Main menu

header

11-01-1de Loreta Popa

- Specialistul în arte divinatorii Mihai Voropchievici vorbeşte despre vibraţia lui 2012 şi despre Anii Personali

Mihai Voropchievici a vrut să cunoască multe, din ce în ce mai multe despre fiinţa umană, aşa că, pe rând, a învăţat chiromanţie, numerologie, cartomanţie, astrologie şi altele. Experienţa acumulată, cazuistica l-au adus pe singurul drum posibil, acela de specialist în arte divinatorii. Oamenii simt nevoia să înţeleagă ce este cu ei, care le este drumul în viaţă, de ce într-un fel şi nu în altul. Palmele noastre pot spune multe despre noi, la fel şi planetele care au fost retrograde la naşterea noastră sau nu. Este bine să încerci să cunoşti câte puţin din toate acestea de-a lungul călătoriei numite viaţă, iar Mihai Voropchievici ne sfătuieşte pe toţi să cunoaştem cât mai multe, să învăţăm, căci „Cunoaşterea înseamnă putere”.

„Divinitatea îşi rezervă dreptul de a nu ne oferi chiar totul”
Invitat în emisiuni de televiziune pentru astrograme, matrici numerologice, previziuni, Mihai Voropchievici nu vine niciodată cu lecţia neînvăţată. Mereu pregătit, mereu atent, precaut, posesor de răbdare şi blândeţe hotărâtă cu care puţini dintre noi se pot lăuda că le-ar avea. E suficient să te privească direct în ochi, să-ţi studieze câteva secunde limbajul trupului sau să te audă vorbind, că în clipa următoare ştie cu cine are de-a face. Experienţa îşi spune mereu cuvântul. Ce ar trebui să ştie un om ca să-i meargă mai bine în viaţă, ce vibraţie are anul 2012, însemnătatea acestui an, ce trebuie să facem ca să ne autocunoaştem, dar să-i înţelegem şi pe cei de lângă noi sunt doar câteva întrebări la care specialistul a răspuns. „Faptul că mă confruntam cu tot felul de meseriaşi care nu lucrau aşa cum mi-aş fi dorit m-a determinat să fac cursuri de perfecţionare şi astfel mi-am umplut cartea de muncă cu vreo 12 meserii. Nu mi-a fost niciodată ruşine să muncesc. Munca nu e înjositoare. Fiecare om e dator să caute acel lucru care-i place, dar să nu se teamă de schimbare. Frica mare este de schimbare. Ce va aduce ziua de mâine? Trebuie să învăţăm să creăm posibilităţi în permanenţă. La un moment dat fiecare muritor de rând trece prin impasuri. Vrând-nevrând, acestea sunt ordonate undeva, la un nivel care ne înconjoară şi care aduce o vibraţie uriaşă. Divinitatea îşi rezervă dreptul de a nu ne oferi chiar totul”, spune Mihai Voropchievici.

„Încrederea în forţele proprii contează”
Suntem cumva obligaţi la autocunoaştere. Ca să poţi să cunoşti acele mici secrete trebuie să citeşti, să înveţi. „Dacă ştii multe, viaţa ta e mai uşoară. De multe ori, necazurile în care intrăm singuri sau cu ajutorul celor din jurul nostru trebuie să ne determine ca să putem depăşi impactul respectiv, să gândim pozitiv. Ce înseamnă asta? A gândi pozitiv înseamnă a te detaşa de nişte lucruri şi a vedea partea plină a paharului. De ce numerologie? Cifrele de la 1 la 9 vin în viaţa noastră, le întâlnim peste tot, sunt repetabile. Acceptându-le vom învăţa că datele noastre, numele pe care le avem, au anumite vibraţii. Fiecare literă componentă a numelui nostru ne spune ceva. De ce să nu aflăm despre noi? Autocunoaştere mai întâi şi apoi cunoaştere. Încrederea în forţele proprii contează. Chiar dacă eşti, la un moment dat, jos, trebuie să iei totul ca un nou început. S-a terminat un ciclu până acolo, ai avut nişte probe, nu le-ai înţeles, dar ai învăţat ceva. Aşa că ridică-te! Oricând există căzături, este legea atracţiei, nu ai ce să faci. Să fii recunoscător că acea căzătură ţi-a fost cumpănă, prag la momentul respectiv! Trebuie să te dezvolţi în continuare. Ai reuşit, continuă! Nu ai reuşit, continuă! Întotdeauna există un nou început, viaţa îţi oferă o altă oportunitate. Acolo unde se închide o uşă se deschid două... Evoluţia implică schimbare. Prin ce dăruieşti nu faci altceva decât să-i ajuţi pe cei care vin după tine. Cum obţinem nemurirea? Prin faptele noastre... A ne pune ochelari de cal, a nu accepta într-adevăr realitatea înseamnă că nu am evoluat”, afirmă Mihai Voropchievici.

