Main menu

header

731 3 1de Călin Popa şi Eduard Popa

Există anumite alimente care stimulează arderea grăsimilor din zona abdomenului și subțiază talia. Secretele acestui rezultat sunt dezvăluite de antrenorul vedetelor Cecilia Harris, care enumeră vegetalele ideale pentru un mijloc subțire și tonifiat.

Legume și fructe atent selecționate

Pierderea de kilograme nu este treabă ușoară, iar marea provocare abia după ce ați slăbit începe: menținerea acestui rezultat. Din perspectiva antrenorului vedetelor Cecilia Harris, indiferent că ați scăzut în greutate sau sunteți pe cale de a începe acest demers și independent de partea corpului pe care ați avut-o în vedere în principal, un aspect rămâne general valabil: talia trebuie să fie subțire, beneficiu nu doar estetic, ci și pentru sănătate. Așadar, ce puteți mânca pentru ca rezultatele efortului fizic de la sală să se vadă și să se mențină? „În primul rând, atenție la echilibru. Meniul trebuie să conțină și carbohidrați, și proteine, și vitamine, și minerale. Așadar, legume și fructe atent selecționate, care ajută la slăbitul în general, deci inclusiv al zonei abdominale”, explică Harris.

Ceaiul de fenicul combate balonarea

Aspectul de stomac plat poate fi obținut prin exercițiu, disciplină, evitarea unor alimente și favorizarea altora. „De mare folos sunt legumele cu frunze verzi, cum este spanacul, precum și bananele, întrucât conțin potasiu, care combate balonarea”, explică Harris. De asemenea, potrivit expertului, anumite ceaiuri, în principal de mentă și de fenicul, sunt de mare efect. „Înainte de a recurge la aceste formule, este bine să vă întrebați de unde provine balonarea. Poate este rezultatul stresului sau al faptului că nu dormiți suficient. Mai departe, este de preferat să alegeți în cunoștință de cauză cel mai bun regim alimentar pentru dumneavoastră, astfel încât să obțineți o scădere în greutate a întregului organism, care automat va antrena și o subțiere în zona abdominală”, adaugă Harris.

Ouăle „sparg” celulele de grăsime

731 3 2Migdalele, iaurtul grecesc și ciupercile sunt alte alimente care vă pot ajuta să vă subțiați talia. Pe lângă faptul că sunt surse de nutrienți prețioși, au vitamine, minerale și fibre care prelungesc senzația de sațietate și asigură echilibrul digestiv necesar menținerii unui abdomen plat. La rândul lor, ouăle, pe lângă aportul de proteine, conțin luteină și aminoacizi care și-au demonstrat capacitatea de a „sparge” celulele de grăsime, arată greenblender.com. Nu în ultimul rând, crucifere ca broccoli și conopida sunt considerate alimente-minune care, menținându-vă sătui, vă feresc și de a mânca în plus, și de mărirea abdomenului.

Quinoa este o cereală integrală faimoasă pentru proprietatea de a face să dispară balonarea