Main menu

header

905 32 1de Roxana Istudor şi Daniel Alexandrescu

Soții Beckham, unul dintre cele mai stabile și mai iubite cupluri ale lumii, au celebrat anul acesta, cu fast, 23 de ani frumoși de căsnicie. Mereu în atenția presei și a opiniei publice, David și Victoria au pa- siuni pe care le urmăresc toți ochii planetei, iar despre fosta Spice Girls s-a aflat că are o colecție remarcabilă și prețioasă de inele de logodnă.

De la 65.000 de lire sterline la 1 milion de dolari

905 32 2Potrivit revistei Vogue, Victoria Beckham ar fi adunat 15 inele de logodnă în cei 23 de ani de căsnicie. Când căpitanul Naționalei Angliei, David Beckham, a cerut-o în căsătorie pe cea supranumită Posh, în 1998, i-a dăruit un diamant fixat pe o bandă de aur galben, evaluat la 65.000 de lire sterline. La scurt timp, așa cum este moda printre celebrități, doamna Beckham afișa un inel de platină pe al patrulea deget al mâinii sale stângi. De atunci, inelele de logodnă pe care le-a purtat fosta Spice Girls s-au derulat cu repeziciune. În 2003, vedeta prezenta o podoabă cu diamante montate tip baghetă, iar la Premiile MTV, câteva luni mai târziu, cuplul etala ținute asortate, albe, semnate Dolce & Gabbana, iar bijuteriile încrustate de pe rochia cu corset a Victoriei erau completate fastuos cu un alt inel de logodnă, mult mai mare și mai spectaculos, cu un diamant impresionant și baghete laterale, montat în platină.

Diamantele statorniciei și iubirii perfecte

905 32 3Inelele de logodnă afișate de Victoria Beckham de-a lungul celor 23 de ani de căsnicie au avut în centru simbolul iubirii strălucitoare care durează, prețiosul diamant. În ziua în care a împlinit 30 de ani, Victoria primea de la soțul său un inel cu un diamant roz-șampanie, de formă ovală, în valoare de peste 1 milion de dolari, creat de celebrul brand londonez Asprey. În anii care au urmat cununiei celor două staruri, Victoria a arătat lumii o piesă cu o piatră galbenă spectaculoasă și un inel de logodnă creat chiar de ea, cu un diamant radiant, evaluat la 1,65 de milioane de lire sterline. În anul 2005, Victoria era surprinsă cu un alt diamant enorm, în formă de pară, estimat la peste 2,2 milioane de lire sterline. În 2010, un nou diamant roz i-a completat colecția, iar în 2018, pe degetul vedetei apărea un splendid diamant galben. În ansamblu, de-a lungul unuia dintre cele mai frumoase mariaje din showbiz, Victoria Beckham a adunat 15 inele de logodnă.

Smarald, safir, rubin…

905 32 4Versatil și pregnant, stilul Victoriei s-a remarcat și prin inelele de logodnă cu piatra Lunii, rubine sau safire. În 2007, de pildă, fosta Spice Girls a etalat la un eveniment un smarald uimitor, cu forme rotunjite, aranjat cu o spirală de diamante și pe care Victoria l-a făcut starul ținutei sale de un alb imaculat. În 2009, soția lui David Beckham impresiona din nou cu un inel de logodnă, de data aceasta un rubin masiv, înconjurat tot de diamante sclipitoare, vedeta punându-l în valoare cu o manichiură nude. În anul care a urmat, Victoria a adăugat colecției de inele de logodnă un safir de formă ovală, de un albastru profund. După o pauză de câțiva ani, Posh Spice și-a completat colecția iubirii conjugale cu inele de logodnă tăiate în diverse forme, unice și fastuoase, care, potrivit specialiștilor, au o simbolistică puternică.