Main menu

header

923 28 1de Roxana Istudor şi Adrian Barna

Multe dintre vedetele pe care le admiră o lume întreagă nu ar fi ajuns unde sunt astăzi fără mamele lor. Numeroase celebrități nu doar le aduc omagiu public de Ziua Mamei, dar și mențin relații foarte apropiate permanent cu cele care le-au dat viață și le-au susținut dintotdeauna.

Cher: „Mama a fost teribilă”

Este nevoie de multă dedicare pentru a ajunge la Hollywood. Multe mame ale vedetelor din zilele noastre au crezut la un moment dat în talentul copiilor lor și au făcut efortul de a-i duce la spectacole de talente, la cursuri de actorie, au plătit tot felul de lecții și s-au mutat la sute de kilometri depărtare de dragul visului fiilor și fiicelor lor. Și multe dintre aceste persoane ajunse personalități de covor roșu nu au uitat. Așa se explică, de pildă, tributul emoționant pe care celebra Cher, astăzi în vârstă de 76 de ani, i l-a adus mamei sale „formidabile”, Georgia Holt, care a trecut recent la cele veșnice. Cântăreața și actrița deținătoare a Premiului Oscar a declarat că mama sa a fost „cel mai mare fan al său” chiar și atunci când se certau „la cuțite”.

Ryan Gosling: „Felul în care văd viața a fost modelat de cea care mi-a dat viață”

923 28 2Unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, fermecătorul Ryan Gosling, care are o familie minunată alături de frumoasa Eva Mendes, a recunoscut pentru publicația Lessons Learned In Life că „gândește ca o fată” grație legăturii foarte strânse cu mama sa. „Felul în care văd viața a fost modelat de cea care mi-a dat viață. Cred că mama și sora mea sunt incredibile”, a spus starul din „Jurnalul”. De altfel, actorul nu ezită să-și invite mama la evenimente grandioase, Donna fiind deseori prezentă pe covorul roșu alături de faimosul său fiu.

Justin Timberlake, „veșnic recunoscător” pentru sprijin și… pâinea cu scorțișoară!

923 28 3Pe contul său de Instagram, Justin Timberlake i-a urat mamei sale, Lynn, un „La mulți ani!” atunci când aceasta a împlinit 60 de ani. Mesajul a fost relevant pentru legătura puternică dintre cei doi, artistul scriind că este „veșnic recunoscător pentru sprijinul primit și pentru pâinea cu zahăr cu scorțișoară” pe care i-o face mama. Mai mult, Lynn Harless, mama actorului din „Rețeaua de socializare”, a apărut chiar și în videoclipul cântărețului pentru piesa Can’t Stop The Feeling. De asemenea, presa nu mai contenește să-l releve pe Justin ca pe un fiu foarte atent, care deseori își scoate mama la masă în oraș.

Ben Affleck: „Datorită ei sunt responsabil față de femei”

923 28 4Mama lui Ben Affleck, Anne Boldt, profesoară, și-a crescut băieții singură și le-a insuflat valori înalte celor doi fii ai săi. Ben chiar a afirmat, la un moment dat, că mama sa i-a insuflat „un sentiment de responsabilitate față de femei”. Și astăzi, starul din „Shakespeare îndrăgostit” o onorează pe cea care i-a dat viață și care i-a dat emoții mari cu trei zile înainte de nunta cu Jennifer Lopez, după ce a căzut și s-a lovit zdravăn la un picior. Ce simte Ben Affleck pentru mama sa este limpede de foarte mult timp, public încă din 1998, când, la Premiile Oscar, unde filmul „Good Will Hunting”, în care a jucat, a câștigat una dintre distincții, starul a venit însoțit de mama sa, ca un omagiu față de cea pe care o respectă și o iubește atât de mult.

