Main menu

header

de Cătălina Tăgârtă

Pentru a avea un aspect fizic plăcut, multe persoane sunt dispuse să încerce tot felul de tratamente, care mai de care mai costisitoare sau mai dureroase. Pe de altă parte, cercetătorii sunt tot timpul în căutarea unor noi soluţii, pentru a facilita accesul la înfrumuseţare. Aşa se face că în ultima vreme au apărut pe piaţă gadgetul care îndreaptă nasul sau aparatul care usucă rapid lacul de unghii.


Promite rezultate asemănătoare unei rinoplastii
Gadgetul care îndreaptă nasul este o invenţie ce promite rezultate asemănătoare unei rinoplastii. Potrivit persoanelor care l-au conceput, aparatul se introduce în nări, unde trebuie ţinut vreme de cel puţin 20 de minute pe zi. Cu ajutorul acestuia, oasele se vor îndrepta, iar nasul nu va mai avea aspectul rotunjit, devenind mai drept şi mai delicat chiar după primele două săptămâni de utilizare. În plus, purtarea gadgetului nu este dureroasă, ca să nu mai vorbim despre faptul că e mai ieftin decât o intervenţie chirurgicală; costă în jur de 50 de dolari.

Aparat special pentru uscarea lacului de unghii
Pentru uscarea lacului sau ojei de pe unghii e nevoie de foarte multă răbdare. Totuşi, dacă acestea nu se zvântă uşor, ar fi util un gadget care să sufle aer către fiecare unghie în parte. Invenţia, de provenienţă japoneză, presupune ca o mână să fie aşezată pe o pompiţă specială, care să pună aerul în mişcare către cealaltă mână.