Main menu

header

825 3 3de Călin Popa şi Florica Pintea

Unul dintre cele mai noi dispozitive pentru regimurile riguroase destinate menținerii unui stil de viață sănătos și unei scăderi în greutate care să se mențină pe termen lung este blenderul de bucătărie care stoarce vidând alimentele în prealabil.

Ardere mai rapidă a caloriilor

Blenderul cu vacuum elimină tot aerul din interior înainte de a trece la realizarea sucului din frutele sau legumele pe care le amestecă. Reducând în acest fel oxidarea, aparatul reține cu 40% mai multă vitamina C în produsul obținut. Studiile de specialitate au demonstrat faptul că obţinerea dozei zilnice de vitamina C sprijină pierderea în greutate şi eliminarea excesului de grăsime. În același timp, păstrând mai mulți acizi grași Omega 3 din spanac, broccoli, conopidă, varză, gulii, blenderul cu vacuum sprijină scăderea nivelului de insulină şi ajută organismul să ardă mai rapid caloriile, împiedicând procesul de depozitare al acestora sub forma stratului de grăsime. Totodată, prin menținerea în cantitate mai mare a proteinelor, aparatul ajută la menţinerea corpului în proporţiile optime şi la obţinerea unui raport sănătos de grăsime şi masă musculară.

Asigură o scădere sănătoasă în greutate

Pentru persoanele aflate la dietă, ca și pentru toți cei care doresc să aibă un stil de viață sănătos, proprietățile acestui blender sunt foarte importante, dat fiind faptul că dispozitivul inovator crește în proporție semnificativă cantitatea de antioxidanți care rămân în produsul rezultat. Potrivit experților în nutriție, antioxidanții combat stresul oxidativ, efectele radicalilor liberi, încetinesc îmbătrânirea și contribuie la reînnoirea celulară. Totodată, aceste substanțe cresc rata metabolică şi grăbesc arderea grăsimilor. De asemenea, păstrând o cantitate mult mai mare de vitamine, acest blender nu doar susține sistemul imunitar, ci asigură necesarul nutrițional al organismului, asigurând o scădere sănătoasă în greutate.

În cazul în care se face o cantitate mai mare de smoothie, sistemul aparatului permite menținerea prospețimii acestuia pentru o perioadă de două ori mai mare decât în cazul blenderelor obișnuite