„Cutremure au fost şi vor mai fi până la sfârşitul anului”
Ca vibraţie, 2012 este un an de mult aşteptat. După primul impact, eclipsa totală din 1999, toată lumea a crezut că vine Apocalipsa. În pragul lui 2000 aşteptam sfârşitul lumii. A trecut şi acesta. „Lumea a început să aibă o cu totul altă evoluţie. Oamenii interpretează Apocalipsa la modul negativ, dar nu ştiu că Apocalipsa practic înseamnă schimbare, nu distrugere. Specialiştii caută modalităţi ca să exprime vibraţia fiecărui an, să vadă ce încărcătură are. Au posibilitatea să analizeze cu anii precedenţi, să afle că există cicluri repetative de nouă ani. Nu toată lumea înţelege că aceste cicluri sunt o spirală ascendentă. Cifra 9 nu se învârteşte în jurul cozii, e ca un con, pleacă de la bază şi urcă. A ajunge în vârf, a te dezvolta spiritual înseamnă că într-adevăr ai făcut o revoluţie în tine. Ai înţeles sensul vieţii, menirea ta. Se întreabă mulţi care e scopul venirii lor aici, care le este menirea. Simplu. Să înveţe. A ştii, a cunoaşte. Asta este evoluţia. Anul 2012, prin încărcătura lui, nu vine să facă altceva decât o schimbare în mentalitate, în gândirea noastră. Este o schimbare mai mult psihologică. Cei care acceptă să evolueze, să treacă într-un stadiu superior vor avea mult de câştigat. Cei care nu acceptă şi se luptă cu starea trecutului, se leagă încă de el, nu. Oamenii care nu suportă schimbarea, vibraţiile acestea se prăbuşesc. De aceea 2012 este un an marcat de pierderi de vieţi omeneşti. Au fost şi vor mai fi multe suiciduri şi mai vorbim aici despre toate cele cinci stihii ale lumii: aer, apă, foc, pământ şi lemn. Cutremure au fost şi vor mai fi până la sfârşitul anului. Apa s-a făcut superprezentă prin căderile masive de zăpadă, îngheţuri, prin inundaţii. Focul la fel, neglijenţa, neatenţia oamenilor. Focul poate să încălzească, dar poate să şi pârjolească. Trebuie să protejăm natura, să mai punem un pom, un pumn de iarbă, să udăm florile, să le înveselim, să aducem în viaţa noastră frumosul, că am uitat să zâmbim. Vrând-nevrând le avem, sunt încercări, noi am destabilizat natura. Ea, la rândul ei, se răzvrăteşte împotriva omului. Speranţa moare ultima, de aceea sfătuiesc mămicile care vor avea fete să le dea acest nume pentru că vor trăi mult... Omul trăieşte cu speranţă. Când se agaţă de ea ştie că totul nu s-a terminat, mai există posibilitate de a redresa. Când îţi doreşti cu tot sufletul să ajungi să faci ceva atunci nu există bariere. Să gândim bine ca să avem bine. Noi nu suntem decât rodul gândirii noastre. În 2012, schimbarea masivă va veni undeva în octombrie, încă ne mai pregăteşte, este un an cu factor de neprevăzut extraordinar”, a încheiat Mihai Voropchievici.

