Main menu

header

748 28 1de Gabriela Militaru şi Eduard Popa

Despre bărbații celebri am putea crede că își ocupă tot timpul cu cariera și niciodată nu au timp și pentru familie. Nimic mai greșit! Unii dintre bărbații faimoși de la Hollywood își fac mereu timp să apară în public (la o premieră sau pur și simplu la o plimbare) cu fiii lor. Și cei mai mulți dintre tinerii ai căror tați sunt celebri sunt copii fidele ale seniorilor.

James Marsden și copia sa blondă

James Marsden, de exemplu, are un fiu care îi seamănă leit. În vârstă de 46 de ani, actorul din „27 de rochii” și „Jurnalul” are un băiat și o fată. Dintre cei doi copii, băiatul, Jack, în vârstă de 18 ani, este copia (blondă) fidelă a tatălui său. Cei doi au apărut de nenumărate ori împreună în public și toată lumea este de părere că doar podoaba capilară bălaie îl distinge pe Jack de James. Se pare că cei doi se aseamănă nu doar la înfățișare, ci și la pasiuni. După ce James Marsden a defilat pentru colecțiile Versace, acum este rândul lui Jack să-și înceapă cariera de model. Recent, Jack a pășit pentru prima oară pe podiumul de modă pentru noua colecție Dolce & Gabbana. „Nici că puteam fi mai mândru de fiul meu”, a scris James Marsden pe Instagram imediat după prezentare.

David Beckham a crescut un fotomodel

748 28 2David Beckham are patru copii care să-i semene, dar parcă cel mai apropiat de lookul fostului fotbalist este fiul său cel mare, Brooklyn. În vârstă de 20 de ani, fiul lui David cu fosta artistă și actuală designeriță Victoria Beckham arată identic cu tatăl său. Mai puțin tatuajele! Și barba. Altfel, cei doi seamănă leit atât la figură, cât și la postura corporală. Este posibil ca ultima asemănare să se datoreze faptului că Brooklyn a îmbrățișat și el cea de-a doua carieră a tatălui său: modelingul. El a fost imaginea mai multor branduri de haine, printre care cel mai important este Burberry. Și ca să ateste încă o dată asemănarea cu tatăl său, în timpul liber, Brooklyn se distrează jucând fotbal. Asta când nu face fotografii, camera de luat vederi fiind o altă pasiune a sa.

Pierce Brosnan și varianta sa fără barbă

Alt model Burberry, alt fiu de tată celebru! Dylan Brosnan este fiul actorului Pierce Brosnan. Dylan are 22 de ani și deja s-a lansat în lume modei. În timpul liber, el este nedespărțit de tatăl său, cei doi fiind văzuți de nenumărate ori împreună. Dacă actorul de 66 de ani nu ar purta barbă, cei doi ar semăna izbitor. Recent, cei doi au fost văzuți pe plajă în Malibu, însoțiți fiind de iubita lui Dylan. Se pare că familia Brosnan are o atracție pentru plajă, multe dintre fotografiile de familie făcute publice îi surprind pe aceștia bucurându-se de valuri.

Guy Ritchie cu sau fără căciulă

748 28 3Și Guy Ritchie se poate lăuda cu relația minunată pe care o are cu fiul său Rocco. În ciuda faptului că regizorul englez de 51 de ani s-a despărțit de mama fiului său, Madonna, în 2008, tatăl și fiul au păstrat o relație foarte strânsă. Ei au fost văzuți în nenumărate rânduri împreună. Ultima dată, cei doi au fost fotografiați pe când se amuzau pedalând pe străzile Londrei. Deși au frizuri diferite, cei doi seamănă izbitor atunci când își acoperă podoaba capilară, așa cum s-a întâmplat pe când ei se plimbau cu bicicletele. Guy a purtat o șapcă, în timp ce fiul său de 19 ani s-a ferit de frig cu o căciulă. Rezultatul? O imagine superbă tată-fiu bucurându-se de o zi liberă.

Ben Stiller are o sosie biologică

748 28 4O altă legătură indestructibilă se află și între Ben Stiller și fiul său, Quinlin. Tatăl în vârstă de 53 de ani și fiul său de 14 ani ies mereu împreună. Ca și în cazul lui Guy Ritchie, Ben Stiller menține o relație armonioasă cu fosta soție și mamă a copiilor săi, Christine Taylor. În plus, actorul din „Zoolander” nu pierde nicio ocazie să petreacă timpul liber cu mini-me-ul său. Pe vremea când Quinlin era mai mic, acesta era îndrăgostit de „Zoolander”, motiv pentru care la premiera lui „Zoolander 2”, micuțul nu s-a sfiit să încerce de nenumărate ori privirea „Magnum Steel” a tatălui său. Recent, au fost văzuți împreună la un meci de baschet și se pare că cei doi au un obicei în a fi prezenți în tribune. De-a lungul timpului, ei au mai fost fotografiați făcând galerie echipei favorite de baschet.

Jude Law și fiul seducător

748 28 5Când ești Jude Law, ești sigur că fiul tău îți va moșteni măcar o parte din șarm. Și se pare că fiul actorului a moștenit chiar mai mult decât atât. Rafferty Law este doar primul dintre cei cinci copii ai actorului, dar și cel care îi seamănă cel mai bine. Rafferty are 22 de ani și seamănă leit cu tatăl său. Cei doi au o legătură foarte strânsă și sunt deseori văzuți împreună. Se pare că, în felul acesta, Rafferty a reușit să învețe câteva dintre secretele seducției tatălui său. Cert este că tânărul și-a lansat propria carieră în modeling, având deja contracte cu Dolce & Gabbana și Timberland.

Arnold Schwarzenegger şi culturistul care îi calcă pe urme

748 28 6Arnold Schwarzenegger are o poveste de viață destul de picantă din care au rezultat nu mai puțin de cinci copii, dintre care trei băieți. Se pare totuși că fiii din căsnicia cu Maria Shriver nu seamănă cu tatăl lor. Sau cel puțin nu atât de mult cum seamănă fiul nelegitim al actorului de 72 de ani. Joseph, fiul lui Arnold cu menajera familiei, are 21 de ani și calcă pe urmele tatălui său. Cei doi seamănă incredibil de bine, în plus Joseph, la fel ca Arnold, face culturism.