Main menu

header

cotnari wide

Doctor Joel Kahn: „Dieta vegetariană poate scădea cu 80% bolile de inimă“

707 3 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Bolile cardiovasculare cauzează de trei ori mai multe decese decât cele oncologice, iar dintre suferinţele cardiace infarctul reprezintă cauza celui mai mare număr de decese. La fiecare 30 de minute, un român suferă un infarct, iar unul din zece pacienţi moare, atenţionează specialiștii. Medicul cardiolog american Joel Kahn (medalion), directorul Centrului pentru Longevitate Cardiacă din Michigan, unul dintre cei mai reputați cardiologi din SUA, vorbește despre importanța crucială a schimbării alimentației pentru prevenirea bolilor de inimă.

Read more: Doctor Joel Kahn: „Dieta vegetariană poate scădea cu 80% bolile de inimă“

Slăbiţi mâncând, dormind şi socializând cu dieta pioppi

706 3 2de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Potrivit multor persoane, dietele sunt cel puțin frustrante, iar dacă sunt oprite, poate interveni efectul cel mai neplăcut, revenirea la greutatea inițială sau chiar un număr mai mare de kilograme. Un nou trend mondial spune că regimurile alimentare ar trebui să fie mai prietenoase pentru a putea deveni stil de viață.

Read more: Slăbiţi mâncând, dormind şi socializând cu dieta pioppi

Orele de masă, cheia greutăţii optime

706 3 1de Călin Popa şi Raluca Ogaru

Schimbarea orelor la care luați masa poate face diferența dintre greutatea optimă și supraponderalitate, arată o cercetare derulată la Universitatea din Surrey, Marea Britanie.

Read more: Orele de masă, cheia greutăţii optime

A slăbit 50 de kilograme ca să încapă în rochia de mireasă!

705 3 1de Gabriela Militaru şi Florica Pintea

Oamenii care decid să slăbească pot, de multe ori, să-și amintească exact momentul în care au luat hotărârea de a-și schimba modul de viață și de alimentație pentru a-și atinge scopul. Pentru Haley Smith, o fată obișnuită din Texas, Statele Unite ale Americii, acel moment a fost când, într-o zi, se uita la fotografiile din ziua logodnei sale.

Read more: A slăbit 50 de kilograme ca să încapă în rochia de mireasă!

Ellie Goulding: „Sunt vegetariană de şase ani“

704 3 1de Călin Popa şi Daniel Alexandrescu

Una dintre cele mai iubite și mai populare interprete de muzică rock, Ellie Goulding, este o vedetă atipică - atunci când nu aleargă pe distanțe foarte lungi și nu înregistrează piese noi, promovează intens viața sănătoasă. Și, cum este un star în vogă, a devenit model pentru nenumărați mileniali.

Read more: Ellie Goulding: „Sunt vegetariană de şase ani“

Efectele excesului de grăsimi se întind pe 3 generaţii

de Călin Popa şi Raluca Ogaru703 3 3

Obezitatea, rezistența la insulină și obiceiurile alimentare care dau dependență se extind până la a treia generație a persoanei care consumă grăsimi în exces, arată un studiu de dată recentă.

Read more: Efectele excesului de grăsimi se întind pe 3 generaţii

Dieta South Beach garantează pierderea a şase kilograme în două săptămâni

703 3 1de Roxana Istudor şi Eduard Popa

Foarte populară în SUA, dieta South Beach nu implică înfometare sau număratul obsesiv al caloriilor, în schimb garantează o scădere în greutate de până la șase kilograme în două săptămâni, plus alte beneficii.

Read more: Dieta South Beach garantează pierderea a şase kilograme în două săptămâni

Kate Moss: „Am slăbit 2,5 cm în talie după numai zece zile de mers la sală“

702 3 1de Gabriela Militaru şi Gabriela Comşa

Kate Moss este probabil cel mai vizibil și influent fotomodel al tuturor timpurilor. Frumoasă, misterioasă și, pe alocuri, răzvrătită, englezoaica de 44 de ani este o prezență nelipsită din lumea modei din ultimele trei decenii. Kate și-a început cariera de modeling în 1988 și de atunci a defilat pe toate podiumurile din lume pentru cei mai prestigioși designeri. În 2007, revista Time a listat-o pe Kate printre cele mai importante 100 de persoane din lume. Kate are o fiică dintr-o relație de tinerețe și a fost căsătorită cu chitaristul trupei The Kills, Jamie Hince, între 2011 și 2015. Între timp, frumoasa blondă a depășit pragul celor 40 de primăveri, ceea ce a făcut-o să-și regândească radical stilul de viață și felul în care are grijă de corpul său.

Read more: Kate Moss: „Am slăbit 2,5 cm în talie după numai zece zile de mers la sală“

Slăbiţi cu puterea minţii

701 3 4de Călin Popa şi Raluca Ogaru

Specialiștii în hipnoterapie oferă soluții și reguli pentru a vă folosi puterea minții în procesul de slăbire. Unul dintre aceștia este Malminder Gill, care afirmă că procedeul are rezultate garantate.

Read more: Slăbiţi cu puterea minţii

Dieta antioxidantă de 24 de ore

701 3 2de Călin Popa şi Florinel Dumitru

Dieteticianul Kristin Kirkpatrick a pus la punct o dietă antioxidantă de 24 de ore, care are capacitatea de a da un impuls energetic organismului, pe care îl susține în fața agresiunilor de tot felul.

Read more: Dieta antioxidantă de 24 de ore

Cafeaua verde accelerează simţitor scăderea în greutate

701 3 1de Călin Popa şi Eduard Popa

Nutriționistul australian Rick Hay, specializat în alimente antiîmbătrânire, susține că o băutură din boabe verzi de cafea poate accelera și de trei ori procesul de scădere în greutate.

Read more: Cafeaua verde accelerează simţitor scăderea în greutate