„Orice manifestare este rezultatul acestor nouă etape”
Numerele reprezintă principii universale ce guvernează evoluţia şi creşterea ciclică a tot ceea ce se află în univers. Cifrele de la 1 la 9 simbolizează etapele prin care o idee trebuie să treacă înainte de a deveni realitate. Orice manifestare este rezultatul acestor nouă etape. Evoluţia noastră are loc în permanenţă de-a lungul acestor cicluri de câte 9 ani, care se repetă de-a lungul întregii vieţi. Cunoscând vibraţia anului în curs, putem să ne programăm acţiunile, să aşteptăm cu răbdare şi înţelepciune vremea potrivită. De exemplu, dacă datele dumneavoastră sunt 23.02.1970, adunaţi 2+3+2+1+9+7=24. Apoi 2+4=6. La fel şi cu anul, dacă vorbim de 2012, 2+0+1+2=5. Adunaţi 6+5=11. Anul dumneavoastră personal este deci 1+1=2...

Anul Personal 1

Acesta este un an de o importanţă extremă, deoarece în anul personal 1 vă controlaţi destinul mai mult decât la orice alt moment al vieţii. Orice veţi planifica în acest an va fi de durată. Cel mai important - acesta este anul bun să plantaţi seminţele proiectelor care vă sunt cele mai importante, căci acum ele au cea mai mare şansă să înflorească şi să rodească. Fiţi direct, îndrăzneţ şi creativ, independent şi original. Aveţi nevoie de concentrare şi hotărâre. Sunteţi la o răscruce de drumuri. Curaj!

Anul Personal 2

Acesta este un an de creştere lentă, care necesită răbdare. Dacă în Anul 1 aţi început o afacere, anul acesta scopul este să-i asiguraţi stabilitate, rezistenţă, durabilitate. Dacă aţi început o relaţie, faceţi-o durabilă investind în dumneavoastră şi în partener! Fiţi răbdător şi acceptaţi întârzierile şi blocajele. Aveţi tendinţa de a fi mai vulnerabil în acest an. Tactul şi cooperarea sunt absolut necesare pentru a merge mai departe. Folosiţi-vă inteligent puterea de convingere. Este posibil să apară unele depresii şi frustrări, deoarece sensibilitatea şi deschiderea sunt accentuate, mulţi oameni îşi găsesc „sufletul-pereche” într-un An Personal 2.

Anul Personal 3

Acesta este un an de expansiune şi dezvoltare personală. Creativitatea şi talentul artistic pot fi puse în valoare. Întâlniţi persoane noi şi interesante. Sunteţi mai dinamic şi mai sociabil. Oamenii sunt atraşi de farmecul şi spiritul dumneavoastră. Aveţi oportunitatea de a pune în valoare idei noi şi creative, care necesită însă disciplină şi concentrare. Cu excepţia cazului în care entuziasmul dumneavoastră se bazează pe muncă şi concentrare, pot apărea întârzieri şi dezamăgiri. Este o perioadă plăcută, în care vă puteţi bucura de prietenia şi iubirea împărtăşite cu uşurinţă. Din punct de vedere financiar, acesta este un an bun, în special în cazul în care creativitatea este bine direcţionată. Înconjuraţi-vă de oameni optimişti şi pozitivi.

Anul Personal 4

Acesta este un an de muncă grea, fie ea fizică sau mentală. Se cere organizare şi simţ practic. Aveţi grijă de detalii, implicaţi-vă, axaţi-vă pe obligaţii şi asumaţi-vă responsabilitatea pentru obiective. Este un an favorabil pentru a oferi stabilitate proiectelor dumneavoastră şi pentru a vă stabili o bază sigură pentru evoluţia viitoare. Puneţi totul în ordine, nu lăsaţi nimic la întâmplare. Ţineţi actele, documentele oficiale în ordine. Munca grea vă poate afecta sănătatea. Aveţi grijă! Veţi primi recunoaştere pentru eforturi şi sprijin de la prieteni şi familie. Este un an bun pentru a cumpăra imobiliare sau a vă remodela casa sau pentru a vă ocupa de proiecte amânate pentru multă vreme.

