Main menu

header

514 4 3de Cătălina Tăgârță

Din păcate, părul nedorit crește mult mai repede decât cel de pe scalp. Dacă v-ați săturat de aparatele de ras, cremele depilatoare nu mai fac față, iar ceara vi se pare prea dureroasă, specialiștii în domeniul cosmeticii vă dezvăluie un secret care v-ar putea scăpa de această problemă pentru totdeauna.

Comprese cu cenușă pe zonele afectate

Trebuie să vă gândiți bine înainte de a pune în aplicare următorul remediu, întrucât acesta este definitiv. Iată cum trebuie să procedați: în primul rând se iau cojile a opt nuci și se ard, după care cenușa rezultată (aproximativ 200 de grame) se pune în apă și se lasă să stea mai bine de 12 ore. După acest interval, puteți trece la acțiune. Se ia un tifon, se înmoaie în apa cu cenușă, după care se aplică pe zona de pe care se dorește să se elimine părul, sub formă de compresă. Se lasă să acționeze în acea zonă aproximativ 30 de minute, însă, pentru a obține rezultatele dorite, se repetă procedeul de aproximativ trei-patru ori pe zi.

SFAT. Părul începe să cadă după primele săptămâni, dar pentru ca epilarea să fie definitivă, procedeul trebuie repetat câteva luni, cel puțin de trei-patru ori pe săptămână.