Main menu

header

Dispozitivele de înfrumuseţare ale viitorului sunt deja aici

887 4 3de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Înfrumusețarea contemporană beneficiază din plin de cele mai noi tehnologii. Unele dintre cele mai avansate dispozitive se aliniază trendului de frumusețe holistică, ce include în zilele noastre îngrijire completă a corpului și stare generală de bine.

Read more: Dispozitivele de înfrumuseţare ale viitorului sunt deja aici

Guma din fermentaţie microbiană, vedetă în şampoane şi balsamuri

887 4 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

O nouă substanță naturală, realizată din fermentație microbiană, va sta la baza șampoanelor și balsamurilor viitorului, anunță brandul LLS Beauty. Biodegradabilă și creditată cu certe beneficii pentru podoaba capilară, noua substanță gumată promite să fie o experiență cu totul invatoare.

Read more: Guma din fermentaţie microbiană, vedetă în şampoane şi balsamuri

Zona donatoare şi cea receptoare sunt ale aceluiaşi organism Medic Daniela Diveică: „Transferul de grăsime se comportă ca un transplant de ţesuturi“

887 5 1de Ștefania Băcanu şi Tatiana Solomon

Apariția ridurilor și diminuarea volumului în anumite zone sunt etape ale procesului de îmbătrânire și este o consecință a autodistrugerii fibrelor de colagen și elastină. Transferul de grăsime proprie este o metodă prin care țesutul se poate corecta, iar zonele afectate își pot recăpăta forma dorită. De asemenea, această procedură naturală îmbunătățește aspecte faciale și corporale. Daniela Diveică (medalion), medic specialist în chirurgie plastică și estetică, la Clinica Dr. Daniela Diveică, ne-a vorbit despre transferul de grăsime proprie, cum se realizează, ce implică și ce trebuie să știe pacienții înainte de intervenție.

Read more: Zona donatoare şi cea receptoare sunt ale aceluiaşi organism Medic Daniela Diveică: „Transferul de...

Ochi întineriţi, fără cearcăne, cu un nou dispozitiv tip masaj

886 4 3de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

IRIS Iluminator Eye Massager este un dispozitiv care reușește să aducă în mileniul trei o veche practică asiatică de întinerire a ochilor prin masaj. Utilizarea acestui aparat are ca efecte eliminarea cearcănelor și a tuturor semnelor de obo- seală ce se văd rapid în dreptul ochilor, mai ales după orele lungi petrecute în dreptul ecranelor inteligente.

Read more: Ochi întineriţi, fără cearcăne, cu un nou dispozitiv tip masaj

Este unul dintre puţinele produse care se utilizează în stare pură Uleiul de baobab încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii

886 4 1de Ștefania Băcanu şi Gabriela Comşa

Uleiul de baobab este unul dintre ingredientele cele mai utilizate în industria cosmetică, grație conținutului bogat de substanțe nutritive, acizi grași, precum Omega 3, 6 și 9, dar și vitaminele A, C, D, E și F. Se extrage din semințele fructelor din copacul baobab, fiind considerat un produs 100% natural, ce ajută la menținerea sănătății pielii și a părului. Se absoarbe rapid, fără să lase vreun reziduu uleios.

Read more: Este unul dintre puţinele produse care se utilizează în stare pură Uleiul de baobab încetineşte...

Hairstylist Margareta Mihai: „Părul împodobit cu flori este cel mai spectaculos trend al verii 2022“

886 5 1de Roxana Istudor şi Claudia Mîţoi

Doi ani lungi de pandemie au făcut oamenii să reevalueze ideea de frumusețe - totul este mult mai centrat pe natural. Peste tot se văd culori vii, modele îndrăznețe, accesorii spectaculoase. Despre unul dintre cele mai în vogă trenduri ale verii 2022, împodobirea părului cu flori naturale, ne-a vorbit hairstylistul Margareta Mihai (medalion), de la salonul VicMar (număr de telefon: 0723.765.676).

Read more: Hairstylist Margareta Mihai: „Părul împodobit cu flori este cel mai spectaculos trend al verii 2022“

Giganţii din industria înfrumuseţării pregătesc un sistem global de scoruri pentru cosmetice

885 4 3de Roxana Istudor şi Flori Pintea

36 de jucători majori din industria cosmetică globală, inclusiv mărci, producători și asociații profesionale, și-au unit forțele, în cadrul consorțiului EcoBeautyScore, pentru a crea un sistem de evaluare și punctare la nivel de industrie pentru produsele cosmetice.

Read more: Giganţii din industria înfrumuseţării pregătesc un sistem global de scoruri pentru cosmetice

Un plus de stil Cele mai bune recomandări pentru întreţinerea părului lung al bărbaţilor

885 5 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

Există bărbați care își pot permite să-și lase părul mai lung, mediu sau chiar șuvițe impresionante - și nu este vorba doar despre staruri. Părul lung al bărbaților are nevoie de atenție și de ceva mai multă stilizare decât podoaba capilară a femeilor, dar rezultatul este un plus de stil, care pentru mulți devine parte a imaginii.

Read more: Un plus de stil Cele mai bune recomandări pentru întreţinerea părului lung al bărbaţilor

Uleiul esenţial de imortele tratează cuperoza

885 4 1de Ștefania Băcanu şi Tatiana Solomon

Uleiul esențial de imortele (Helichrysum italicum) are virtuți necunoscute de mulți. Cu un miros intens specific, dulceag și pământiu, cu note de fân, de miere și fructe, dar și note ierboase, acesta este utilizat în aromoterapie, în special, dar este folosit și în cazul anumitor afecțiuni, cum ar fi cele cutanate, dar este foarte important să știți că se folosește doar în combinație cu alte uleiuri suport sau diluat în apă.

Read more: Uleiul esenţial de imortele tratează cuperoza

Tot mai mulţi bărbaţi se exprimă cu ajutorul… unghiilor colorate

884 5 2de Roxana Istudor şi Adrian Barna

La fel ca tratamentele faciale, epilarea cu ceară sau rutinele de îngrijire a părului, bărbații au intrat și în lumea manichiurii și pedichiurii, nu doar pentru curățare și aspect îngrijit, ci și pentru… exprimarea personalității, prin colorarea cu ojă.

Read more: Tot mai mulţi bărbaţi se exprimă cu ajutorul… unghiilor colorate

Gel de duş fără apă - cremos, natural, vegan

884 4 1de Călin Popa şi Flori Pintea

Unul dintre cele mai în vogă trenduri ale momentului sunt cosmeticele în formă solidă, care generează numeroase beneficii și, în același timp, protejează mediul, scăzând consumul inutil și acumularea de deșeuri din plastic. După succesul formulelor de șampoane solide, a venit rândul gelurilor de duș fără apă.

Read more: Gel de duş fără apă - cremos, natural, vegan