Main menu

header

de Cătălina Tăgârţă

Doamnele care-şi doresc sâni mai fermi, mai mari şi mai frumoşi decât s-a încumetat natura să le ofere pot apela la câteva remedii naturiste. Acestea sunt uşor de utilizat şi, dacă sunt combinate cu răbdare, conduc cu siguranţă la rezultate sigure şi de durată.

Şi esenţa din germeni de grâu e de folos
O metodă la îndemână şi lipsită de suferinţă pentru a îmbunătăţi aspectul bustului este uleiul din germeni de grâu, ce are o acţiune similară estrogenilor (hormoni feminini). Rezultatele se vor vedea dacă uleiul este aplicat pe sâni şi se masează zona cu blândeţe timp de zece minute. Sânii vor fi mai fermi şi mai tonifiaţi fără prea mari eforturi, dar atenţie: pentru asta trebuie repetată procedura cel puţin trei săptămâni la rând.

Bustul se masează zilnic
Şi uleiul de mărar e o metodă bună pentru a tonifia sânii. La fel ca şi acela din germeni de grâu, el trebuie aplicat zilnic pe sâni, care vor fi masaţi timp de 10 minute. Efectele se vor vedea în timp, dar pentru a obţine mai repede fermitatea se poate lua, concomitent, şi o linguriţă cu tinctură de mărar, de trei ori pe zi, înainte de masă. Pentru acest truc trebuie să aveţi ceva mai multă răbdare şi să-l puneţi în practică două luni, cu pauză de o săptămână la fiecare trei săptămâni de tratament.

Faceţi exerciţii de tonifiere!
Exerciţiul fizic este foarte important. De aceea este vital să faceţi acasă (cel puţin de două-trei ori pe săptămână) un exerciţiu extrem de simplu: cu coatele îndoite, duceţi mâinile la nivelul bustului (până se apropie vârfurile degetelor), apoi întindeţi braţele în lateral, trăgând uşor în spate pentru a scoate pieptul în faţă. Şi nu uitaţi, poziţia spatelui e esenţială: menţineţi coloana dreaptă, umerii traşi înapoi şi abdomenul încordat, pentru a oferi sânilor susţinerea de care au nevoie.

Pont! Când sunteţi la duş alternaţi jeturile de apă caldă cu cele de apă rece, iar când vă băgaţi în pat încercaţi să nu dormiţi pe burtă, ci pe spate sau într-o parte.