Main menu

header

Sigur vi s-a întâmplat, şi nu doar o dată, să vă treziţi dimineaţa şi, fiind grăbite, să vă gândiţi că nu mai aveţi timp şi de machiaj. Ei bine, trebuie să ştiţi că variante există oricât de puţin timp am avea la dispoziţie. În cinci, zece minute sau un sfert de oră putem arăta bine, aranjate şi pregătite pentru o nouă zi la serviciu. 
Doar cinci minute...
     Pare puţin timp, dar cu răbdare veţi avea un machiaj de zi reuşit. Aplicaţi repede o cremă de zi, apoi un anticearcăn în jurul ochilor şi, la final, fondul de ten. După ce baza a fost pusă, aplicaţi rimelul, rujul şi un fard de obraz pe pomeţi şi sunteţi gata de plecare. Nu este un machiaj elaborat, dar veţi arăta bine toată ziua. 

Gata de plecare în zece minute  
     Trebuie să fiţi afară în zece minute? Nicio problemă! Aveţi suficient timp ca să vă aranjaţi. Aplicaţi crema de zi, anticearcănul şi fondul de ten. Alegeţi nuanţe naturale pentru fardul ochilor, în funcţie de culoarea ochilor şi a părului dumneavoastră, şi apoi aplicaţi rimelul. Este timp şi pentru fardul de obraz şi rujul preferat. 

Un sfert de ceas pentru a arăta bine
     În 15 minute aveţi ceva timp la dispoziţie pentru a face un machiaj puţin mai elaborat. Respectaţi aceiaşi paşi pentru aplicarea bazei machiajului (cremă de zi, anticearcăn, fond de ten), iar apoi treceţi la fardatul ochilor. Alegeţi culorile ce vi se potrivesc şi reţineţi că este un machiaj de zi, deci trebuie să fie natural. Aplicaţi şi un creion de ochi, iar apoi rimelul. Pentru buze folosiţi un contur într-o nuanţă apropiată de culoarea pielii, apoi un ruj şi un gloss. Pentru un efect de mărire a buzelor alegeţi un ruj în culori deschise.  
Cristina Tache