Anul Personal 5

Acesta este un an dinamic, ce aduce multe schimbări. Aveţi parte de multe surprize - plăcute sau mai puţin plăcute. Fiţi deschis şi gata să îmbrăţişaţi noi oportunităţi. Deviza anului - aşteptaţi-vă la neaşteptat! Este un an interesant, în care va trebui să învăţaţi să vă promovaţi, pentru a putea profita pe deplin de oportunităţile care vă aşteaptă. Veţi avea mai multe ocazii de a călători. Eventual, anul poate aduce o schimbare de reşedinţă. Apar despărţiri în cuplu dacă unul dintre parteneri se arată prea pretenţios sau prea egoist. Atenţie la excese! Este timpul să aruncaţi tot ceea ce este vechi şi să adoptaţi noul. Este o renaştere şi o eliberare după lupta de anul trecut.

Anul Personal 6

Este un an de progres şi de avansare financiară, plin de provocări, în care creşterea personală merge în paralel cu noi responsabilităţi. Căsătoria este favorizată într-un An Personal 6. În acest an realizaţi mai bine importanţa locului în cadrul comunităţii. Veţi fi poate nevoiţi să căraţi poverile altora. Nu pasaţi altora responsabilităţile! Acceptaţi-i pe ceilalţi aşa cum sunt! Ajutaţi-i fără a vă impune propriile idei! Sentimentele pot deveni mai profunde în acest an, aducând o reînnoire a relaţiilor şi, adesea, o naştere în familie. Atenţie la neglijenţă, la egoism!

Anul Personal 7

Acesta nu este un an favorabil pentru activităţi sociale şi nici pentru atingerea obiectivelor de ordin material. Veţi constata că necesităţile vieţii de zi cu zi par să se rezolve cumva de la sine. Acesta este un an de creştere interioară. Latura dumneavoastră spirituală şi mentală necesită mai multă atenţie acum. Îmbunătăţiţi-vă viaţa, citiţi, contemplaţi, cunoaşteţi-vă mai bine! În acest an sunt favorizate conştientizarea şi autocunoaşterea. Odihniţi-vă şi aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră! Vi se oferă oportunitatea de a experimenta bucuria şi frumuseţea vieţii, fără o implicare artificială sau exterioară, ci pur şi simplu prin creşterea gradului de conştientizare.

Anul Personal 8

După un an în care preocupările majore au fost îndreptate către interior, iar cariera sau afacerile s-au aflat foarte probabil sub semnul întrebării, veţi simţi o uşurare. În cele din urmă, lucrurile par să se rezolve. Vedeţi, cum se spune, lumina de la capătul tunelului financiar, iar tăria interioară şi încrederea sunt în creştere. Urmaţi-vă ambiţiile; veţi şti mai bine ce vreţi în acest an, veţi fi mai mai concentrat, mai eficient şi mai capabil să vă urmăriţi şi să vă atingeţi scopurile. Forţa dumneavoastră este vizibilă şi puternică, creativitatea mentală este la cote înalte, viziunea şi intuiţia vă vor călăuzi. Pot fi pierderi, pierderi grave, faliment şi eşec, pentru că întotdeauna recompensele sunt direct proporţionale cu efortul şi motivaţia dumneavoastră.

Anul Personal 9

Este sfârşitul unui ciclu de nouă ani. Renunţaţi la obiceiurile şi tiparele care nu s-au dovedit a fi eficiente. Dacă în viaţa dumneavoastră există oameni care vă creează probleme, acum este timpul să vă desprindeţi de ei. Este important să tăiaţi legături afective cu oamenii care vă împiedică să mergeţi mai departe în viaţă. La nivel spiritual, atenţia ar trebui să se îndrepte către alţii şi nevoile lor. Relaţiile încordate devin relaxate sau dispar, sursele de stres la locul de muncă sau de afaceri pot fi mai bine înţelese şi abordate. Nu va fi un an uşor, însă spre sfârşitul acestei perioade vă veţi simţi mai uşurat şi veţi întrevedea posibilitatea unei ieşiri pozitive.