Main menu

header

787 10 1de Carmen Ciripoiu şi Ştefania Băcanu

Cum vă eliberați mintea și trupul de diferite blocaje și condiționări? Puteți apela la Bars, o terapie de ultimă generație, un procedeu energetic care vă transformă viața radical, în cel mai scurt timp. Tot ceea ce trebuie să știți despre acest tratament, aflați de la specialistul Monica Borcilă (medalion; număr de telefon: 0742.194.389), psiholog, expert în terapia Bars, logo- pedie, Thetha Healing, cristaloterapie și metafizică chineză.

„Constă în atingerea ușoară a 32 de puncte specifice din zona capului”

- Metodă de vindecare relativ nouă în România, terapia Bars a început să fie din ce în ce mai căutată de cei care doresc să-și schimbe viața cu adevărat. Când a apărut aceasta și în ce constă?

- Access Bars a fost descoperit în 1990, în California, de Gary Douglas, în urma unei ședințe de channeling (n.n. - procesul de deschidere a canalului energetic). Este un proces relaxant, ce constă în atingerea ușoară a unor puncte specifice din zona capului. Este vorba despre 32 de puncte, care sunt benzi de energie și poartă denumirea de bars (bare sau benzi). În aceste benzi de energie se depozitează componenta electromagnetică a gândurilor, sentimentelor, traumelor sau credințelor limitative, pe care o persoană le-a avut vreodată și pe care le-a acumulat în decursul mai multor vieți. Există benzi legate de comunicare, bani, corp, sexualitate, creativitate, vindecare, îmbătrânire și multe altele. Când aceste puncte sunt atinse, încep să elibereze energii care creează relaxare și astfel corpul și mintea încep să funcționeze mai bine. Cu fiecare ședință de Bars efectul devine și mai dinamic, iar barele vor continua să elibereze și mai ușor energia blocată. Este un sistem de eliberare a inconştiinţei şi anticonştiinţei acumulate, lăsând astfel spaţiu pentru mai multă conştiinţă, prezenţă, uşurinţă, bucurie.

- Care sunt afecțiunile în care Bars dă cele mai multe rezultate?

- Orice persoană care are o problemă de sănătate sau de viaţă poate beneficia de această tehnică, cu schimbări rapide şi uneori miraculoase. Bars poate fi folosită în supărări, afecţiuni fizice de orice fel şi de orice gravitate, depresie, dificultăţi de vorbire şi de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotenţă, autism, stres posttraumatic, dificultăţi de învăţare, relaţii dificile, oboseală cronică şi lipsa dorinţei de viaţă, lipsa banilor, obezitate, înainte şi după intervenţii chirurgicale, blocaje emoţionale, tulburări psihice, alcoolism, contra fumatului sau a drogurilor etc. Sunt situații în care s-a folosit această terapie în combinație cu alte instrumente în cancer, artrită, tulburare bipolară. În timpul tratamentului, energia trece prin aceste bare şi desolidifică, topeşte şi eliberează încărcătura care afectează creierul, corpul şi viaţa. Este similar operaţiunii de defragmentare şi de ştergere a unor fişiere vechi la un computer. După această operaţiune, exact ca la computer, creierul şi corpul au mai multă uşurinţă şi mai mult spaţiu, funcţionând optim, cu viteză crescută.

„Eliberează gelozia dintr-un cuplu, îmbunătățește comunicarea și relația sexuală”

787 10 2- Reușește această terapie să rezolve și problemele care pot apărea într-un cuplu?

