Main menu

header

    Deşi are doar 33 de ani, Drew Barrymore este pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume de aproape 27 de ani. Cum e posibil acest lucru? Simplu. Drew a jucat un rol principal într-un film când avea numai 6 ani. Iar filmul este celebrul E.T.
     De atunci şi până în prezent, starul a jucat în peste 30 de filme. Fie că interpreta rol pozitiv, fie că trebuia să fie o fată rea, actriţa reuşeşte să intre în pielea personajului foarte repede. Şi mai are un atu. Arată excelent în toate filmele. 

Pierdeţi două kilograme în cinci zile
     În unul dintre interviurile sale, Drew afirma că este o mare norocoasă, întrucât a descoperit o dietă pe bază de iaurt, aliment pe care-l iubeşte.

     Actriţa afirmă că dă jos cu această dietă circa două kilograme în cinci zile. În fiecare zi a dietei trebuie să consumaţi dimineaţa, pe stomacul gol, o cană cu apă în care stoarceţi o jumătate de lămâie.  Zilele 1 - 3 - 5 Mic dejun: 250 ml cu suc de fructe natural (portocale), un iaurt dietetic, o felie de pâine prăjită. Prânz: un bol cu supă de legume, cu puţine condimente, un iaurt dietetic. 


     Cina: un iaurt dietetic, un ceai de soc, fructe la discreţie. Zilele 2 - 4
    Mic dejun: o felie de pâine de secară prăjită, un iaurt dietetic. 
    Prânz: o farfurie cu supă de legume, un iaurt dietetic. 
    Cina: o bucată de peşte slab la grătar, o chiflă graham, un pahar cu suc natural de fructe.  

Elena Şerban