Main menu

header

de Cătălina Tăgârţă

Lunga listă de aparate menite să crească sânii a fost completată de curând cu un nou gadget, numit „Beau Bust Roller”. Realizatorii acestuia promit că persoanele care îl vor utiliza pot uita pentru totdeauna de sutienele cu burete, care nu fac altceva decât să le amintească doamnelor, de fiecare dată, că natura nu a fost cu ele prea darnică.

Aparatul, care stimulează bustul, funcţionează doar împreună cu un gel care se aplică în prealabil pe zona ce se doreşte a fi augmentată, se arată pe site-ul japantrendshop.com. Însă doamnele care doresc să vadă minunea pe propria piele trebuie să scoată din buzunar 116 dolari. Acesta este preţul noului gadget care promite să mărească bustul în scurt timp, fără a apela la intervenţii chirurgicale dureroase.

Tot din categoria „măriri, alungiri”, persoanele care nu sunt mulţumite de aspectul gâtului lor pot apela, mai nou, la un aparat care promite alungirea acestuia, pentru preţul de doar 26 de dolari. Acesta se umple cu aer şi întinde această parte a corpului milimetru cu milimetru, până se obţine rezultatul mult visat. Cel puţin asta spun cei care l-au creat.