Main menu

header

472 4 3de Gabriela Niculescu

Imaginaţi-vă cum puteţi vedea o schimbare totală a texturii şi calităţii pielii imediat după tratamentul aplicat. Acest lucru nu mai este de mult doar în imaginaţia femeilor care îşi doresc pielea fină şi catifelată de altădată. Graţie inovaţiilor medicale, procedurile revoluţionare sunt disponibile acum şi în România. Ultimele descoperiri în domeniul esteticii medicale noninvazive dezvăluie două proceduri eficiente, tratamentul Forever Young (aplicaţie a laserului Sciton) şi EndyMed, cu rezultate uimitoare la nivelul îmbunătăţirii pielii îmbătrânite şi tratării leziunilor vasculare ale acesteia, precum şi în redarea volumetriei faciale. Andreea Iftimie (foto), medic estetician şi manager medical al clinicii laser de reîntinerire Fazzada, ne-a oferit amănunte prețioase.

Forever Young sau rejuvenarea la superlativ

Realizat cu ajutorul laserului Sciton, care foloseşte un tip special de lumină BBL (Brand Band Light), tratamentul Forever Young este cea mai puternică şi eficientă metodă de îmbunătăţire a aspectului pielii îmbătrânite, încetinind procesul de îmbătrânire a pielii şi redându-i aspectul tânăr şi ferm de altădată. „Tratamentul acţionează la nivel genomic şi întinereşte exprimarea genetică a pachetului de gene ale tinereţii. Forever Young nu opreşte timpul în loc, ci îl dă înapoi!

Laserul Sciton poate trata de la vasele sparte de pe nas, față, picioare, cuperoză, rozacee şi până la cicatrice proaspete sau chiar mai vechi, leziuni roşii de vergeturi, acnee activă sau pete pigmentare de vârstă, soare ori pistrui. Poat fi efectuate chiar şi remodelarea de colagen, întinerirea pielii sau reducerea roşeţii de la nivelul decolteului şi al gâtului”, a spus managerul medical al clinicii laser.

EndyMed - remodelarea volumetrică a feţei

472 4 2EndyMed PRO reprezintă o inovaţie în industria estetică, pentru că foloseşte tehnologia 3DEEP, care merge mai departe de clasica radiofrecvenţă şi mizează pe remodelarea volumetrică atât facială, cât şi corporală, cu efecte remarcabile faţă de orice aparat folosit până acum. Pentru prima dată în istorie, colagenul se poate forma fără durere, risc de arsură sau hiperpigmentare, eficient din primul minut.

Aparatul EndyMed PRO aduce rezultate deosebite în tratarea unor leziuni multiple ale tenului, ridurilor, cicatricelor, semnelor acneice, îmbunătăţeşte textura pielii şi porii dilataţi. De asemenea, funcţionează în eliminarea celulitei şi grăsimii sau pentru tonifierea pielii din zona abdomenului, feselor, braţelor sau a genunchilor, oriunde pielea este lăsată şi subţiată.

„EndyMed Pro este un instrument remarcabil, folosit în procedeele de remodelare a corpului şi tratare a tenului. Acest tip de tratament garantează lipsa durerii şi a efectelor secundare. S-a remarcat o îmbunătăţire a aspectului ridurilor superficiale, cât şi profunde la peste 90% dintre pacienţii care au folosit EndyMed. De asemenea, în urma unui studiu legat de durata de vindecare a cicatricelor provocate de acneea atrofică, s-a constatat că tehnologia 3DEEP a fost mult mai eficientă decât oricare alte metode de radiofrecvenţă. Tratamentele sunt disponibile în cadrul clinicii laser de reîntinerire, care înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria spa-ului medical, diferențiindu-se prin şedinţele prêt-à-traiter pentru pacienţi şi poziţionarea ca şi centru de excelență în proceduri laser. Totodată, aici se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar şi doctor + pacient duo: come.treat.go (n.r. - vino, tratează, pleacă), ceea ce înseamnă că medicii au posibilitatea de a veni cu pacienţii lor şi de a-i trata în cadrul clinicii”, a explicat Andreea Iftimie.

„Laserul Sciton poate trata de la vasele sparte, cuperoză, rozacee şi până la cicatrice, leziuni roşii de vergeturi, acnee activă sau pete pigmentare ori pistrui“