Main menu

header

de Liliana Simidon

În plină perioadă a vacanţelor, partenerii de viaţă au acum ocazia să-şi încarce bateriile, să facă tot ce le trece prin cap, să-şi armonizeze viaţa de cuplu, să încerce să fie mai puţin inhibaţi şi să uite de micile sau de marile eşecuri în viaţa amoroasă. Dacă problemele nu sunt grave pe acest plan, lucrurile se pot îndrepta printr-un regim de viaţă echilibrat, cu răbdare şi cu mici ajutoare din natură.

Partenerii de viaţă trebuie să se susţină reciproc
Viaţa trepidantă pe care acum mulţi dintre noi o ducem, alergătura continuă şi, nu în ultimul rând, stresul cotidian, anxietatea, depresia reuşesc să scadă performanţele sexuale dealtădată. Este important ca femeile să nu reproşeze partenerilor de viaţă dacă se întâmplă să nu poată duce până la sfârşit actul sexual.

Hameiul are acţiune anafrodiziacă
De asemenea, pentru ca bărbaţii să aibă o viaţă sexuală mulţumitoare până la o vârstă înaintată trebuie să ştie că este obligatoriu să ducă o viaţă cumpătată. Se ştie că marii băutori, mai ales atunci când e vorba despre un consum mare de bere, nu sunt foarte apreciaţi în pat. Aceasta se petrece din cauza hameiului, care are acţiune marcată anafrodiziacă.

Luaţi pulbere de năprasnic şi de schinduf
Se vor consuma cât mai multe crudităţi, dar nu trebuie să se excludă carnea - însă aceasta trebuie să nu fie grasă. În special peştele este binevenit în această perioadă, mai ales dacă aveţi câteva kilograme de dat jos.
Pentru a creşte performanţele sexuale puteţi apela la diverse cure eficiente, cum ar fi cele cu pulbere de năprasnic şi de schinduf - câte două linguriţe din fiecare, cura cu pulbere de orz verde - două luni cursiv sau cu polen. De asemenea, puteţi ţine o cură cu ginseng (atenţie, creşte uşor tensiunea arterială şi glicemia) sau cu biter suedez - trei linguriţe pe zi în ceai de năprasnic.
De mare ajutor sunt şi băile locale cu ceai de coada-calului, cu temperaturi progresive.

Recomandări

MARATON - acţionează imediat, ca un tonic sexual. Ajută la creşterea performanţelor sexuale, la o erecţie de lungă durată şi implicit mai fermă. Administrare: două capsule pe zi, într-o singură doză, înaintea actului sexual. Atenţionare: nu este recomandat persoanelor cu afecţiuni grave ale inimii şi atunci când efortul fizic este contraindicat.
NATURAL POTENT - are acţiune rapidă (30 de minute), poate fi folosit în cazul impotenţei sexuale, dar şi în cazul unor stări de epuizare. Administrare: o fiolă cu 30 de minute înainte de actul sexual.
SPERMOTONE - un tratament cu bătaie lungă ce duce la îmbunătăţirea performanţelor sexuale. Este recomandat pentru cazurile de scădere sau lipsă a libidoului, deoarece conferă efervescenţă sexuală şi în acelaşi timp permite menţinerea unui act sexual pe o perioadă suficientă. Ajută, de asemenea, în cazul infertilităţii. Administrare: o capsulă de trei ori pe zi.

• Un factor perturbator al vieţii sexuale este combinaţia dintre ţigări şi alcool.