Main menu

header

511 4 3de Gabriela Niculescu

Dacă v-aţi plictisit de rujurile obişnuite pe care le aveți în trusa de machiaj, nu le aruncați! Amestecaţi culorile și veţi obţine nuanțe originale. Aplicaţi mai întâi nuanţa închisă şi peste aceasta culoarea deschisă şi amestecaţi-le cu o pensulă pentru buze sau pur şi simplu cu buzele, aşa cum faceţi cu un strugurel hidratant. Ştergeţi uşor urmele în exces şi zâmbiţi!

Violet, din mov și roz

Movul conferă rozului nuanţe speciale. Amestecând aceste culori, veţi obţine nişte buze ce se vor asorta perfect cu haine în nuanţe de purpuriu, de prună coaptă sau de arămiu.

Cafeniu, din cărămiziu și nude

Prin combinarea unei nuanţe de cărămiziu cu una în culoarea pielii, veţi obţine o nuanţă mai pală, potrivită pentru zi. Această nuanță este una tomnatică și se potrivește, în general, femeilor trecute de 35 de ani.

Din roşu și corai rezultă roşu ca mărgeanul

Amestecarea a două nuanţe de roşu nu este un lucru rău. Puteţi crea astfel un roşu cu accente rozalii, de inspiraţie tropicală. Buzele dumneavoastră vor avea culoarea bronzului de vară târzie sau chiar ceva mai aprins.

Dacă ați găsit combinația ideală de rujuri, pentru a vă fi mai ușor s-o folosiți zilnic, puteți scoate rujurile din ambalajele originale, le puteți încălzi ușor în bain-marie sau deasupra unei plăci de azbest și le puteți amesteca până la omogenizare, apoi turnaţi-le în cutiuțe. După răcire, le puteți aplica simplu, cu ajutorul unei pensule