai. Aceeași pasiune pentru piesele de bucătărie o are și actrița Lisa Vanderpump, care a devenit faimoasă pentru decorarea veselei cu cristale, iar apoi și-a extins inspirația spre alte piese, la fel de personale. Și celebrul muzician Lenny Kravitz este un designer de interior cu multă inspirație, de mai mulți ani. Prima sa colecție de mobilier a fost lansată, alături de un producător cunoscut, în 2015, iar piesele poartă amprenta vitalității lui Kravitz. Pe de altă parte, modelul și actrița Brooke Decker le-a oferit numeroșilor săi admiratori de pe rețelele de socializare toate detaliile cu privire la renovarea casei sale din Austin, inclusiv soluțiile găsite pentru defectele locuinței.

Kourtney Kardashian colecționează scaune scumpe

896 27 6Starleta Kourtney Kardashian este un colecționar serios de mobilă: are 14 scaune de conferință din lemn de tek în locuința sa, fiecare piesă în valoare de circa 10.000 de dolari. Totodată, vedeta tv este un binecunoscut decorator de interior, cu o apetență pentru combinația alb-negru și care lucrează îndeaproape cu faimosul designer Martyn Lawrence Bullard - pe aceasta o moștenește de la mama sa, Kris Jenner, faimoasă pentru gresia în această combinație, omniprezentă în locuința sa și care a făcut furori în timpul înregistrării reality-show-ului familiei.

Drew Barrymore crede că într-o casă trebuie să fie amplasate reviste pe podea, astfel încât „să nu existe niciun motiv să vă scoateți pantofii la ușă“

Cindy Crawford: „Piesele de lux trebuie să fie şi frumoase, şi durabile“

Legendarul supermodel Cindy Crawford și-a dezvoltat un adevărat imperiu de decorațiuni în ultimul deceniu. Susținătoare a implicării personale în tot ce înseamnă design interior, vedeta și-a împărtășit cu fanii cele câteva reguli pentru a trăi elegant: florile amplifică spațiul, designul casei trebuie să fie respectat, piesele de lux trebuie să fie și frumoase, și durabile, bucătăria este pentru gătit, nu „pentru show”, locuința trebuie să urmeze stilul de viață al proprietarului, nu invers.