Main menu

header

537 4 2de Raluca Grințescu

În ultima vreme apar pe piaţă din ce în ce mai multe produse care tind să înlocuiască astfel controversatele operaţii estetice sau implanturi pe care multe femei şi le doresc, dar care, din diverse motive, rămân inaccesibile. Mai puţin dureroase, mai puţin periculoase şi, evident, mult mai ieftine, invenţiile menite să vă facă să arătați mai tinere sunt, pe zi ce trece, tot mai numeroase.

Ridică fesele cu două benzi

Cea mai recentă este o piesă de îmbrăcăminte (deşi e cam bizar să o numim astfel) care se pare că face minuni pentru femeile complexate din cauza feselor lăsate sau prea mici. Botezat simplu şi sugestiv Binkini, obiectul-minune are rolul de a da fermitate feselor şi de a vă face să vă simţiţi mult mai sexy în propria piele. Cel puţin aşa garantează inventatoarea Binkinilor, dr. Karin Hart, medic psiholog american, care, după ce a pierdut foarte mult în greutate, a trecut printr-o adevărată dramă feminină din cauza feselor lăsate, care nu mai erau la fel de sexy. Ea a mărturisit că ideea i-a venit după ce a constatat că pe piaţă nu există niciun produs care să ajusteze cât de puţin forma feselor. Gândindu-se că, aşa cum sânii arată mai sexy într-un sutien bine croit şi fesele ar arăta mai sexy dacă li s-ar face un mic lifting, Karin pornind astfel în căutarea piesei-minune.

Nici bărbații nu au fost uitați

După încercări disperate de a găsi un echivalent fesier al sutienelor push-up, Karin s-a gândit că singura soluţie care îi rămâne este să inventeze singură ceva care să o ajute să îşi recapete, măcar în aparenţă, formele. După mai multe încercări eşuate, ideea salvatoare s-a materializat în două benzi elastice trecute pe sub fese şi prinse de o altă bandă din jurul taliei. Fesele sunt astfel „ridicate”, dând fermitate posteriorului. Karin garantează că trucul funcţionează perfect şi că, purtat pe sub haine, Binkini creează aparenţa unui fund mult mai sexy.

Rezultatul încântător i-a dat noi idei lui Karin, care, mai nou, a inventat şi un echivalent masculin, botezat la fel de sugestiv: Mankini. De asemenea, Karin şi-a perfecţionat invenţia, croind câteva exemplare deosebite, care pot fi purtate chiar şi pe sub costumul de baie sau care pot fi transformate în accesorii inedite dacă sunt folosite pe post de curele.

Având în vedere că preţul unei „perechi“ nu depăşeşte 25 de euro, probabil că bărbaţii vor fi ameţiţi de formele care vor defila pe stradă în sezonul estival