Main menu

header

916 16 1de Georgiana Mihalcea

Ianuarie a devenit în ultimii ani luna preferată a vedetelor autohtone pentru o „evadare” la mii de kilometri de casă în căutare de soare, apă, relaxare și aventură. Thailanda, Maldive, Seychelles, Vietnam, India, Tenerife ori Malta sunt doar câteva dintre destinațiile de vis în care actori, cântăreți ori prezentatori români de succes au ales să petreacă începutul de an alături de cei dragi.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au hrănit elefanții în Thailanda

916 16 2De când formează un cuplu, Vlad Gherman și Oana Moșneagu își delectează fanii pe rețelele de socializare cu imagini din vacanțele lor exotice. Nici cea de la început de an nu a fost mai prejos, destinația aleasă fiind Thailanda. Oana și Vlad, ca de fiecare dată, au dat detalii despre locurile vizitate, prețuri, oportunități de petrecere a timpului din zona lor de cazare. Chiar dacă vremea nu a ținut cu ei în fiecare zi, peisajele au fost de vis, iar actorii au avut un jurnal de vacanță zilnic. „Thailanda, 3 ianuarie 2023, ziua 2. Am fost pe Kamala Beach, o plajă care la 20 de minute de mers cu tuk-tuk-ul de Patong, zona în care ne-am cazat. Tuk-tuk-ul ne-a luat 500 de bahți, adică undeva la 15 dolari. Plaja e drăguță, apa nu e wow, dar apa aia care te lasă cu gura căscată e pe plajele de pe insule. Acolo plănuim să ajungem în următoarele zile. Până atunci, am mâncat aici la un restaurant-tarabă o mâncare la care o să visez când o să fim acasă. Bună rău de tot. Mâine se anunță vreme rea, adică averse, nu știm ce să facem cu ziua asta, dar vedem noi”, a declarat Vlad Gherman.

Anca Țurcașiu - 3 săptămâni de viață reală în Thailanda

Despre Anca Țurcașiu se știe că este pasionată de călătorii și că arată mai bine ca niciodată la cei 52 de ani ai săi. Anul acesta, a ales o vacanță ceva mai inedită, în sensul că nu s-a cazat la un hotel de lux, ci a ales să închirieze un apartament în care să petreacă aproape o lună întreagă, asemenea localnicilor, pentru a simți cât mai intens farmecul Thailandei. „Am ales anul acesta o altfel de vacanță. Trei săptămâni într-un apartament, ca și cum aș locui aici... (și tot mi se pare puțin). Să mă gospodăresc cu hrana, cu transportul, cu toate. Vreau să trăiesc această experiență, pentru că mă gândesc foarte serios în viitor să elimin iernile din viața mea. Vom vedea ce va fi. Acum vreau doar să mă bucur de fiecare clipă!”.

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Irina și Răzvan Fodor, cei patru magnifici și nisipul thailandez

Tot în Thailanda au ales să petreacă trecerea dintre ani și Adela Popescu, Radu Vâlcan, Irina și Răzvan Fodor. Prieteni de mulți ani, cei patru au trăit câteva zile magice împreună la mii de kilometri de casă. 12 noaptea i-a prins chiar pe nisip, la malul oceanului, cu gândul la toate realizările profesionale și personale de peste an. „De când așteptam vacanța asta cu ei. Mă rog, ne-au ieșit doar câteva zile, dar e bine și așa. Noi plecăm să dăm nisipul jos de pe noi și să ne pregătim de Revelion pe care îl vom petrece tot pe plajă”, a comentat Adela Popescu. Adela și Radu s-au desprins cu greu de tărânul magic al Thailandei, în timp de simpatica Irina Fodor și soțul ei au mai zăbovit câteva zile la soare, apă și multă relaxare.

Magia din Maldive Andreea Mantea, Revelion cu fiul David

După aproape un an întreg petrecut alături de concurenții de la „Casa Iubirii”, Andreea Mantea, însoțită de băiețelul său David, a zburat tocmai până în Maldive pentru a se bucura din plin de vacanța dintre ani. Imediat după 12 noaptea, Andreea a postat pe contul său de Facebook un mesaj pozitiv pentru începutul de an: „Să fii magic, bun, frumos, iubitor, plin de zâmbete, de succes cu carul pe toate planurile, de împliniri sufletești și de dorințe și rugăciuni îndeplinite! Să avem un An Nou plin cu tot ce ne dorim!”.

Dani Oțil și Gabriela Prisecariu, relaxare și aventură

P916 16 3rezentatorul Matinalului de la Antena 1, Dani Oţil, a vrut să-și surprinsă încă o dată soția, Gabriela Prisecariu, și a ales aceeaşi destinație exotică pentru perioada Revelionului: Maldive. Dani Oțil și soția sa au plecat în această vacanță fără copil, într-o locație de vis, cu apă albastră și nisip alb. Așa cum îl știm, plin de energie și însetat de senzații tari, Dani Oțil a îmbinat relaxarea, plimbările romantice cu activitățile pline de adrenalină: „Oficial am bifat toate activitățile și am folosit toate obiectele cu care te poți da pe apă, sub apă și peste apă (în afară de banană) pe această insulă. Ăștia ori mă aleg primar, ori mă pun șef la watersports. Au zis că nici când merg la circ nu se distrează așa tare instructorii”. Colegul lui Dani de la matinalul Antenei 1, Răzvan Simion, a petrecut și el vacanța de iarnă tot departe de casă, dar a ales Mexicul, unde a fost însoțit iubita sa, Daliana Răducan.

