Main menu

header

de Raluca Grințescu

Inflamațiile articulaţiilor pot fi cauzate de numeroase probleme de sănătate, cum ar fi artrita, reumatismul şi stenoza spinală lombară. Medicina tradiţională nu este foarte eficace atunci când vine vorba despre tratarea articulaţiilor inflamate. Din fericire, medicamentele naturale pot calma şi chiar vă pot scăpa de dureri.

Analgezic și antiinflamator

Acest remediu naturist este format din boia de ardei iute şi ulei din nucă de cocos. Ardeiul iute conţine capsaicină, care acţionează ca un analgezic şi are proprietăţi antiinflamatoare intensive. Uleiul din nucă de cocos, pe de altă parte, este considerat a fi unul dintre cele mai bune remedii pentru tratarea articulaţiilor inflamate. Acesta conţine o abundenţă de grăsimi și de acizi graşi, care au proprietăţi puternice de vindecare. Uleiul din nucă de cocos are capacitatea de a reduce inflamația şi de a calma ţesuturile şi articulaţiile inflamate.

Rețetă

Ingrediente necesare: 2 linguri cu boia de ardei iute, 1/2 cană cu ulei din nucă de cocos.

Mod de preparare: se amestecă ingredientele până când veţi obţine o compoziţie omogenă. După aceea, se aplică amestecul rezultat pe articulaţiile dureroase.