Main menu

header

de Ileana Tudor

Dacă am spune că noua tendinţă este să ţinem frumuseţea la purtător, v-aţi gândi imediat că, metaforic, ne referim la persoanele înzestrate cu gene bune, cu frumuseţe nativă. Nici vorbă! Luaţi ad literam vorbele noastre, pentru că specialiştii au pregătit produse inedite de înfrumuseţare, ce prezintă multiple funcţii şi beneficii, ce pot fi la îndemâna tuturor.

Săpunul cu vibraţii
Toţi tindem să ne simplificăm viaţa cât de mult putem, şi în întâmpinarea acestei doleanţe vin toate companiile producătoare de produse şi de servicii de orice fel. Iar industria cosmetică nu face excepţie, aducând anual inovaţii tentante, fabricate pentru a funcţiona eficient şi ambalate irezistibil. Un bun exemplu este săpunul cu… vibraţii. Acesta, conform titulaturii, ne scuteşte de orice efort atunci când facem baie, datorită funcţiei sale de vibraţie electronică amplasată undeva în interiorul săpunului. Pentru a-l folosi nu este nevoie să apăsaţi vreun buton, ci doar să-l ridicaţi, pentru a se porni singur. Când aţi terminat, puneţi-l la loc şi se va opri imediat din vibrat. Este disponibil pe internet în trei culori: roşu, roz şi albastru, la preţul de 12 dolari.

Mascara high-tech
Şi că tot am pomenit de vibraţii, nu putem să nu vorbim puţin şi despre primul mascara cu periuţă ce vibrează. Specialiştii de la Estee Lauder au conchis că un asemenea produs ar aduce satisfacţie extraordinară celor sătule de toate rimelurile ineficiente pe care le-au încercat până acum. Periuţa acestui produs, ce este utilizat cu baterie, vibrează cu 125 de micropulsaţii pe secundă şi poate fi achiziţionat exclusiv dintr-un magazin din SUA, pentru suma de 30 de dolari. Mascaraua high-tech te scapă de dureri de cap atunci când o întrebuinţezi, fiind capabilă să rotească şi să pieptene genele mult mai performant ca orice alt produs cu pretenţii similare.

Telefonul mobil cu trusă de machiaj
Putem întreba orice adolescentă despre preocupările sale şi vom depista imediat că sporovăitul la telefon şi machiatul sunt printre activităţile sale preferate. Şi atunci de ce să nu combinăm cele două activităţi?, s-au gândit cei de la Hence Claire, care au scos pe piaţă o trusă de machiaj în forma unui telefon mobil. Fardul de ochi conţinut de inedita trusă are nouă nuanţe moderne, gloss-ul cu acelaşi aspect este inserat într-o cutiuţă de plastic ce se poate deschide precum cel mai fiţos celular, pentru a dezvălui nuanţele de luciu de buze şi o oglinjoară ce ajută la aplicarea produsului fără a da greş. Fardul de ochi „telefon mobil” sau luciul de buze cu acelaşi nume sunt la vânzare la preţul de 3,5 dolari, în timp ce trusa „Formează numărul unui gloss”, ce conţine şi oglindă, nu te va sărăci cu mai mult de 5,50 dolari.

Duşul ce bronzează
Întrebuinţat preponderent iarna, dar la fel de căutat şi vara, când ne ferim de razele soarelui, dar dorim să ne arătăm bronzate şi sexy, ProSun Sunshower este ideal pentru fiecare dintre cei care n-au timp şi chef de solar sau de stat la soare, dar care au pretenţii de a avea tenul arămiu. Ce poate fi mai practic decât acest produs, care, atunci când petreci câteva minute la duş, poate fi pornit pentru a căpăta o nuanţă a pielii mai ademenitoare?! Tot ce trebuie să faceţi este să potriviţi intensitatea şi timpul din programul de bonzare înainte de a intra sub duş. Astfel nu riscaţi să suferiţi arsuri solare şi nici nu vă expuneţi unui pericol mare, deoarece este considerat a fi mult mai puţin dăunător pielii decât este lumina UV.

Brăţara antiradiaţii

Vara, când staţi tolăniţi la soare, ar fi bine să purtaţi o brăţară ce vă păzeşte de efectele negative ale soarelui. Conform avertismentelor dermatologilor, nu vă avântaţi să vă expuneţi excesiv, dar nici nu puteţi rezista căldurii razelor solare. Şi atunci doriţi să vă bronzaţi moderat şi să nu riscaţi arsuri, apariţia unor pete maronii pe corp sau chiar a unor aluniţe suspecte. Astfel, cel mai indicat, spun cercetătorii, ar fi să fiţi avertizaţi exact în momentul anterior arsurii sau expunerii periculoase. Iar acest lucru este posibil dacă purtaţi această brăţară, ce măsoară nivelul radiaţiilor şi alarmează posesorul ei de pericol. Brăţara trebuie programată, introducând informaţii precum felul tipului dumneavoastră de piele şi SPF-ul cremei pe care o folosiţi. O dată ce este pornit cronometrul, veţi fi anunţaţi când este timpul să reaplicaţi crema de protecţie, ferindu-vă astfel de toate neplăcerile enunţate mai sus şi oferindu-vă vacanţa perfectă.