Main menu

header

513 4 2de Gabriela Niculescu

Dacă v-aţi săturat să vă simţiţi mai scunzi decât alți oameni şi doriţi să purtaţi pantofi comozi și să câştigaţi, în acelaşi timp, și înălţime, încercaţi Btall, branțurile speciale care vă vor mări statura cu unu până la cinci centimetri. Btall este un nou sistem ce vă permite să fiţi mai înalți şi prezintă avantajul de a fi complet nedetectabil.

Minimizează impactul în timpul mersului

513 4 3Sistemul este confortabil datorită gelului flexibil din care a fost proiectat pentru a minimiza impactul în timpul mersului. Btall este suficient de puternic pentru a vă susţine greutatea, dar moale şi suficient de confortabil pentru a vă putea plimba toată ziua. Puteţi creşte înălțimea treptat, cu fiecare înălţător adăugat, în funcţie de ocazie sau de pantofii purtaţi. Btall este perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femeile care doresc să fie mai înalte, şi poate fi utilizat cu toate tipurile de pantofi - sport, cu toc, cizme, chiar şi cei cu talpă dreaptă. Branţurile se fixează perfect unul în celălalt, astfel încât nimeni nu va ști că le purtați.

Este important să creşteţi gradual numărul de branțuri folosite, de la săptămână la săptămână, și să folosiţi doar acel număr de branțuri cu care vă simţiţi confortabil