Main menu

header

540 4 1de Raluca Grințescu

Gata cu vizitele dese la salonul de înfrumuseţare. Cercetătorii au realizat un spray care, folosit cu regularitate, vă ajută să scăpați definitiv de părul inestetic de pe picioare. Asta înseamnă că nu mai trebuie să mergeți la şedinţele dureroase de epilat sau la cele de epilare cu laser.

Folosește extracte din fructe

Compania britanică Boost a lansat recent un nou produs, care pare să revoluţioneze piaţa cosmetică. Acesta se numeşte Inhibitif şi conţine ingrediente precum dihydromerycin, care slăbeşte rădăcina părului imediat ce aceasta începe să crească, informează Dailymail. Spray-ul conţine şi produse chimice concepute pentru a proteja ţesuturile pielii din zona foliculilor, precum şi extract de porumb şi aloe - acestea ajutând la dizolvarea rădăcinii şi, astfel, lăsând picioarele fine şi catifelate. „Oamenii pot fi speriaţi de aceste nume lungi, dar toate ingredientele folosite sunt substanţe chimice sigure. De exemplu, dihydromycerin este o substanţă derivată dintr-un copac din Africa, iar ingredientul care protejează pielea este scos dintr-o algă din Arctica, folosită de numeroase companii în obţinerea cremelor antiîmbătrânire extrem de scumpe. În opinia mea, toate celelalte produse care pretind că vă scapă de părul nedorit sunt eficiente. Aceste produse folosesc extracte de fructe şi reduc părul de pe corp. Adevărul trist este că pur şi simplu nu funcţionează. Aşa că am decis să explorăm zona şi să creăm un produs care chiar funcţionează. Şi astfel s-a născut Inhibitif”, explică Brandon Trueaxe, fondatorul companiei.

Nu irită pielea

Gama Inhibitif conține produse cu formule speciale pentru fiecare zonă cu probleme. Serumul pentru față are o concentrație ridicată și se aplică de două ori pe zi, ca și o rutină de înfrumusețare, fără a irita pielea. Cele două deodorante, unul fără parfum, iar celălalt cu o aromă proaspătă și energizantă, sunt ideale pentru zona axilei și nu conțin aluminiu, fiind foarte ușor tolerate. Tot din această linie mai fac parte și serumul pentru corp și cel pentru zona intimă. Tratamentul Inhibitif durează opt săptămâni (cu două aplicări pe zi), iar după această perioadă este indicat să se aplice de trei ori pe săptămână pentru menținerea rezultatelor. Efectele sunt uimitoare, astfel că firele de păr nedorite vor deveni aproape invizibile, scăzând considerabil frecvența epilărilor, iar pielea își menține textura catifelată timp îndelungat.

Produsele Inhibitif nu sunt epilatoare, ci se aplică pe pielea deja epilată, acționând direct asupra folicului pilos, încetinind astfel creșterea firului de păr