Main menu

header

567 4 1de Gabriela Niculescu

Epilarea este un proces necesar, dar adesea anevoios şi trebuie repetat constant, iar uneori, în funcţie de metodele folosite, este dureros. Una dintre soluţiile inovatoare vine de la o companie străină ce a lansat o gamă revoluţionară de produse care încetinesc creşterea părului nedorit şi reduc vizibil densitatea şi grosimea acestuia. Gama de produse conţine ingrediente ce slăbesc rădăcina părului imediat ce acesta începe să crească. Spray-ul conţine şi produse chimice concepute pentru a proteja ţesuturile pielii din zona foliculilor, precum şi extract de porumb şi aloe vera, acestea ajutând la dizolvarea rădăcinii şi, astfel, lăsând pielea fină şi catifelată.

Gama conţine serum, deodorante şi spray

Produsele acestei game nu sunt unele epilatoare, ci se aplică pe pielea deja epilată, acţionând direct asupra folicului pilos, încetinind astfel creşterea firului de păr. Gama conţine produse cu formule speciale pentru fiecare zonă cu probleme. Serumul pentru faţă are o concentraţie ridicată şi se aplică de două ori pe zi, ca o rutină de înfrumuseţare, fără a irita pielea. Cele două deodorante, unul fără parfum, iar celălalt cu aromă proaspătă şi energizantă, sunt ideale pentru zona axilei şi nu conţin aluminiu, fiind foarte uşor tolerate. Tot din această linie mai fac parte şi serumul pentru corp şi cel pentru zona intimă, dar şi spray-ul pentru picioare.

Pilozitatea dispare în opt săptămâni

Indiferent de zona căreia îi sunt destinate, produsele sunt simplu de folosit, se aplică uşor, au un parfum foarte discret şi nu irită pielea, datorită bazei delicate de penetrare care conţine aloe vera. Rezultatele folosirii gamei de produse sunt uimitoare, astfel că firele de păr nedorite vor deveni aproape invizibile după aproximativ opt săptămâni, în funcţie de densitatea pilozităţii fiecăruia, scăzând considerabil frecvenţa epilărilor, iar pielea îşi menţine textura catifelată timp îndelungat.

ATENŢIE. Tratamen-tul durează opt săptămâni, cu două aplicări pe zi, iar după această perioadă este indicat să se aplice de trei ori pe săptămână pentru menţinerea rezultatelor.