Main menu

header

Vedetele de top apelează la frumuseţea „sandwich“

740 4 3de Călin Popa şi Alexandru Brădescu

Specialistul în înfrumusețarea vedetelor Ivan Pol a găsit o metodă de a da timpul înapoi de pe chipuri care face furori printre staruri. Celebrități ca Sienna Miller, Nina Dobrev sau modelele „Victoria’s Secret” dau năvală în locurile unde expertul le pune la dispoziție toată expertiza necesară unei înfrumusețări depline fără toxine.

Read more: Vedetele de top apelează la frumuseţea „sandwich“

O nouă „febră“ în modă: strungareata

740 4 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Se numește „London look” și este inspirată de vedete ca Georgia May Jagger sau Lara Stone. Este vorba despre așa-numita strungăreață, spațiul dintre dinții din față, care a ajuns o adevărată „febră” în modă și care împinge doritoarele de imagine „chic” în cabinetele medicilor stomatologi.

Read more: O nouă „febră“ în modă: strungareata

Piercingul ca artă

739 4 2de Călin Popa şi Gabriela Comşa

Cândva doar obiecte la care apelau hipioţii pentru a face impresie și a transmite mesaje de rebeliune socială, bijuteriile folosite la piercing și purtarea lor au devenit un trend și nimeni nu se mai poate considera „cool” fără aceste accesorii.

Read more: Piercingul ca artă

Exfoliaţi-vă pielea cu săpun din zaţ de cafea

739 4 2de Gabriela Militaru şi Nicoleta Gheorghe

Exfolierea pielii este esențială atunci când ne dorim să avem o dermă fără probleme. Cele mai eficiente produse sunt, cu siguranță, cele pe bază de ingrediente naturale despre care știți sigur că nu provoacă alergii. De aceea, pentru îndepărtarea celulelor moarte și a celulitei, dar și pentru o protecție antiseptică avansată, puteți folosi săpun din zaț de cafea.

Read more: Exfoliaţi-vă pielea cu săpun din zaţ de cafea

Vedete care îşi pregătesc intrarea în industria frumuseţii

738 4 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Lista deja foarte lungă a vedetelor care intră în industria cosmetică se tot mărește. Pare că toate starurile își doresc să vândă produse de înfrumusețare, iar succesul unora ca Rihanna, Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Eva Mendes, Miranda Kerr, Jessica Alba sau Salma Hayek nu face decât să le stimuleze apetitul.

Read more: Vedete care îşi pregătesc intrarea în industria frumuseţii

Cele mai stranii creaţii ale marilor branduri de modă

737 4 3de Călin Popa şi Florica Pintea

Marii creatori de modă au momente în care lansează pe piața de consum produse cel puțin discutabile din toate perspectivele - estetică, funcționalitate, utilitate. Iată unele dintre cele mai nefericite creații semnate de unii dintre cei mai mari designeri ai lumii, dar care costă, totuși, de la zeci la sute de mii de dolari…

Read more: Cele mai stranii creaţii ale marilor branduri de modă

Rujul maro se întoarce în forţă

737 4 1de Călin Popa şi Nicoleta Gheorghe

Quinn Murphy, make-up artistul care realizează machiajul unor vedete de top ca Natalie Portman, Amber Heard sau Cara Delevingne, anunță trendurile majore pentru 2019, cu rujul maro în prim-plan.

Read more: Rujul maro se întoarce în forţă

Coafuri 2019. Stilul avangardist şi „revoluţia roz“

736 4 2de Călin Popa şi Alexandru Brădescu

Schimbarea de sezon aduce, ca întotdeauna, o dorință de a avea un nou look. Cum părul este prima direcție a acestei nevoi, stiliștii punctează cele mai în tendințe tipuri de coafură.

Read more: Coafuri 2019. Stilul avangardist şi „revoluţia roz“

Machiaj bronze glow - aspect bronzat fără efecte secundare

736 4 1de Călin Popa şi Eduard Popa

Expunerea prelungită la soare este o agresiune împotriva pielii care nu se traduce doar prin riduri, ci şi prin pete pigmentare, iar riscul de cancer crește. Pe de altă parte, tentația unui aspect bronzat este irezistibilă. Așadar, ce este de făcut pentru a obține acest look atrăgător fără efectele secundare amintite?

Read more: Machiaj bronze glow - aspect bronzat fără efecte secundare

Măşti naturale cu roşii, pentru strălucirea şi prospeţimea tenului

736 5 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Licopenul din roșii este un antioxidant care constituie un adevărat agent protector al celulelor. De aceea, roșiile pot fi un tra- tament cosmetic foarte eficient și la îndemâna oricui.

Read more: Măşti naturale cu roşii, pentru strălucirea şi prospeţimea tenului

Brăţara de gleznă, stil şi atitudine

735 4 1de Călin Popa şi Gabriela Comşa

Ca orice bijuterie, brățara pentru gleznă este menită să atragă atenția asupra locului cu pricina. Considerat foarte sexi, cu o continuitate în prim-planul modei care se menține de câțiva ani buni, acest accesoriu este perfect pentru vară și poate accentua orice ținută atunci când este purtat după toate regulile.

Read more: Brăţara de gleznă, stil şi atitudine