Main menu

header

546 4 1de Raluca Grințescu

Alegerea lenjeriei intime pentru femei nu este atât de simplă pe cât pare la prima vedere. Deşi acordați mai multă atenţie modului în care vă construiți ţinuta exterioară, totuşi nu trebuie să lăsați pe ultimul plan modelul de lenjerie intimă. Specialiştii declară că piesele potrivite vă pot complementa outfit-ul şi forma corpului. În schimb, cele nepotrivite nu vor avea efectele dorite, din contră. Iată care sunt regulile de bună purtare a lenjeriei intime în funcţie de tipul de îmbrăcăminte pe care îl alegeţi!

Mai deschisă la culoare decât hainele

Chiar dacă aveți un slip negru sau albastru foarte sexy, totuşi păstrați-l pentru ţinute închise la culoare, nu pentru cele în nuanţe deschise. Spre exemplu, atunci când purtați o rochie albă, uşor transparentă sau o pereche de pantaloni albi, mulaţi pe posterior, alegeți lenjerie intimă care să nu iasă în evidenţă prin haine. Aceasta este una dintre cele mai populare şi de bun gust reguli ale purtării lenjeriei intime pentru femei.

Cea cu proprietăţi modelatoare, aliat de nădejde

Vă aşteaptă un eveniment important, la care vreți să arătați senzaţional? Sau v-ați săturat să suspinați după anumite piese vestimentare? Luați în calcul achiziţionarea unei lenjerii modelatoare şi uitați de complexele pe care le aveți. Acest tip de lenjerie intimă pentru femei vă va accentua armonios talia, creând impresia unui trup tonifiat. Atenţie însă, nu deveniți dependente de ea, ci purtați-o doar ocazional, la nevoie. Specialiştii spun că poate avea şi efecte nefavorabile asupra sănătăţii, din cauză că strânge corpul tare.

Alegeți modele de sutiene versatile

Dacă alegerea chiloţeilor în funcţie de hainele pe care le purtați este mai simplă, cea a sutienelor vă pune în încurcătură, în special în sezonul estival. De câte ori nu vi s-a întâmplat să vedeți o bluză sau o rochie cu un model interesant şi să realizați, dezamăgite, că nu o puteți purta deoarece nu aveți un sutien potrivit? Oricât ar fi de frumoasă o ţinută de seară, faptul că sutienul este vizibil îi scade din farmec. Deşi ați observat că anumite tendinţe de pe podium vă inspiră să purtați lenjeria intimă la vedere, nu apelați la ele. Şi totuşi, 10 ţinute = 10 sutiene? Soluţia este să optați pentru modele de sutiene versatile, cărora să le puteți schimba aspectul renunţând la bretele sau prin prinderea lor în mai multe stiluri, în funcţie de hainele pe care le purtați. Nu numai că veți face economii, dar veți avea în minus şi un motiv de stres.

Odată ce ați găsit modelele care vă avantajează, vă va fi mult mai uşor să plecați la cumpărături. Nu uitați de regulile de bună purtare a lenjeriei, şi cu siguranţă veți fi o apariţie graţioasă

Bustieră pentru antrenament la sală

546 4 2Alegeţi alt tip de lenjerie atunci când practicați sport. Optați pentru unul comod, care să permită pielii să respire. Înlocuiți sutienul cu o bustieră, mai ales dacă aveți bust mare care necesită susţinere, şi purtați doar lenjerie intimă din bumbac. Pe cât de delicată, de sexy şi de frumoasă este lenjeria intimă pentru femei, pe atât de greu este de găsit una care să se şi potrivească perfect purtătoarei.