Main menu

header

898 29 1de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Vedetele sunt, în fond, oameni ca toți ceilalți, iar dragostea nu ține cont de statut sau de faimă. Celebritățile iubesc, se logodesc, se cunună, întemeiază familii și unori se despart. În unele cazuri, aceste separări sunt temporare, iar cuplurile care s-au iubit dincolo de spațiu și timp se refac.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

898 29 2Cu aproape două decenii în urmă, unul dintre cele mai fermecătoare cupluri de la Hollywood, Jennifer Lopez și Ben Affleck, logodiți și urmăriți peste tot de admiratori, care îi privea ca pe eroii unei povești cu final fericit, se destrăma, spre stupoarea generală. După despărțire, cei doi au avut relații separate și copii cu alți parteneri. 18 ani mai târziu, „Jenny from the Block”, emoționată, cu lacrimi în ochi, a arătat lumii întregi inelul cu piatră verde care marchează cea de-a doua logodnă a cântăreței cu regizorul filmului „Argo”. Este pasul care vine după reînnodarea relației celor doi, în vara anului 2021 și de data aceasta fanii starurilor au văzut și o nuntă, iar Jen și Ben par mai fericiți ca niciodată.

Ben Stiller și Christine Taylor

898 29 3După ce și-au anunțat despărțirea în 2017, Ben Stiller și Christine Taylor au ajuns la concluzia că fiecare este sufletul-pereche al celuilalt. La începutul anului 2022, cei doi au anunțat că sunt din nou împreună, după ce Stiller s-a întors sub același acoperiș cu fosta soție și cei doi copii ai lor chiar din primele zile ale pandemiei. Speriat că blocajele l-ar împiedica să-și vadă famiilia, actorul revenit acasă a pus umărul la reaprinderea relației cu femeia pe care a iubit-o întotdeauna, iar astăzi se declară foarte fericit că lucrurile au evoluat spre împăcare. „A fost cu adevărat minunat pentru noi toți, neașteptat și unul dintre lucrurile bune care au ieșit din pandemie. Cred că avem un respect pentru felul în care ne asemănăm și pentru felul în care suntem diferiți. Acceptând asta, poți să apreciezi pe cineva mai mult, pentru că nu încerci să-l faci să se schimbe pentru tine”, spune actorul.

Jessica Biel și Justin Timberlake

Unul dintre cele mai frumoase și mai longevive cupluri de la Hollywood, Jessica Biel și Justin Timberlake se destrăma, pe cale amiabilă, în 2011, după patru ani de fericire deplină. Dar pauza a fost scurtă - după câteva luni, cei doi se împăcau și, în iarna aceluiași an, se logodeau. „Ea este cea mai importantă persoană din viața mea”, a spus Timberlake despre Biel, după ce i-a fost acceptată cererea în căsătorie. Cuplul a întâmpinat primul copil, pe Silas, în 2015, iar al doilea fiu, Phineas, a venit pe lume în 2020.

Justin și Hailey Bieber

898 29 4Acum sunt căsătoriți și fericiți, dar înainte de a se cununa, în 2018, Justin Bieber și Hailey Baldwin au fost nevoiți să treacă peste câteva afective. Cuplul se despărțea în 2016, iar termenii nu au fost foarte amiabili. „Am trecut printr-o perioadă lungă în care nu am fost tocmai prieteni”, a declarat Hailey pentru ziarul The Times. Apoi, ca la un semnal, cei doi și-au dat seama că se iubesc și, în 2018, Justin și Hailey și-au anunțat logodna. Între timp, s-au și căsătorit - chiar de două ori: la un tribunal din New York și apoi în Carolina de Sud, înconjurați de prieteni și familie.

Kristen Bell și Dax Shepard

Cu mult înainte să devină unul dintre cele mai adorabile cupluri de la Hollywood - și părinții fiicelor Lincoln și Delta - Kristen Bell și Dax Shepard au trecut printr-o perioadă dificilă și s-au despărțit pentru un timp. „Ne-am întâlnit aproximativ trei luni, apoi mi-a spus că nu era pregătit și nu era un moment bun pentru el. Chiar a adăugat că ar fi mai bine să ne vedem cu alte persoane. Mi-a picat foarte prost, dar apoi am apreciat că a avut curajul să facă asta”, își amintește actrița din „Mame bune și nebune”. Din fericire, Shepard și-a dat seama rapid că soția lui de acum era cea potrivită pentru el și a trecut la acțiune: „Nu știu ce-a fost în mintea mea la acel moment. M-am întâlnit și cu alte persoane, dar niciuna la fel de interesantă ca Kristen”.

Sharon și Ozzy Osbourne

898 29 536 de ani, 34 de căsnicie și o despărțire care a făcut deliciul tabloidelor. Până la… împăcare. Este vorba despre cuplul Sharon și Ozzy Osbourne, care a avut de trecut un hop mare, odată cu acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse lui Ozzy. „Va dura mult timp până voi avea din nou încredere, dar pur și simplu nu-mi pot imagina viața fără el”, a mărturisit jurata X Factor Marea Britanie, care a adăugat, totuși, că va avea grijă ca Ozzy „să plătească din plin” și, în aceeași propoziție, că… îl iartă.

Jillian și Patrick Dempsey

În 2014, Jillian Dempsey cerea divorțul de soțul său, Patrick, starul din „Anatomia lui Grey” și desemnat unul dintre cei mai sexi bărbați din lume, după o căsnicie de 17 ani. Dar depărtarea în timp și spațiu nu a stins sentimentele celor doi unul pentru celălalt și, doi ani mai târziu, divorțul era anulat de un tribunal, la cererea aceleiași Jillian. „În tot acest timp, inima mi-a spus să nu renunț. Trebuie să muncești pentru orice, și mai ales pentru iubire”, a mărturisit ulterior Patrick, care a punctat și că în perioada despărțirii cei doi s-au folosit de dialog pentru a-și clarifica sentimentele și așa au ajuns la concluzia că sunt meniți să fie împreună. Și s-au împăcat.

Gabrielle Union și Dwayne Wade

898 29 6După ce s-au întâlnit în 2009, actrița din „Nașterea unei națiuni” și starul NBA „au luat o pauză”, în 2013. Din fericire, nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt. Câteva luni mai târziu se logodeau, iar în anul următor se cununau. „Am făcut un pas înapoi pentru puțin timp, chiar dacă am continuat să ne susținem reciproc. În final, ne-am întors unul la celălalt și am decis că vrem să continuăm relația și s-o facem mai bună în fiecare zi”, afirma ulterior Wade, în timpul unei apariții la The Tonight Show.

Perfecţiunea, iubirea şi eleganţa căsniciei Prinţului William cu Kate Middleton a început cu o… separare - cu patru ani înainte de a se căsători, cei doi s-au despărţit

Kelly Ripa şi Mark Consuelos

În 1996 se cununau două dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood și puțină lume a știut ce obstacole a avut de trecut această minunată căsnicie până când cei doi au recunoscut totul, în episodul de debut al podcastului Betches’ Comments by Celebs. „Puțin înainte de căsătoria programată, ne-am despărțit. Cu o zi înainte de nunta care fusese anulată, ne-am împăcat. Și am fugit. Ne-am căsătorit la Las Vegas”, și-a amintit actorul din „Polițai în misiune”.