Main menu

header

510 6 1de Cătălina Tăgârță

Antibioticele vin la pachet cu o mulțime de efecte adverse, de la simple amețeli și senzație de greață până la ulcere sau la infecții cu candida, întrucât ele atacă mucoasa stomacală și scad imunitatea. De aceea, este important ca aceste produse să fie administrate doar la recomandarea medicului și numai în situații excepționale, când nu mai există nicio altă variantă. Din fericire, în multe cazuri, antibioticele din farmacii pot fi înlocuite cu unele naturale. Fitoterapeuta Leslie Button explică pe site-ul său (http://goumbook.com) că oamenii au descoperit încă din Evul Mediu un remediu capabil să distrugă orice infecție din organism.

Nu favorizează candida

Remediul naturist capabil de asemenea minuni ucide bacteriile gram-pozitive şi gram-negative. Are o formulă antivirală şi antifungică puternică, este capabil să crească circulaţia sângelui şi a fluxului limfatic în toate părţile corpului. În plus, spre deosebire de antibioticele chimice, acesta luptă împotriva candida, nu o produce. Poate vindeca majoritatea afecţiunilor cronice; încurajează circulaţia sângelui şi îl purifică. Formula a ajutat milioane de oameni de-a lungul secolelor să lupte cu cele mai grave boli, de la afecțiuni virale, bacteriene, parazitare şi fungice până la ciumă, întărirea sistemului imunitar și la vindecarea celor mai severe infecţii.

Pregătiți-vă o pereche de mănuși pentru preparare

Secretul reușitei stă în combinaţia puternică, de înaltă calitate, a mai multor produse naturale şi ingrediente proaspete! Pentru preparare aveți nevoie de o pereche de mănuși de plastic și de următoarele ingrediente: 700 ml oţet de mere (organic), trei căpățâni de usturoi (tocat foarte mărunt), un sfert de cană cu ceapă (tocată mărunt), doi-trei ardei proaspeţi şi extrem de iuţi (măcinați sau mărunțiți), un sfert de cană cu ghimbir dat pe răzătoare (mărime cât mai mică), două linguri cu hrean ras, două linguri cu pulbere de turmeric sau două bucăţi de rădăcină de curcuma (rasă). Atenție! Mirosul este foarte puternic şi poate stimula sinusurile instantaneu! Puteți pregăti produsul și fără mănuși, dar riscați să vă alegeți cu mâncărimi sau apoi să duceți mâna din greșeală la ochi sau la gură.

„Omoară” doar bacterii nesănătoase

Datorită ingredientelor pe care le conține, tonicul are numeroase beneficii pentru sănătate. Usturoiul este un antibiotic puternic, cu o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Spre deosebire de antibioticele chimice care omoară milioane de bacterii prietenoase din corp, usturoiul omoară doar bacteriile neprietenoase. În plus, încurajează şi creşte nivelul de bacterii sănătoase și este un agent antifungic puternic.

Ceapa este leguma cea mai apropiată de usturoi, având o acţiune similară, dar puţin mai blândă. Împreună, acestea creează un duo extrem de puternic în lupta împotriva oricăror boli.

Deschide canalele sinusurilor

Hreanul este o plantă puternică, eficientă pentru sinusuri şi pentru plămâni. Hreanul deschide canalele sinusurilor şi stimulează circulaţia, iar în cazul în care răceala şi gripa apar, majoritatea medicilor l-ar prescrie.

Ghimbirul are proprietăţi antiinflamatorii şi este un stimulent puternic pentru circulaţie; iar ardeiul iute este chiar mai puternic decât ghimbirul. Datorită proprietăţilor pe care le are, ardeiul iute acţionează ca un antibiotic în lupta cu bolile, acţionând exact acolo unde este cea mai mare nevoie.

Preîntâmpină demenţa

Curcuma este condimentul cel mai desăvârşit când vine vorba despre infecţii şi despre reducerea inflamației. În plus, produsul blochează dezvoltarea cancerului şi previne demenţa. Pe de altă parte, este deosebit de util pentru cei care se luptă cu durerile articulare. El a fost utilizat încă din Antichitate, datorită proprietăţilor sale sănătoase. Se spune că Hippocrates a folosit pentru el doar două remedii: mierea şi oţetul din cidru de mere. Oţetul din cidru de mere este făcut din mere proaspăt coapte, care sunt ulterior fermentate, trecând apoi printr-un proces riguros până la produsul final. Acesta conţine pectină, o fibră care reduce colesterolul rău şi care reglează tensiunea arterială. Așadar, tonicul obținut din această combinație de produse este cea mai bună armă în lupta împotriva tuturor bolilor existente.

Gustul este foarte intens şi puternic, dar puteți lua o felie de portocală sau de lămâie după ce consumați tonicul, pentru a uşura senzaţia de arsură. Nu îl diluaţi cu apă, deoarece efectul se va reduce

Se lasă la macerat două săptămâni

Modul de preparare este destul de simplu: se combină toate ingredientele într-un castron, cu excepţia oțetului. Apoi se transferă amestecul într-un borcan, se toarnă și oțetul peste ingrediente, se închide vasul şi se agită bine. Borcanul trebuie păstrat într-un loc răcoros şi uscat două săptămâni, timp în care e bine să fie agitat cu putere de mai multe ori pe zi. După 14 zile, se strecoară lichidul cu ajutorul unui tifon, iar tonicul este gata pentru a fi utilizat! Nu este nevoie să-l păstraţi în frigider, căci nu se va altera. Consumaţi o lingură în fiecare zi, pentru a vă întări sistemul imunitar şi pentru a lupta cu răceala. Măriţi cantitatea zilnică, până la maximum cinci linguri pe zi. Dacă vă luptaţi cu boli mai grave sau cu infecţii severe, luaţi o lingură cu tonic de cinci-șase ori pe zi. Produsul poate fi consumat şi de femeile însărcinate sau de copiii peste 6 ani (caz în care se folosesc doze mai mici), deoarece ingredientele folosite sunt naturale şi nu conţin toxine. De asemenea, puteţi să-l utilizaţi și în bucătărie, la diverse salate sau în mâncăruri dacă îl amestecați cu puţin ulei.