Main menu

header

Cosmeticele pentru bebeluşi, o piaţă în creştere explozivă

764 4 4de Călin Popa şi Nicoleta Gheorghe

Brandurile de cosmetice și de îngrijire corporală alocă o atenție cu totul specială, în ultima perioadă, unei categorii de consumatori care nu sunt momentan conștienți că sunt clienți ai industriei înfrumusețării: bebelușii.

Read more: Cosmeticele pentru bebeluşi, o piaţă în creştere explozivă

Cum va arăta frumuseţea începând cu anul 2020…

764 4 1de Călin Popa şi Carmen Bădulescu

La sfârșitul unei decade și debutul alteia, industria frumuseții are obiceiul de a da câte un „restart”, de a împrospăta sau de a revoluționa, dacă se poate, trendurile. Anul 2020 nu face excepție.

Read more: Cum va arăta frumuseţea începând cu anul 2020…

Chirurgia estetică 2 în 1. Cum se face liftingul braţelor Doctor Carmen Giuglea: „Eliminarea surplusului de piele este o necesitate şi nu un moft“

764 5 1de Elena Marinescu şi Florica Pintea

Slăbirea bruscă în greutate după o dietă rapidă sau în urma unei operaţii de micşorare a stomacului lasă urme inestetice, pentru că pielea de pe brațe, picioare și abdomen devine flască. În ultimii ani, din cauza lipsei de timp, a prins contur o nouă metodă în materie de intervenţii estetice, aceea de a corecta două zone sub aceeaşi anestezie. Cum se procedează în astfel de cazuri aflăm de la medicul Carmen Giuglea (medalion), doctor în ştiinţe medicale şi specialist în chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă.

Read more: Chirurgia estetică 2 în 1. Cum se face liftingul braţelor Doctor Carmen Giuglea: „Eliminarea...

Crioterapia, frumuseţe cu... gheaţă

763 4 1de Călin Popa şi Carmen Bădulescu

Crioterapia, care devine tot mai populară ca metodă de înfrumuseţare şi tratament pentru diferite afecţiuni, rămâne deopotrivă benefică grație rezultatelor imediate și controversată, întrucât nu a fost testată suficient timp.

Read more: Crioterapia, frumuseţe cu... gheaţă

Oţetul din cidru de mere „cauterizează“ leziunile pielii

762 4 1de Călin Popa şi Carmen Bădulescu

Oţetul din cidru de mere este mult mai mult decât un element nelipsit în asezonarea salatelor. Efectele sale extinse în domeniul frumuseții sunt tot mai bine cunoscute de persoanele care doresc să-și mențină aspectul frumos al pielii și părului în mod natural.

Read more: Oţetul din cidru de mere „cauterizează“ leziunile pielii

Cum menţineţi mâinile tinere şi frumoase

762 5 4de Călin Popa şi Florica Pintea

Scriitorul Simon Van Booy crede că „mâinile au propriul lor limbaj”. Componente importante ale ansamblului frumuseții feminine, acestea au nevoie de o îngrijire cel puțin egală cu cea a chipului, ba, după unii experți, chiar mai specială, date fiind expunerea mâinilor la tot felul de agresiuni și funcțiile multiple pe care le îndeplinesc.

Read more: Cum menţineţi mâinile tinere şi frumoase

Asortaţi-vă de Revelion cu hainele din dulap!

762 5 1de Carmen Ciripoiu şi Eduarrd Popa

Când vine vorba despre noaptea de Revelion, o femeie trebuie să fie specială. Pentru că eticheta se impune indiferent în ce loc v-ați afla. Iar mitul că veți face impresie bună doar dacă vă veți cumpăra haine noi acum s-a spulberat. Puteți arăta senzațional doar dacă vă veți uita prin dulap. Veți găsi lucruri minunate cu care să vă asortați de Revelion și să demonstrați tuturor că aveți clasă.

Read more: Asortaţi-vă de Revelion cu hainele din dulap!

Unghiile vedetelor dau tonul manichiurii de iarnă

761 4 2de Călin Popa şi Carmen Bădulescu

Pline de culoare, foarte lungi sau minimaliste, unghiile vedetelor arată ce se va purta în iarna anului 2019 în materie de manichiură.

Read more: Unghiile vedetelor dau tonul manichiurii de iarnă

Sticla de parfum 3D, o nouă frontieră în lumea miresmelor

761 4 1de Călin Popa şi Nicoleta Gheorghe

Recipientele în care se prezintă parfumurile trec într-o nouă eră grație unei inovații care vine de la brandul Formula 1: sticla realizată la imprimantă 3D.

Read more: Sticla de parfum 3D, o nouă frontieră în lumea miresmelor

Fiţi strălucitoare de Sărbători! Specialist Margareta Mihai: „De Crăciun, alegeţi roşu Ferrari pentru buze spectaculoase“

761 5 1de Carmen Ciripoiu şi Florica Pintea

Dacă vreți ca de Sărbători să arătați perfect din cap până-n picioare, nu trebuie să uitați de machiaj, care ar trebui să fie deosebit și perfect realizat. Margareta Mihai (foto), specialist make-up la Salonul VicMar (număr de telefon: 0723.765.676), v-a pregătit câteva sugestii care să vă facă să fiți cu adevărat strălucitoare.

Read more: Fiţi strălucitoare de Sărbători! Specialist Margareta Mihai: „De Crăciun, alegeţi roşu Ferrari...

Actriţa din „Marile minciuni nevinovate“ alege să aibă un organism curat şi echilibrat Laura Dern: „Fac 20 de minute de meditaţie în fiecare dimineaţă“

760 4 1de Gabriela Militaru şi Eduard Popa

Laura Dern este una dintre cele mai en vogue actrițe ale momentului, grație apariției sale în multpremiata miniserie „Marile minciuni nevinovate”. La 52 de ani, actrița se poate lăuda însă și cu multe alte interpretări în filme și în seriale tv, cum ar fi „Wilson”, „Sălbăticie”, „Alegeri americane”, „Afterburn” sau „Iluminata Amy”. În plan personal, actrița a avut un mariaj de opt ani cu muzicianul Ben Harper de care s-a despărțit în 2013 și alături de care are un băiat și o fată. Ca mamă singură care muncește, Laura Dern a înțeles că viața la Hollywood nu este una ușoară, mai ales pentru o femeie, așa că face eforturi spre a arăta cât mai bine și a ține pasul cu generația actrițelor tinere. Și îi iese de minune!

Read more: Actriţa din „Marile minciuni nevinovate“ alege să aibă un organism curat şi echilibrat Laura Dern:...