Main menu

header

Tom Hanks s-a ales cu diabet din cauza transformărilor fizice pentru rolurile din filme

721 3 1de Gabriela Militaru şi Carmen Bădulescu

Tom Hanks are o filmografie de invidiat din care fac parte și pelicule pentru care actorul a trebuit să se pregătească nu doar psihic pentru a intra în pielea personajului. Sunt destul de multe filme în care Tom Hanks apare complet schimbat din punct de vedere fizic. Pentru a portretiza perfect anumite personaje, actorul a fost nevoit, în repetate rânduri, să slăbească sau să se îngrașe. Potrivit unui interviu pe care l-a acordat recent, toate aceste eforturi și-au spus cuvântul și actorul a fost diagnosticat cu diabet.

Read more: Tom Hanks s-a ales cu diabet din cauza transformărilor fizice pentru rolurile din filme

Ce să mâncaţi când sunteţi cu moralul la pământ Dieta împotriva depresiei

720 3 1de Adina Mandiuc şi Carmen Bădulescu

Depresia afectează mai mult de 350 de milioane de persoane, ceea ce înseamnă aproape 5% din populația Globului. Este vorba despre principala cauză pentru care oamenii ajung în imposibilitatea de a munci, în întreaga lume, și afectează mai mult femeile decât bărbații. Numeroase studii recente atestă că există o legătură între depresie și alimentație. Nutriționista Léa Zubiria face, pentru passeportsante.net, câteva recomandări alimentare care pot fi utile în lupta împotriva depresiei și pentru ridicarea moralului, dar care în niciun caz nu ar trebui să înlocuiască vizita la medic.

Read more: Ce să mâncaţi când sunteţi cu moralul la pământ Dieta împotriva depresiei

Kate Hudson: „Încerc noi moduri de a face sport şi mănânc sănătos“

719 3 1de Gabriela Militaru şi Raluca Ogaru

Kate Hudson este una dintre cele mai simpatice actrițe ale momentului. Mereu veselă și cu o atitudine pozitivă, ea nu s-a sfiit niciodată să facă schimbări în viața ei, astfel încât să fie mereu fericită. Așa se face că la 39 de ani are trei copii cu trei bărbați diferiți și se gândește să se reîntoarcă pe platourile de filmare cât mai curând posibil. Or, pentru asta trebuie să-și muncească puțin fizicul.

Read more: Kate Hudson: „Încerc noi moduri de a face sport şi mănânc sănătos“

Trucuri pentru micşorarea aportului caloric

718 3 2de Călin Popa şi Florica Pintea

Puteți uita ceea ce credeți că știți despre calorii și efectele acestora asupra organismului. Expert nutriționistul britanic, doctorul Giles Yeo, are câteva trucuri foarte simple pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Read more: Trucuri pentru micşorarea aportului caloric

Doriţi să renunţaţi la hrana nesănătoasă? Staţi în miros de junk-food!

718 3 1de Călin Popa şi Raluca Ogaru

Oamenii tind să facă alegeri alimentare sănătoase dacă sunt expuși mai mult timp mirosului de junk-food, arată rezultatele unui studiu recent al specialiștilor americani de la Universitatea Florida de Sud.

Read more: Doriţi să renunţaţi la hrana nesănătoasă? Staţi în miros de junk-food!

Organizaţia Mondială a Sănătăţii ia măsuri alimentare după creşterea numărului de cazuri de cancer, de boli cardiovasculare şi de diabet Medic Radu Ţincu: „Dieta planetară reduce consumul de carne“

717 4 1de Luana Mare şi Alexandru Brădescu

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a lansat la sfârşitul anului trecut dieta ideală care ne-ar ajuta să ne menţinem sănătatea, dar şi greutatea la standarde optime. Despre această dietă ne-a vorbit Radu Ţincu (medalion), medic primar la secţia de Terapie Intensivă, Toxicologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca.

Read more: Organizaţia Mondială a Sănătăţii ia măsuri alimentare după creşterea numărului de cazuri de...

Zac Efron are 5 kilograme de muşchi şi 5% grăsime corporală

716 3 1de Gabriela Militaru şi Raluca OgaruI

Zac Efron pare să fie noul Sylvester Stallone al Hollywoodului, cel puțin la capitolul fizic. Actorul în vârstă de 31 de ani este foarte atent la ce mănâncă și, mai ales, ce exerciții fizice face pentru că „pătrățelele” de pe abdomen sunt sfinte pentru el.

Read more: Zac Efron are 5 kilograme de muşchi şi 5% grăsime corporală

Incredibil! Aparatul care vorbeşte cu toţi pasionaţii de fitness

715 3 1de Călin Popa şi Alexandru Brădescu

Producătorii de gadgeturi de fitness nu prididesc să aducă tehnologia tot mai aproape de dorințele consumatorului modern și mai ales pentru mileniali, care consideră menținerea în formă fizică aproape o religie.

Read more: Incredibil! Aparatul care vorbeşte cu toţi pasionaţii de fitness

Matt Damon: 6 transformări fizice impresionante din filme

714 3 1de Gabriela Militaru şi Sorin Dumitrescu

Matt Damon poate juca orice, de la tânărul inteligent la băiatul rău tatuat, de la obezul mincinos la supereroul care salvează lumea. La 48 de ani, actorul-minune al Hollywoodului nu s-a ferit niciodată să-și pună sănătatea în joc pentru un rol, iar rezultatele au fost întotdeauna remarcabile.

Read more: Matt Damon: 6 transformări fizice impresionante din filme

Calorii mai puţine pentru mai multă sănătate:Dieta lichidă

713 3 2de Călin Popa şi Florica Pintea

Una dintre cele mai eficiente formule de scădere în greutate, ca și de a obține multe alte avantaje pentru sănătate, este dieta lichidă, bazată pe reducerea caloriilor ingerate, și care oferă rezultate foarte încurajatoare, inclusiv pentru suferinzii de diabet de tip II.

Read more: Calorii mai puţine pentru mai multă sănătate:Dieta lichidă

Secretele siluetei ideale, altele decât regimul

713 3 1de Roxana Istudor şi Raluca Ogaru

Nu doar genele bune și un stil de viață sănătos fac ca unele persoane să se mențină zvelte, ci și alte elemente, unele de-a dreptul surprinzătoare, care au rolul lor în silueta ideală.

Read more: Secretele siluetei ideale, altele decât regimul