Main menu

header

de Gabriela Niculescu

Frumusețea este o industrie aflată în continuă evoluție și cu greu reușim să ținem pasul cu ea. Important este să rămânem informați, pentru că niciodată nu se știe care dintre metodele de ultimă generație ne poate scăpa de neplăceri. Este un fapt dovedit că sănătatea se află în strânsă legătură cu frumusețea, astfel că un organism perfect funcțional nu are cum să arate rău, valabilă fiind și situația inversă, aceea în care boala se citește pe chip. Cea mai modernă metodă de detoxifiere se numește hidrocolonoterapie și are un dublu scop. Prin faptul că vă scapă de toxine, vă amână și îmbătrânirea organismului.

Îmbunătățește calitatea pielii

Aceasta este o terapie la care starurile din întreaga lume recurg adesea înaintea unei ceremonii, iar rezultatele sunt vizibile imediat. Trebuie să știți că hidroterapia colonului este o metodă noninvazivă și deloc dureroasă. După numai o ședință, specialiștii afirmă că rezultate precum îmbunătățirea calității pielii, diminuarea stărilor de balonare, dispariția senzației de picioare grele, plus o stare generală de bine sunt primele efecte pozitive ale acestei terapii. Principiul de bază al hidrocolonoterapiei este acela că un corp sănătos se datorează, în primul rând, unor intestine sănătoase, iar o purificare corectă se face mai întâi din interior către exterior. Hidroterapia colonului reprezintă, de fapt, un proces natural și modern de curățare a intestinelor prin irigare cu apă sterilizată și îmbogățită cu oxigen, iar rezultatul său imediat este reprezentat de eliminarea oricărui simptom direct sau indirect legat de proasta funcționare a intestinelor.

Terapia a luat naștere în Statele Unite ale Americii și s-a răspândit rapid în întreaga lume datorită promovării intense a beneficiilor sale de către starurile internaționale care au apelat la ea