Main menu

header

934 3 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Așa cum îngrășarea nu se întâmplă peste noapte, și pierderea surplusului de greutate este o călătorie îndelungată. Unele dintre celebritățile devenite corpolente au slăbit spectaculos, zeci de kilograme, schimbându-și mult mai mult decât imaginea: sănătatea și astfel întreaga viață.

Adele - cu antrenamente, fără zahăr

934 3 2În 2020, celebra artistă Adele a șocat opinia publică afișând o transformare uluitoare. Cântăreața a slăbit 45 de kilograme fără intervenție chirurgială, prin puterea voinței și conștientizarea faptului că nimic nu este mai important decât propria sănătate. Adele a trecut la exerciții regulate, o dietă bine echilibrată, dar nu plină de restricții, așa cum s-ar crede, și somn suficient. Unul dintre elementele care au contribuit major la transformarea aproape de necrezut a artistei a fost eliminarea zahărului din dietă. În rest, Adele face exerciții fizice zilnic, uneori și câte trei sesiuni.

Shonda Rhimes: „Poftă nu înseamnă foame”

Actrița din „Anatomia lui Grey” și „Scandal”, Shonda Rhimes, a fost atât de impresionată de transformarea extraordinară a lui Adele, încât s-a pus pe slăbit și a reușit să scape de nu mai puțin de 65 de kilograme. Nu i-a fost ușor. Vedeta afirmă că „a detestat fiecare clipă” în care a făcut acest efort uriaș. Schimbările de rutină care au dus-o la rezultatul dorit au fost conștientizarea faptului că poftă nu înseamnă foame, hidratare optimă și sfaturile unui antrenor personal, care a îndrumat-o spre exercițiile corecte. Chiar dacă admite că menținerea acestei greutăți este în continuare o provocare, Shonda este decisă să nu dea înapoi.

Jessica Simpson - 14.000 de pași pe zi și dietă mediteraneană

934 3 3După ce a născut al treilea copil, Jessica Simpson cântărea peste 100 de kilograme. Dar în 2019, artista a anunțat că a slăbit 45 de kilograme concentrându-se pe exercițiile fizice. Potrivit antrenorului personal al vedetei, Jessica a făcut 14.000 de pași în fiecare zi, s-a antrenat în sală și a dormit șapte ore pe noapte. „Chiar și atunci când simțeam că nu mai pot continua, am ales să muncesc și mai mult”, a scris artista, într-o postare pe Instagram. Pe lângă antrenamente, Jessica a adoptat și dieta mediteraneană.

Rebel Wilson - abordare pozitivă și mult mers pe jos

Una dintre cele mai spectaculoase transformări ale imaginii unei vedete este în dreptul lui Rebel Wilson. În 2020, vedeta trecea la ceea ce a numit „un an pentru sănătate”, în care actrița și producătoarea australiană a pierdut 40 de kilograme și uimea o lume întreagă. Deși poate părea neobișnuit, se pare că pentru vedetă a funcționat simpla trecere la mișcare ușoară, în principal mers pe jos, pentru a obține rezultatele dorite. Apoi, Rebel a completat cu antrenamente, nu foarte intense, cu schimbări în alimentație și a păstrat o abordare foarte pozitivă față de tot ceea ce făcea. Iar rezultatul s-a dovedit peste orice așteptări.

Jonah Hill: „Necazul venea de la mâncarea nepotrivită”

934 3 4Actorul și regizorul Jonah Hill părea să aibă o carieră spectaculoasă fiind mai corpolent și apărând în filme de comedie. Dar, la un moment dat, greutatea sa a depășit toate nivelurile de alarmă și Hill a trecut la acțiune: „L-am chemat pe la mine pe Channing Tatum, mi-a dat numărul de telefon al unui nutriționist și primul lucru pe care m-a pus să-l fac a fost o listă cu tot ceea ce mâncam. Așa a reieșit faptul că tot necazul venea de aici”. Era anul 2016 când Johan a „ieșit în lume” cu 30 de kilograme mai puțin. Șase ani mai târziu, sigur pe durabilitatea schimbărilor de stil de viață, Jonah se înrășa din nou pentru un rol, pentru ca apoi, foarte rapid, să scape de surplusul de greutate încă o dată.

John Goodman: „A fost suficient să trec la controlul porțiilor”

Starul din „Roseanne”, John Goodman, este un alt caz de scădere șocantă în greutate. Starul a scăpat de nu mai puțin de 90 de kilograme pornind de la conștientizarea faptului că pur și simplu mânca prea mult. „Băgam totul în gură. A fost suficient să trec la controlul porțiilor și să-mi spun că nu aveam nevoie de ceea ce voiam să mănânc și procesul a devenit unul natural”, a povestit starul. Antrenorul său personal a adăugat că faimosul actor de comedie a adoptat dieta mediteraneană și a eliminat carnea roșie.

Jennifer Hudson: „Totul ține de automotivare”

934 3 5Actrița Jennifer Hudson, deținătoare a unui Premiu Oscar, a ajuns pe prima pagină a multor publicații și a făcut furori pe rețelele de socializare după ce a slăbit 40 de kilograme. Actrița datorează acest rezultat uimitor nu doar parteneriatului cu Weight Watchers, rețeaua americană care reflectă performanțele celor care vor să slăbească, ci și obiceiului de a-și prepara mâncarea acasă și, poate cel mai important, schimbării gândirii: „Nu exagerez nici cu dieta, nici cu antrenamentele. Totul ține de automotivare, pentru că, la sfârșitul zilei, poți avea toți antrenorii și toți banii din lume, dacă nu ai această mentalitate, că faci ceea ce faci pentru tine, nu este posibil să reușești”.

Chris Pratt - hidratare intensă și patru ore de antrenamente zilnic

934 3 6Când a primit rolul din „Gardienii Galaxiei”, Chris Pratt era un actor cunoscut, dar producția impunea ca starul să slăbească. Iar asta i-a schimbat întreaga viață. Chris a început antrenamente serioase, s-a concentrat pe alergare, înot și kickboxing, timp de patru ore în fiecare zi, a trecut la o hidratare intensă și a adoptat o dietă foarte echilibrată. Pratt a pierdut 20 de kilograme, filmul a fost un succes mondial, iar actorul a renunțat de atunci pentru totdeauna la toate obiceiurile nesănătoase care îi puneau kilogramele unul după altul, afișând și azi, la nouă ani de la debutul seriei, o siluetă atrăgătoare și o formă de zile mari.

Sam Smith, câştigător al Premiului Grammy, a scăpat de 22 de kilograme după ce a renunţat la mâncatul emoţional

Christina Aguilera: „Timp pentru mine“

Campioană și la revenirea în formă fizică, nu doar în performanță muzicală, faimoasa Christina Aguilera a acumulat 20 de kilograme într-un singur an, la un moment dat, și a scăpat de aproape… 40 în alte șase luni. Artista afirmă că tot ce a avut de făcut a fost să renunțe la programul haotic și să se concenteze asupra sa și a sănătății proprii. „Trebuie să fac, în sfârșit, o pauză, să respir, să am timp pentru mine în afara camerelor de filmat și să ajung la esențialul tuturor lucrurilor personale”, spunea artista. Prima schimbare care a venit aproape firesc a fost în alimentație. Imediat ce Aguilera a trecut la salate, țelină, fructe de mare și afine, kilogramele au dispărut, forma excelentă a revenit și artista și-a uimit fanii cu o revenire spectaculoasă.