Main menu

header

583 4 1de Gabriela Militaru

Masajul a evoluat într-atât, încât nu doar corpul nostru se poate bucura de acest lux, ci și ochii. Specialiștii au inventat un nou dispozitiv care masează ochii.

Elimină ridurile

Dispozitivul are forma unor ochelari cu lentile mate, funcționează cu două baterii AAA obișnuite și are 22 de „degete” flexibile care masează lin zona ochilor, pentru relaxare. Aparatul se folosește de trei ori pe zi, de fiecare dată timp de câte trei-cinci minute, și are ca efecte activarea circulației sangvine locale, relaxarea mușchilor și îmbunătățirea metabolismului celulelor oculare care ajută la creștere elasticității pielii. Tot la capitolul efecte cosmetice, dispozitivul are rolul de a elimina petele din jurul ochilor, cearcănele, ridurile și pungile de sub ochi. De asemenea, previne depigmentarea sau precipitarea pigmenților pielii din jurul ochilor.

Previne miopia

583 4 2Aparatul are însă și rezultate pozitive asupra văzului, prevenind miopia și neurastenia, pentru a asigura o vedere mai clară și un confort sporit la nivelul ochilor. O folosire regulată a dispozitivului ajută, de asemenea, la liniștirea creierului, la eliminarea sindromului de confuzie, a vederii neclare și a insomniei provocate de o activitate cerebrală intensă. Dispozitivul, care este disponibil și pe piața românească, are rezultate remarcabile și pentru persoanele care au probleme de focalizare, pentru cei care folosesc excesiv ochelarii sau petrec multă vreme în fața calculatorului. Ochelarii ajută și la eliminarea durerilor de cap sau a nervilor faciali și preîntâmpină senzația de lăcrimare a ochilor, cauzată de vântul puternic.

Dispozitivul de masat ochii previne chiar şi amnezia