Main menu

header

de Elena Nedelcu

Toate femeile îşi doresc un ten curat, strălucitor şi cu cât mai puţine riduri. Acest deziderat este mai uşor de atins acum, deoarece s-a inventat o mască-minune care rezolvă toate aceste probleme. Dispozitivul, conceput de John Tsagaris, un doctor practicant de medicină chineză în Marea Britanie, promite să rezolve toate nevoile estetice, de la pete şi pori măriţi până la riduri fine sau de profunzime, acţionând, în acelaşi timp, şi asupra bunei dispoziţii a pacientului.

Ten mai curat în doar 25 de minute
Invenţia, denumită „The Light Masque”, are ca efect principal stimularea producţiei de colagen şi pe cea de serotonină, hormonul responsabil cu starea de fericire. Miraculoasa mască este prevăzută cu leduri, care ajută la ameliorarea petelor de pe faţă atât a celor maronii, cât şi roşeaţa, micşorând efectele dăunătoare ale razelor ultraviolete şi, în acelaşi timp, îmbunătăţind circulaţia sângelui la nivelul feţei. Pe lângă faptul că rezolvă problemele tenului, dispozitivul este benefic şi pentru organism, deoarece ajută la generarea vitaminei D. Modul de operare este foarte simplu, fiind o metodă noninvazivă, iar pentru rezultate vizibile nu aveţi nevoie de foarte mult timp. Tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi masca să funcţioneze timp de 25 de minute.

Funcţionează ca procesul de fotosinteză
Inventatorul acestui dispozitiv susţine că terapia cu leduri, folosită chiar de NASA, ajută oamenii să se umple cu energie, imitând, într-un fel, fotosinteza pentru piele. „Această lumină accelerează potenţialul energetic al celulelor pielii, lucrând în mod special pe mitocondrii, care reprezintă fabrica de energie din interiorul fiecărei celule. Lumina funcţionează ca fotosinteza pentru piele, transformând energia luminoasă, care apoi determină vindecarea pielii şi reducerea ridurilor de profunzime. De asemenea, distruge şi bacteriile aflate la nivelul dermei”, a declarat John Tsagaris.

- Masca are un preţ de 75 de lire sterline şi poate fi achiziţionată direct din Marea Britanie sau de pe internet.