Main menu

header

545 05 1de Gabriela Niculescu

Zeiţa Afrodita avea propriile ritualuri de înfrumuseţare, însă femeia modernă de astăzi, supusă zilnic încercărilor cotidiene, peste care trebuie să treacă însă cu brio, este nevoită să caute constant noi metode de a-şi păstra pielea strălucitoare şi luminoasă ca în tinereţe. Graţie tehnologiilor de ultimă generaţie, industria estetică şi spa-ul medical sunt într-o continuă ascensiune, prezentând de fiecare dată noi tehnici revoluţionare de reîntinerire, care sunt integrate cu succes în rutina normală a femeii moderne. Doctor Andreea Iftimie (foto), medic estetician în cadrul Clinicii Laser de Reîntinerire Fazzada, ne-a vorbit despre tratamentele Redensity și Redensity II Eyes.

Procedurile minim invazive iau locul operațiilor estetice

545 05 2Viitorul sună bine şi arată veşnic tânăr! În „Era Glamour”, aşa cum este denumită de un cercetător american, atenţia este îndreptată către procedurile minim invazive, care pot minimiza efectele îmbătrânirii. Această necesitate, de fapt, a omului modern a dus la o creştere semnificativă a progreselor tehnologice şi a tipologiei de tratamente oferite, clasând medicina estetică în rândul subspecialităților, cu un spectru complex de cunoştinţe şi de competenţe procedurale. Mai mult decât atât, statisticile arată o scădere de aproape 30% a operaţiilor estetice, fiind preferate, în schimb, tratamentele estetice minim invazive, în special cele injectabile, care acţionează eficient atât asupra semnelor superficiale de îmbătrânire, cât şi asupra celor profunde chiar de la prima folosire. Desigur, durerea este minimă, iar rezultatul este vizibil imediat.

Redensity conferă pielii strălucire şi elasticitate

545 05 3Revoluţionarul tratament destinat eliminării imperfecţiunilor feței, Redensity, acţionează eficient asupra ridurilor superficiale şi profunde chiar de la prima utilizare. Conceptul care stă la baza acestui produs este combinarea eficientă a mezoterapiei cu fillerele (substanțele de umplere a ridurilor) cu acid hialuronic, rezultatul fiind refacerea capacităţii naturale a pielii din zona feței, gâtului şi decolteului de a reflecta lumina. Odată cu Redensity se deschide o nouă categorie de tratamente şi de proceduri cu efecte remarcabile asupra pielii.

Ideal și pentru riduri și pentru linii fine

Tratamentul este ideal pentru un ten obosit, fără tonus şi strălucire, dar şi pentru riduri şi linii fine. Procedura este folositoare atât pentru femeile de 30 de ani care vor un tratament eficient, cât şi pentru cele de peste 45 de ani care întrebuinţează fillere cu acid hialuronic şi au nevoie de o reîntinerire globală a pielii. O şedinţă de injectare durează între 15 şi 30 de minute. Injectarea se face în trei şedinţe, la interval de trei săptămâni, iar efectul de lungă durată al Redensity creşte odată cu numărul de şedinţe, tratamentul fiind recomandat de două ori pe an.

Faimos printre starurile de la Hollywood, tratamentul a devenit, în scurt timp, aliatul vedetelor în lupta pentru combaterea imperfecţiunilor feței. Însă nu este dedicat doar vedetelor, ci tuturor femeilor care îşi doresc să fie frumoase şi să îşi păstreze pielea fermă şi tonifiată fără a urma proceduri dureroase.

Redensity II, special pentru zona ochilor

545 05 4Acidul hialuronic Redensity II Eyes este o substanţă unică, dezvoltată în laboratoarele Teoxanne din Geneva, după nouă ani de cercetări. Este un gel unic și diferit, special creat pentru tratarea zonei ochilor. Tratamentul minimizează riscul de edeme, are un profil vâscoelastic ideal și proprietăți mecanice specifice, punând o presiune minimă pe țesuturi. Important este faptul că nu afectează ţesutul ocular, deoarece este injectat printr-o tehnică aparte. Tratamentul este bogat în aminoacizi şi în antioxidanţi, care refac elasticitatea pielii din jurul ochilor şi îi conferă strălucire.

Realizat pentru umplerea cearcănelor

Acest produs de la Teosyal este singurul din lume special realizat pentru umplerea cearcănelor. Se injectează în profunzime, iar semnele sunt foarte discrete, greu de sesizat pentru cei care vă privesc. Formula are la bază acidul hialuronic, care, datorită concentraţiei ideale (15 mg/g), rehidratează derma. Pe lângă acesta, deţine o serie de substanţe care se regăsesc în mod natural în organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce conţine: opt aminoacizi, trei antioxidanţi, două minerale şi vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietăţile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic şi eficiența cu care se combină pentru restructurarea globală a pielii. Lidocaina oferă un confort sporit pacientului în timpul injectării, datorită efectului anestezic.

Efectele durează până la doi ani

Injectarea durează doar câteva minute, iar efectele sunt vizibile imediat şi pot dura până la doi ani, mult mai mult decât alte tratamente anticearcăn. De asemenea, peste 70% dintre pacienţi nu au avut nevoie de o nouă aplicare după cea iniţială. Pielea este mai luminoasă, iar umbrele de pe pleoapa inferioară sunt estompate. Nu este de mirare că vedetele din România s-au îndrăgostit de acest tratament și au apelat în număr mare la el.

„Redensity a câştigat anul trecut premiul pentru cel mai bun tratament injectabil de întinerire a pielii în cadrul Congresului European de Medicină Antiaging desfăşurat la Paris“

„Industria estetică oferă proceduri ce redau tinereţea de altădată“

În general, ritualul de întreţinere al unei femei este compus din produsele de curăţare şi de hidratare, neprețuitul exfoliant şi somnul de frumuseţe, însă, într-o eră în care stresul, oboseala, mâncarea nesănătoasă, fumatul, machiajul şi mulţi alţi factori devin ei înşişi o rutină, tratamentele estetice sunt singura sursă sigură de tinereţe. De cele mai multe ori, construirea unor ritualuri bazate pe produse cosmetice se dovedeşte a fi o alegere extrem de costisitoare şi de ineficientă pe termen lung, întrucât majoritatea cremelor şi loțiunilor acţionează doar la suprafaţă, iar pe termen scurt, rezultatele fiind aproape inexistente. Industria estetică, în continuă dezvoltare, oferă de fiecare dată noi tehnici revoluţionare, al căror raport calitate-preţ-rezistenţă este superior produselor cosmetice. În prezent, consumatorii urmăresc o investiţie optimă, justificată concret de un rezultat maxim, care să satisfacă nevoia acestora pe termen lung, de aici şi revoluţia în industria estetică, ce propune în prezent tratamente miraculoase, care redau tinereţea de altădată.