Smiley, Gina Pistol, Antonia, Alex Velea, Speak şi Ştefania - start împreună, vacanţe separate

916 16 4Cele șase vedete au lăsat toate grijile la București și au fugit la mii de kilometri distanță de țară pentru a se bucura așa cum merită, după un an încărcat de filmări și de evenimente, de trecerea în noul an. Plecarea a fost anunțată de Smiley pe contul său de Instagram cu o poză plină de entuziasm la care cântărețul a scris doar atât „Hai să fie o vacanță frumoasă! Reuniune de început de an!”. Speak a completat: „Toată șatra lu’ papuc! Să fie cu vacanță frumoasă!”. Se pare că artistul va integra această vacanță de grup în proiectul de călătorii pe care îl are împreună cu Ștefania și care se numește „Aventura, strigați URA!”. Speak și Ștefania își filmează toate vacanțele, iar la un moment dat aventurile lor chiar au fost difuzate pe Voyo. Imediat după aterizare, cazare și puțină relaxare cele șase vedete au postat pe conturile lor de socializare cu locul de vis în care au ales să-și petreacă începutul de an. Cel mai emoționant mesaj a fost a lui Smiley, care, alături de micuța Josephine au spus împreună, cu picioarele în apa blândă a oceanului, „Să înceapă vacanța!”. Chiar dacă păreau că pleacă spre aceeași destinație, postările ulterioare au lămurit misterul: Speak și Ștefania au ajuns în Vietnam, acolo unde era și Laura Cosoi alături de familia sa. Gina Pistol și Smiley în Thailanda, iar Alex Velea, Antonia și copiii lor au ales Maldive.

Vladimir Drăghia şi-a dus familia în Tenerife

916 16 5Vladimir Drăghia, soția sa Alice Cavaleru și cele două fiice au început anul 2023 în Tenerife, locație la care au visat tot anul trecut, după cum reiese din postarea lui Alice de pe Instagram, imediat după ce s-au instalat confortabil în locația de lux: „În prima zi din 2023 am ajuns în Tenerife. Cât de mult am așteptat această vacanță! Vreo zece luni din 2022 am tras de mine cu gândul la vacanța din ianuarie, iar Tenerife chiar promite!”. Familist convins, Vladimir ține foarte mult la intimitatea familiei sale și la timpul petrecut alături de fetele lui, iar vacanța de la începutul acestui an a fost un bun prilej de relaxare, joacă și aventură în familie.

Adelina Pestriţu, „De la -22 la +30“. Din Laponia în Seychelles

După ce și-a petrecut Crăciunul, al doilea an consecutiv în Laponia, frumoasa influenceriță a petrecut Revelionul într-un hotel de lux din Seychelles, unde a arătat absolut senzațional. „De la -22 la +30”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram, postând primele imagini din vacanța din Seychelles de anul acesta. Influencerița cu peste 1,5 milioane de urmăritori a fost însoțită de Virgil Șteblea și de fiica lor, Zenaida.

Chef Cătălin Scărlătescu şi-a dus iubita în Bali

Chef Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos și a dus-o pe actrița Doina Teodoru într-o vacanță exotică la începutul de an. Destinația aleasă? Bali! După un zbor lung și obositor și după un an plin de proiecte, evenimente și multă muncă, cei doi îndrăgostiți încep anul 2023 într-o oază de liniște, relaxare, peisaje de vis și tradiții inedite față de cele de pe meleagurile noastre. „Prima cafea în Bali!” este titlul primei fotografii postate din destinația lor de vacanță, semn că se anunță multe zile de neuitat!

Loredana Groza şi Andreea Bălan  au ales spiritualitatea indiană

916 16 6Andreea Bălan și Loredana Groza au dat distracția pe spiritualitate în acest an. Ele au participat împreună la un eveniment organizat de celebrul Sadhguru, alături de care s-au fotografiat, ambele îmbrăcate în haine tradiționale indiene. Imediat după eveniment cele două artiste au postat pe rețelele de socializare mesaje de recunoștință față de experiența trăită. „Atunci când ești lângă Sadhguru simți pace, liniște și simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny). Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie și să-i adresez o întrebare existențială și mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii”, a comentat Andreea Bălan la pozele pe care le-a postat pe reţelele de socializare. Şi Loredana Groza s-a simţit fericită că se află în acel loc: „Îl întâlnesc pe Sadhguru pentru a doua oară, dar de data aceasta ca un ashram al lui în India. A fost un vis devenit realitate. Mulțumesc Sadhguru că m-ai primit și mi-ai oferit un început de 2023 minunat!”.

Inna, cerută în căsătorie chiar înainte de Revelion în Malta

Inna a fost cerută în căsătorie chiar înainte de Revelion în Malta, de iubitul ei Deliric. Inelul este unul absolut superb, cu un briliant rar și alte elemente componente. Se estimează că valoarea acestuia s-ar apropia de 100.000 de euro. Dincolo de valoarea materială, inelul a fost cea mai frumoasă surpriză pe care o putea primi câtăreața la finalul acestui an. „Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”, a declarat Inna pentru Mediafax.

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, iubire ca-n filme în Tulum (Mexic)

916 16 8Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o poveste de dragoste mai ceva ca-n telenovele. Deși anunțaseră înainte de Sărbători că (iar!) s-au despărțit și că vor pretrece Crăciunul și Revelionul în destinații separate, ei bine, cei doi au surprins pe toată lumea cu fotografii romantice tocmai din Tulum, Mexic. Fotografia cu cei doi care a atras cele mai multe reacții din partea fanilor a fost cea postată imedit după trecerea în Noul An: „Prima poză din 2023 arată așa!”. Romantici, senzuali și mai îndrăgostiți ca niciodată, e foarte posibil ca anul care abia a început să-i aducă pe Ramona și Cătălin în fața altarului.