Main menu

header

de Cătălina Tăgârţă

Bătrânii din Târgu-Mureş au primit un cadou minunat în preajma Sărbătorilor de iarnă. Un nou centru de îngrijire şi recuperare pentru vârstnici, intitulat Psihosan, şi-a deschis porţile de curând şi oferă găzduire de lux permanentă sau temporară şi îngrijire atât pentru persoanele sănătoase, cât şi pentru cele bolnave.

Are o capacitate de 50 de persoane
Centrul se află lângă Târgu-Mureş, în oraşul Ungheni, are o capacitate de maximum 50 de persoane şi se află într-o clădire de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, înconjurată de un parc natural. „Ne dorim să asigurăm un confort familial şi medical de grad înalt, să creştem calitatea vieţii pentru toţi cei care apelează la serviciile noastre”, a declarat profesor universitar doctor Iosif Gaboş Grecu.

Supraveghere permanentă
Pe lângă cele cinci mese asigurate pe zi, bătrânii mai beneficiază de servicii medicale şi mentale, administrarea tratamentului medical şi supraveghere permanentă, recuperare medicală prin gimnastică, fitness, înot, saună, masaj şi posibilitatea de a fi vizitaţi de familie şi de prieteni, conform unui program prestabilit. De asemenea, cei înscrişi la centrul Psihosan se vor bucura, printre altele, de un regim dietetic controlat şi de excursii.

De reţinut! Bătrânii pot beneficia şi de servicii oferite la cerere şi contra cost, cum ar fi recoltare de analize, consultaţii medicale de specialitate în clinici private, coafor, frizerie, manichiură sau pedichiură.