- Excelentă întrebare. Ar fi ideal să beneficieze de terapie cei doi parteneri, împreună. A treia persoană nu are ce căuta. Terapia Bars este eficientă mai ales în situația în care cei doi parteneri au mai fost căsătoriţi. La nuntă se fac jurăminte, promisiuni pe toată viața și, la un moment dat, cei doi pot alege drumuri diferite. Apare o nouă relație sau o nouă căsnicie și ceva nu merge, deși cei doi se iubesc. E un blocaj cauzat de acele stringuri, adică legăturile dintre foștii parteneri. Odată ce acestea sunt înlăturate, noii parteneri vor ști să aleagă și să conștientizeze cum să meargă mai departe în viață. Mai e și problema părinților, mai ales a soacrelor, care intervin cu tot felul de intrigi, vorbe rele sau blesteme, sau şi mai rău, cu energii neortodoxe pentru a-si manipula odorul. Copiii nu sunt proprietatea voastră și nu aveți voie să-i dirijați, să interveniți în deciziile lor. Curățând relația cu mama sau cu soacra, se va îmbunătăți și relația cu aceasta, în sensul că-și va schimba total atitudinea și nu se va mai băga în relația celor doi. Terapia Bars aduce claritate în cuplu, se eliberează controlul sau gelozia, se îmbunătățește comunicarea și viața sexuală.

- De câte ședințe este nevoie?

- E greu de spus acum. Simptomele sau boala dispar când corpul se va elibera de tot răul. Acest lucru poate fi din prima ședință sau din mai multe. În general, se recomandă una-două sesiuni pe săptămână, dar poate fi efectuată și una pe lună, în funcție de cum simte nevoia persoana respectivă. Rezultatele obținute după Bars sunt foarte variate: de la liniște, relaxare, bucurie, la îmbunătățirea relațiilor, a situației financiare, învățarea mai rapidă, rezolvarea problemelor corpului, eliberarea șocului posttraumatic, depresie, doliu etc. Eu folosesc și alte tehnici Access Bars sau alte tehnici terapeutice, în funcție de ce are nevoie omul la momentul respectiv și ceea ce iese la suprafață în timpul ședinței.

„Copiii și femeile gravide au beneficii uriașe în urma sesiunilor de tratament”

- Terapia Bars este o metodă benefică de vindecare și pentru copii? Ce se întâmplă mai exact în cazul celor mici?

- Copiii și sugarii au niste beneficii fenomenale în urma barelor. Am avut un copil care până la 4 ani făcuse patru crize de convulsie febrilă și avea și o personalitate puternică. Mamei i s-a spus la grădiniță să îl ducă la comisie, să nu aibă ADHD. A beneficiat de terapie și mama, și copilul, ea și-a schimbat total atitudinea față de micuț, iar acesta face aproape 6 ani de când nu mai are nicio problemă. Am mai avut o fetiță de 9 ani, căreia îi era frică de câini și consilierea psihologică nu a ajutat-o deloc. După trei ședințe, mi-a spus că s-a jucat singură cu cățeii. Copiii născuți după 2000 vin cu multă informaţie și ne învață.

- Este utilă și pentru femeile însărcinate?

- Absolut! Femeile care au beneficiat de ședinte de bare în timpul sarcinii, în mod regulat au avut parte de nașteri scurte și ușoare şi multe dintre ele au evitat cezariana. În plus, dispare și iminența de avort.

- Există vreo contraindicație în folosirea terapiei Bars?

- Contraindicații sunt numai pentru cei care nu doresc sau nu sunt interesaţi în a încerca beneficiile acestei terapii. Eu pot deschide o legătură energetică prin care să primesc informația de care are nevoie persoana din fața mea sau de la telefon. E doar alegerea acesteia ce dorește mai departe.

O ședință de Bars durează între 60 şi 90 de minute și este 100-150 lei. Se pot face abonamente individiuale, abonamente de cuplu, sau în familie. Cine dorește poate face și un curs de Bars, al cărui preț este de 910 lei

„Nu poţi face niciun act terapeutic fără Dumnezeu“

- Cât de mult vă ajută Divinitatea în a rezolva cazurile care vin la dumneavoastră?

- Omul e un întreg, nu trebuie luat separat, noi terapeuții, lucrăm cu el în totalitate. Nu poți face un act terapeutic fără Dumnezeu, noi suntem un canal de vindecare între divin și client. Boala apare ca o atenționare că e un drum greșit, ca urmare a unor judecăți sau blesteme, a unor programe preluate din alte vieți și terapeutul trebuie să meargă pe toate planurile. Această terapie acționează pe toate corpurile odată, fizic, energetic, eteric pentru că ele nu sunt separate.