Main menu

header

684 19 2de Roxana Istudor şi Adrian Barna

Forță invizibilă care ne face viața mai dificilă, ansamblul numit generic „energie negativă” poate fi detectat foarte ușor atunci când se află în imediata vecinătate. Chiar dacă rămâne un mister și i s-a spus de-a lungul vremurilor în toate felurile, de la „ochi rău” la „depresie”, energia negativă are leac.

Stagnare pe semnul prosperității

De unde vine valul de gânduri negative care ne copleșesc uneori și ne fac să percepem numai partea întunecată a vieții? Deși nu avem toate răspunsurile pe această direcție, și medicina și psihologia au catalogat fenomenul - oboseală, depresie etc. Să fie, oare, atât de simplu? În cazul în care există energie negativă în jur, specialiștii ne atenționează că o putem descoperi prin anumite semne specifice. Primul dintre acestea este fluxul banilor. Atunci când acesta este „gâtuit”, când nu vă mai ajungeți de la un salariu la altul sau când pare tot timpul că nu câștigați suficient, acesta este un semn al prezenței energiei negative în chiar miezul existenței de fiecare zi. Stagnarea pe semnul prosperității și vraful de facturi adunate pe masă vorbesc despre acumulare de energie negativă.

Stres și frustrări nemotivate

Epuizarea nervoasă, oboseala fizică accentuată și de aici puseurile de nervozitate sunt, toate, un alt semn al prezenței energiei negative. Chiar dacă încercați să gândiți rațional și ajungeți la concluzia că nu există motive obiective, că dieta este echilibrată și somnul de noapte odihnitor, sentimentul persistă și vă anulează pofta de viață și optimismul. Frustrările se acumulează și schimbările bruște și extreme de atitudine încep să-i îndepărteze pe cei din jur. În final intervine stresul și incapacitatea de a vă duce la bun sfârșit activitățile zilnice fără un motiv concret, ci doar dintr-un sentiment rău și apăsător, care nu vă mai slăbește. Și asta în condițiile în care cu puțin timp în urmă erați foarte bine în aceleași circumstanțe. Există explicație logică? Nu. Astfel vă dați seama că energia negativă a intrat în scenă.

Coșmaruri și încetarea comunicării

Alături de conștientul care vă spune că ceva nu este în regulă există semnale și din partea subconștientului, acestea venind pe calea viselor. Dacă sunteți flancat de energie negativă apar coșmarurile, apoi încetează comunicarea firească cu cei din jur. În plan fizic experimentați o scădere a capacității de rezistență a sistemului imunitar și nu mai aveți puterea nici măcar de a vă îngriji. De fiecare dată când încercați să vă relaxați, gândurile și emoțiile întunecate preiau controlul stării dumneavoastră generale și, cu cât încercați să le îndepărtați, cu atât mai acute devin. Sunt și acestea semne că sunteți victima unui val de energie negativă, care vă împiedică să vă concentrați pentru a găsi soluțiile.

Preluați conducerea propriei existenţe!

Pentru a îndepărta energia negativă, trebuie să preluați conducerea propriei vieți. Este simplu: anulați gândurile negative și înlocuiți-le cu unele pozitive. Acest lucru are nevoie de practică, dedicație și să vedeți lumea prin ceea ce poate merge bine în loc de ce poate merge rău. Trebuie să le observați de câte ori vorbiți despre negativitate și să schimbați acest obicei. Clarificați energia, aduceți lumină în viața personală, vizualizați pozitivitatea. Lăsați trecutul în... trecut și, potrivit specialiștilor, permiteți „să crească în interior persoana care doriți să fiți”.

Dacă rătăciți frecvent și cu ușurință cheile, banii, portofelul sau unele piese vestimentare, deși poate uneori sunt în apropiere, poate chiar la vedere, este un semn clar că sunteți asaltat de energie negativă