Main menu

header

697 16 1de Roxana Istudor şi Alexandru Brădescu

Foarte multe celebrități nu ascund faptul că s-au aflat în diverse ocazii față în față cu spirite. În condițiile în care toate aceste staruri care fac astfel de declarații nu intră în categoria celor care obișnuiesc să caute senzaționalul cu orice preț, mărturiile lor sunt cu atât mai mult luate în considerare de opinia publică.

Oprah murmura rugăciuni când spiritul a trecut prin zid

Oprah Winfrey este o personalitate cunoscută în aproape toată lumea și nu s-a remarcat vreodată prin apetența pentru supranatural. Dimpotrivă, este foarte conectată la lumea oamenilor și la problemele vieții de zi cu zi. Și totuși, vedeta de televiziune a povestit că într-o seară, când găzduia o actriță la locuința sa din Chicago, a văzut o fantomă intrând la ea în dormitor. Plutea și părea să vină dintr-o cameră alăturată. Neîncrezătoare, Oprah s-a ridicat să vadă dacă nu este vreo festă jucată de umbrele nopții, dar silueta a rămas vizibilă și, la un moment dat, a trecut prin zid în fața femeii împietrite de groază, care murmura o rugăciune. A doua zi, Oprah a ascultat înmărmurită cum musafira sa, Akosua Busia, îi povestea că se luptase teribil toată noaptea cu... o fantomă!

Emma Stone primește... monede de la bunicul decedat

697 16 2Cea mai bine plătită actriță din lume, Emma Stone, câștigătoare a nenumărate premii prestigioase și protagonista unor filme care au propulsat-o în topul mondial al cinema- tografiei, afirmă că a fost bântuită ani întregi de bunicul său. Actrița povestește că stafia bătrânului pe care nu l-a cunoscut niciodată îi lăsa bani, mai precis mărunțiș de 25 de cenți. Întâmplările de acest tip au făcut-o pe vedetă să nu mai considere întâlnirile cu fantome ca pe ceva ieșit din comun, ba chiar crede că gesturile spiritului bunicului său sunt dovezi de afecțiune.

Keanu Reeves și jacheta plutitoare

697 16 3Pe când avea 7-8 ani, aflat în noul apartament din New York al părinților săi, Keanu Reeves a văzut, împreună cu bona, o jachetă „care se plimba prin cameră”. A plutit așa o vreme, de colo-colo, apoi a ieșit pe ușă și a dispărut de sub privirile uluite ale copilului. Mai târziu, Keanu a avut de gestionat pierderi teribile la capitolul afectiv - un copil și o fostă soție. Mai mult, a fost alături de sora sa în cei zece ani în care aceasta a luptat cu cancerul.

Lady Gaga a angajat vânători de fantome!

697 16 4Pe tot parcursul celui de-al doilea mare turneu al nonconformistei cântărețe Lady Gaga, The Monster Ball Tour, din 2010, vedeta a fost însoțită peste tot de o fantomă pe nume Ryan. Luni la rând aceasta apărea peste tot în preajma vedetei, care până la urmă a fost nevoită să apeleze la o ședință de spiritism pentru a putea scăpa de nedorita prezență. Se pare totuși că artista a rămas bântuită, întrucât nu demult a apelat la vânători de fantome care să-i curețe viața de spiritele ce par să aibă o preferință specială pentru persoana sa.

Laura Linney și tânăra din balconul inaccesibil

697 16 5Laura Linney nu este doar o foarte frumoasă actriță, ci și o prezență intelectuală în Cetatea Filmului. Absolventă a celebrei academii de muzică Julliard, are la activ roluri memorabile și nenumărate premii pentru prestațiile sale actoricești. Vedeta povestește că pe vremea când interpreta un rol pe scena Teatrului Belasco, din New York, a văzut silueta străvezie a unei femei blonde care stătea într-un balcon foarte sus, inaccesibil publicului. Cum povestea s-a repetat, într-o zi Laura a întrebat despre ce ar putea fi vorba și a aflat o poveste interesantă: o tânără care fusese cândva în corul teatrului murise în condiții suspecte și fusese blestemată să asiste la toate repetițiile spectacolelor.

Fairuza Balk în calea sinistrei umbre întunecate

697 16 6Fairuza Balk este cunoscută cinefililor pentru rolurile din „Return to Oz” sau „The Craft”, peliculă în care a interpretat chiar rolul unei vrăjitoare. Mai mult, Fairuza practică ceea ce numește „magia albă wicca”, deci s-ar putea considera că este oarecum familiarizată cu supranaturalul. Dar în cadrul unui show de televiziune actrița a detaliat o întâlnire care a băgat-o în sperieți. Într-o dimineață, ea și partenerul său au auzit zgomot de pași în casă. Când au coborât să vadă despre ce era vorba, nu au zărit pe nimeni, dar în bucătărie oale și tacâmuri zburau în toate direcțiile, ca aruncate de mâini nevăzute. Apoi, la un moment dat, o formă ciudată, sinistră, ca un fum negru, s-a format în casă, îngrozindu-i și mai mult pe cei doi martori care n-au uitat niciodată episodul. Informându-se la proprietari, vedeta a aflat că locuința fusese închiriată anterior unui cuplu de tineri care fuseseră uciși într-un mod bestial chiar în interiorul casei.

Tatăl lui Ben Stiller, actorul Jerry Stiller, a primit aprecierea propriului tată după moartea acestuia. Fantoma părintelui său i-a spus: „Ai făcut treabă bună!“

Joan Collins a văzut cuţitul zburând prin cameră

697 16 7Activă și în formă maximă, celebra Joan Collins, care a cucerit inimile telespectatorilor în seria „Dinasty” (și nu numai) a activat ca actriță, ziarist, autor de cărți și a crescut copii. S-a căsătorit de cinci ori, a lansat un album care a intrat în topuri muzicale și pare orice numai o bătrânică fricoasă sau neputincioasă, nu. Totuși, un episod supranatural a tulburat-o profund. Aflată la o petrecere, actrița a fost, împreună cu alții, martora apariției unei siluete din alune pe podeaua casei în care avea loc petrecerea, fără ca vreo persoană să facă mișcări în acest sens. Apoi a zburat un cuțit prin cameră, urmat de un vas de mari dimensiuni care s-a izbit de perete și aproape a spart țeasta unui oaspete, fără ca aceste obiecte să fi fost mânuite de cineva vizibil. Când mișcările violente au încetat, valetul familiei care organizase evenimentul a povestit că totul poate fi legat de moartea în acea încăpere a unei femei care a fost ucisă chiar de soțul său și care devenise o fantomă ce nu accepta pe nimeni în acea sală. De fiecare dată când erau musafiri se întâmplau tot felul de episoade stranii.