Dwayne „The Rock” Johnson: „A muncit din greu ca să avem ce pune pe masă”

923 28 5Dwayne „The Rock” Johnson își iubește mama și nu se sfiește s-o arate. Pe lângă faptul că Ata a fost prezentă la numeroase evenimente ca invitată dragă a celebrului său fiu, care, de altfel, i-a dedicat un episod din producția „Young Rock”, cei doi împărtășesc și momente deosebite. Actorul din seria „Furios și iute” le-a povestit fanilor despre o călătorie cu avionul în care și-a întrebat mama dacă este fericită, pentru că au fost timpuri în viața celor doi în care femeia „a muncit din greu ca să avem ce pune pe masă”. Mama starului s-a declarat uluită de standardul de viață al celui care a pornit de jos și s-a emoționat atunci când o însoțitoare de bord i-a pus micul dejun în față. Mai mult, Johnson îi face mamei sale cadouri care să-i umple inima de bucurie, cum ar fi, de pildă… un Cadillac roșu.

Beyoncé și talentul moștenit pe linie maternă

923 28 6Beyoncé nu vorbește foarte mult în public despre relația cu mama sa, Tina, preferând să lase faptele să reflecte legătura lor profundă. De pildă, cele două au lansat împreună o linie de modă numită după bunica maternă a artistei, House of Deréon, cu atât mai mult cu cât Tina, care a făcut parte și dintr-o trupă de soliști, a creat la un moment dat haine de spectacol pentru trupa Destiny’s Child. De asemenea, aparițiile scenice ale cântăreței au un accent important de la mama sa, care ani la rând i-a aranjat părul. „De la mama am moștenit stilul, ambiția și o anumită sălbăticie”, mărturisește Beyoncé, făcând o astfel de trimitere la cea care i-a dat viață, inclusiv în remix-ul piesei Savage.

Taylor Swift: „Este forța mea călăuzitoare”

923 28 7Cea mai în vogă artistă a momentului, Taylor Swift, este foarte apropiată de cea pe care o numește „forța mea călăuzitoare”: mama sa, Andrea. Cum cele două sunt foarte apropiate, cântăreața care a înregistrat recent recordul absolut de poziționare exclusivă pe primele zece poziții în Billboard Hot 100, cu piese din noul album „Midnights”, a fost de-a dreptul devastată în urmă cu câțiva ani, când mama sa a fost diagnosticată cu cancer. Artista și-a devoalat durerea în melodia Soon You’ll Feel Better, abordând tema bolii mamei sale. De asemenea, Taylor nu s-a sfiit să afirme în public de multe ori că mama a fost cea care i-a susținut constant urcușul în carieră, care a crezut în ea și în talentul care astăzi a dus-o în fruntea galeriei de artiști a lumii.

Celebrul actor de comedie Pete Davidson încă locuia, în 2019, în subsolul casei mamei sale, Amy, pe care o iubește nespus și cu care a apărut împreună la emisiunea Saturday Night Live

Skai Jackson - acelaşi vis, a doua generaţie

923 28 8Mama lui Skai Jackson, Kiya, este, fără îndoială, cel mai mare fan al ei. Skai era desemnată în anul 2016 de revista Time unul dintre cei mai influenți adolescenți pe plan mondial, iar asta se datora în mare parte susținerii primite din partea mamei sale, care i-a gestionat cu atenție cariera încă de pe când vedeta era doar un copil. Kiya a lucrat în tinerețe la un oficiu poștal, iar când oamenii au afirmat în cor că fiica sa este pur și simplu adorabilă, a decis să-i trimită fotografiile agențiilor de modelling. Persistentă, crezând cu fermitate în steaua copilei, Kiya și-a văzut visul cu ochii, iar Skai trăiește astăzi un vis care este și al ei. Mama, omniprezentă în viața fiicei sale, îi predă acesteia lecții de viață despre cum să supraviețuiască într-o industrie atât de competitivă și nu se dă înapoi de la a o apăra oriunde și oricând, inclusiv pe rețelele de socializare.