Main menu

header

Un „Maestro“ al transformărilor Bradley Cooper: „Dintotdeauna am fost obsedat să interpretez rolul unui dirijor“

887 3 1de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Bradley Cooper este nu doar un actor consacrat, ci și un adevărat superstar, care performează, în ultimii ani, și în producerea și regizarea de filme. Cu peste 60 de mari premii la activ, printre care mai multe nominalizări la Oscar, actorul este reliefarea perfectă a accederii la visul cinematografiei de top - de la un necunoscut la un star mondial. Unul dintre punctele forte ale acestei evoluții este capacitatea uimitoare a lui Cooper de a se transforma fizic pentru roluri de o diversitate memorabilă. Producția „Maestro” reconfirmă această abilitate remarcabilă a uneia dintre cele mai populare celebrități.

Read more: Un „Maestro“ al transformărilor Bradley Cooper: „Dintotdeauna am fost obsedat să interpretez rolul...

După ce a câştigat războiul cu anorexia şi bulimia Lily Collins: „Gustările din legume şi sucurile de fructe îmi susţin energia în fiecare zi“

886 3 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Tânăra vedetă Lily Collins, care înregistrează un succes mondial cu filmul „Emily în Paris”, este o actriță de talent, care a impresionat în câteva roluri anterioare și care nu se sfiește să mărturisească problemele pe care le-a avut până la a realiza că sănătatea este mult mai importantă decât silueta și viața decât celebritatea.

Read more: După ce a câştigat războiul cu anorexia şi bulimia Lily Collins: „Gustările din legume şi sucurile...

Procesul trebuie să înceapă cu cel puţin două luni înainte de a pleca în vacanţă Anca Alungulesei: „Psiho-dieta transformă dorinţa de a slăbi în scop cu valoare şi însemnătate“

885 3 1de Ștefania Băcanu şi Flori Pintea

Sezonul estival înseamnă soare, mare, munte, vacanțe, dar și o grijă în plus pentru corpul nostru. Nimic greșit, doar că, pentru a ne bucura de frumusețe, dar și de sănătate, trebuie să avem grijă de el tot timpul anului, nu doar vara. Anca Alungulesei (foto), terapeut în nutriție și trainer în stil de viață sănătos, a creat revoluționara metodă integrativă de slăbit și menținere corporală, psiho-dieta, care i-a adus rezultate impresionante. În ce constă această dietă, ce presupune și ce beneficii aduce pe termen lung, citiți în interviul de mai jos.

Read more: Procesul trebuie să înceapă cu cel puţin două luni înainte de a pleca în vacanţă Anca Alungulesei:...

Somnul insuficient anulează efectele dietei

884 3 2de Roxana Istudor şi Carmen Bădulescu

Unul dintre fenomenele cele mai larg răspândite în societatea contemporană este insomnia, iar unul dintre neajunsurile majore pe care le generează este anularea efectelor dietei, iar în cazurile cele mai grave chiar acumularea de kilograme.

Read more: Somnul insuficient anulează efectele dietei

Trei luni de regim vegetarian „topesc“ în medie 7 kilograme

884 3 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Un studiu de dată recentă a pus în evidență faptul că persoanele supraponderale care adoptă un regim bazat exclusiv pe plante pierd în medie 7 kilograme după trei luni, grație eliminării grăsimilor, brânzei și cărnii roșii.

Read more: Trei luni de regim vegetarian „topesc“ în medie 7 kilograme

Oglinda cu inteligenţă artificială oferă sfaturi pentru practicanţii de fitness

883 3 2de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Pentru majoritatea celor care se antrenează regulat, ideea de a se vedea în timp ce depun efort și transpiră nu este neapărat una atrăgătoare. Pe de altă parte, inventatorii dispozitivelor de fitness au venit cu un produs care, prin performanțe, poate face pe oricine să se privească cu interes în timp ce face exerciții: oglinda smart.

Read more: Oglinda cu inteligenţă artificială oferă sfaturi pentru practicanţii de fitness

Dieta Zone asigură pierderea de kilograme şi combate inflamaţiile

883 3 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

Populară de câteva decenii, dieta Zone îi încurajează pe cei care o adoptă să consume o anumită cantitate, strictă, de proteine, carbohidrați și grăsimi la fiecare masă, pentru a reduce grăsimea, numărul de kilograme și pentru a combate inflamațiile din organism.

Read more: Dieta Zone asigură pierderea de kilograme şi combate inflamaţiile

Elementele esenţiale unui organism sănătos Elementele esenţiale unui organism sănătos „Conceptul meu îmbină recuperare medicală, nutriţie şi fitness“

882 3 1de Ştefania Băcanu şi Claudia Mîţoi

Indiferent de vârstă, dar mai ales cei trecuţi de prima tinereţe trebuie să ţină cont de anumite aspecte esenţiale pentru a se bucura de sănătate pe toate palierele cât mai mult timp. Florin Cujbă, antrenor personal și specialist în fitness, fondator „Optimize Body Center”, ne-a vorbit despre ce înseamnă un stil de viață sănătos, pornind de la mai multe perspective, sportul și nutriția văzute ca prevenție, nu ca tratament, Florin detaliază, după o experiență de 18 ani în lucrul cu mai bine de 1.000 de clienți, în sesiuni individuale și de grup, cele trei paliere esențiale: evaluare cu recuperare, nutriție și fitness.

Read more: Elementele esenţiale unui organism sănătos Elementele esenţiale unui organism sănătos „Conceptul...

În formă cu orice preţ Cele mai bizare diete la care apelează vedetele

881 3 1de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Celebritățile sunt în permanență în ochii publicului, cercetate amănunțit din toate pozițiile și toată lumea comentează cum arată, ce poartă și dacă sunt sau nu în formă. De-a lungul anilor, acest nivel de atenție față de aspectul fizic a determinat unele vedete să ia măsuri drastice, uneori chiar bizare sau de-a dreptul absurde, pentru a-și menține greutatea.

Read more: În formă cu orice preţ Cele mai bizare diete la care apelează vedetele

Meniurile cu care Monica Bellucci slăbeşte în doar zece zile

880 3 2de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Mâncarea sănătoasă este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem oferi corpului. Nu numai că îmbunătățește metabolismul, dar, în același timp, poate preveni și controla diverse probleme de sănătate și ajută la pierderea rapidă în greutate.

Read more: Meniurile cu care Monica Bellucci slăbeşte în doar zece zile

Kilogramele în plus la vârsta adultă scad speranţa de viaţă cu cinci ani

880 3 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

A fi obez sau chiar supraponderal la vârsta mijlocie poate reduce viața cu cinci ani, sugerează un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea Northwestern, din Chicago.

Read more: Kilogramele în plus la vârsta adultă scad speranţa de viaţă cu cinci ani