Main menu

header

Natural şi personalizat Cele mai noi tendinţe de aranjare a părului

955 4 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Cele mai recente mari defilări de modă ale toamnei au evidențiat și tendințele de aranjare a părului. Mai potrivite cu pantalonii cargo, jachetele scurte și jeanșii evazați, care vor fi printre vedetele perioadei imediat următoare, aspectul natural și lejer, împletiturile șuvițelor și accesoriile au fost un adevărat laitmotiv și au dat tonul coafurilor de sezon rece 2023 și început de an 2024.

Read more: Natural şi personalizat Cele mai noi tendinţe de aranjare a părului

Parfumurile moleculare, noua frontieră a miresmelor

955 5 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

Inovatorii din industria frumuseții se întrec în a lansa produse care să meargă în pas cu cerințele actuale ale clienților, de la protecție UV la cosmetice fără chimicale și parfumuri fără alcool.

Read more: Parfumurile moleculare, noua frontieră a miresmelor

Frumuseţe şi strălucire în ziua nunţii

954 4 2de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Ziua nunții este unul dintre cele mai importante momente din viața unei femei. Frumusețea pe care o veți afișa în clipele de care vă veți aminti toată viața necesită puțină pregătire, care trebuie să înceapă din timp, precum și câteva ritualuri prin care să vă asigurați că veți fi strălucitoare.

Read more: Frumuseţe şi strălucire în ziua nunţii

Tretinoin reface celulele afectate de radiaţiile solare

954 4 1de Roxana Istudor şi Adrian Barna

Unul dintre ingredientele pentru înfrumusețare care a „explodat” pe rețelele de socializare este tretinoin, mai ales că este foarte eficient în perioada caldă. Cu nenumărate beneficii pentru ten, prezent în industrie de peste o jumătate de secol, tretinoin este un aliat împotriva daunelor produse de radiațiile solare, dar nu numai.

Read more: Tretinoin reface celulele afectate de radiaţiile solare

Cele mai moderne tehnologii, cei mai talentaţi specialişti Start-up-urile antiîmbătrânire primesc miliarde de dolari pentru a găsi „fântâna tinereţii“

954 5 1de Roxana Istudor şi Daniel Alexandrescu

Pentru oricine ar reuși să inverseze cu adevărat îmbătrânirea, faima ar fi supremă și profitul de neimaginat. Acestea sunt doar două dintre motivele pentru care unele dintre cele mai inovatoare start-up-uri din lume investesc miliarde în cercetare și în experimente care să descopere „fântâna tinereții”.

Read more: Cele mai moderne tehnologii, cei mai talentaţi specialişti Start-up-urile antiîmbătrânire primesc...

Un nou trend de înfrumuseţare la orizont: prezentatoarea tv

953 4 2de Roxana Istudor şi Flori Pintea

După anii de pandemie, în care înfrumusețarea s-a redus la minimum și după o vară cu temperaturi record, care au impus un make-up natural, toamna înregistrează un trend-revanșă: frumusețea sofisticată a prezentatoarei tv. Plină de strălucire și gata oricând pentru a fi filmată, femeia care adoptă acest model este în același timp o prezență fermecătoare și o profesionistă demnă de respect.

Read more: Un nou trend de înfrumuseţare la orizont: prezentatoarea tv

Buricul fals, aparenţa care cucereşte lumea tinerelor

953 4 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

Presiunea frumuseții ideale nu ocolește reprezentanții Generației Z, care sunt profund conectați cu trendurile de pe rețelele sociale și resimt cel mai acut comandamentele unui corp perfect. Din acest tablou general face parte un trend care a pornit de la tinerii chinezi și se extinde cu repeziciune: buricul fals.

Read more: Buricul fals, aparenţa care cucereşte lumea tinerelor

Prepararea săpunului de casă prin metoda la rece

952 4 1de Georgiana Mihalcea

Săpunul artizanal este făcut din ingrediente naturale și cu uleiuri care iubesc pielea, cum ar fi cel de cocos, de măsline sau de avocado.  De asemenea, fabricându-vă propriul săpun, îl puteți personaliza pentru a fi exact așa cum vă place. Săpunul comercial, vândut în magazine, este adesea fabricat cu detergenți chimici, întăritori și agenți de spumare sintetici. Iată care sunt cei 7 pași ai fabricării săpunului de casă (prin așa-numita metodă „la rece”).

Read more: Prepararea săpunului de casă prin metoda la rece

Mama celui mai bogat om al planetei, un brand prin ea însăşi Maye Musk: „Cele câteva creme pentru faţă şi ochi pe care le folosesc doar completează lucrurile sănătoase pe care le fac în rest“

951 4 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Cei care își imaginează că mama celui mai bogat om al planetei, faimosul Elon Musk, stă degeaba și duce o viață de huzur, se înșală. Dimpotrivă: Maye Musk este o femeie care a reușit prin propriile forțe. Are 75 de ani, o carieră de o jumătate de secol de modelling (care continuă…) și este un dietetician recunoscut internațional. Secretele felului splendid în care știe să îmbătrânească nu sunt nici multe, nici sofisticate…

Read more: Mama celui mai bogat om al planetei, un brand prin ea însăşi Maye Musk: „Cele câteva creme pentru...

Puterea ingredientelor naturale Balsamuri făcute în casă pentru un păr spectaculos

950 4 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Lung sau scurt, stilizat sau liber, părul este o podoabă cu care orice femeie vrea să se mândrească. Pentru asta, prima cerință este să fie sănătos. Dacă aveți scalpul sensibil, obișnuiți să vă vopsiți regulat sau folosiți placa de întins șuvițele, aveți la îndemână formule lejere de balsamuri din ingrediente naturale, care să mențină podoaba capilară în cea mai bună formă.

Read more: Puterea ingredientelor naturale Balsamuri făcute în casă pentru un păr spectaculos

Sfaturi de la mame, pentru mame Maternitatea, frumuseţea şi revenirea în formă după naştere

949 4 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Copiii înseamnă fericirea supremă. Apariția lor în orice familie schimbă totul - aduce bucurie, grijă și iubire fără margini. Dar o sarcină aduce și altceva - în cele nouă luni, corpul femeii se schimbă radical. Iar urmele rămân și după naștere, ceea ce este mai greu de acceptat pentru multe mămici. În loc de haine largi, alături de acceptare și mândrie, o mamă poate recurge la anumite trucuri care să-i îmbunătățească mult aspectul. Experiența altor mame și recomandările lor sunt mai mult decât binevenite.

Read more: Sfaturi de la mame, pentru mame Maternitatea, frumuseţea şi revenirea în formă după naştere