Main menu

header

de Elena Şerban

Fiecare femeie visează ca măcar o dată în viaţă să fie machiată de un profesionist. Pentru că un make-up artist are capacitatea de a face cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte culorile ce trebuie aplicate, fie pe obraji, fie în zona ochilor. Şi pentru că un machiaj profesionist nu e chiar la îndemâna tuturor, o companie producătoare de cosmetice a scos pe piaţă un fard revoluţionar.

Netezeşte ridurile fine
Acest produs este în fapt un fard de obraz tip pulbere, care reacţionează la pH-ul pielii utilizatoarei. În acest fel, în funcţie de tipul şi de valoarea acestuia, produsul capătă o anumită nuanţă. Mai mult, fardul nu doar că oferă culoarea de care utilizatoarea are nevoie, dar şi netezeşte ridurile fine. Astfel, în cazul în care este folosit de o reprezentantă a sexului frumos trecută de prima tinereţe, produsul reuşeşte să elimine petele inestetice, cauzate de înaintarea în vârstă.

Ce este pH-ul?
pH-ul defineşte concentraţia de ioni de hidrogen dintr-o soluţie. Orice substanţă care conţine apă are o valoare pH care poate fi determinată. Deoarece stratul de la suprafaţa pielii conţine apă, derma are şi ea o valoare pH, în medie, de 5,5, care este rezultatul substanţelor acide produse de corp prin transpiraţie, sebum şi hormoni. Datorită acesteia, pielea are capacitatea de a respinge microorganismele dăunătoare din mediul înconjurător, protejând-o de infecţii, alergii şi deshidratare. pH-ul unei persoane este unic, la fel ca o amprentă.

- Fardul personalizat poartă numele de Stila Custom Color Blush şi poate fi achiziţionat din magazinele de peste Ocean contra sumei de 20 de dolari (aproximativ 60 de lei).