Main menu

header

540 3 1de Cătălina Tăgârță

Studiile arată că peste 20% din populația adultă suferă de obezitate. Dintre aceștia, puțini au voința sau posibilitatea să se adreseze unui specialist pentru a slăbi, iar și mai puțini ignoră o metodă eficientă, bazată pe reflexoterapie, a cărei influență asupra energiei corpului are rezultate absolut spectaculoase.

Combinând metoda cu sport obțineți rezultate mai repede

Metoda de slăbit este rapidă, simplă și eficientă, întrucât reducerea controlată a numărului de kilograme se poate face în timp ce dormiți, citiți sau urmăriți un film la televizor. Tot ce trebuie să faceți este să purtați două inele magnetice pe degetele mari ale picioarelor! Fără restricții alimentare drastice și fără chinuitoarele ore petrecute în sala de sport! Desigur că alimentația și mișcarea au un rol extrem de important în orice cură de slăbire, iar dacă veți combina toate aceste metode rezultatele vor fi cu mult mai bune.

Are la bază o străveche tehnică orientală

540 3 2Acest sistem de slăbire, puțin cunoscut de populație, are la bază o străveche tehnică orientală de stimulare a forțelor proprii de echilibrare energetică a organismului și de autovindecare. Poziționate la baza degetelor mari de la picioare, inelele magnetice exercită un masaj discret, o presiune controlată asupra unor puncte reflexogene tsubo aflate pe meridianele energetice ale corpului. Aceste puncte sunt răspunzătoare de funcționarea corectă a metabolismului. Astfel are loc stimularea funcțiilor metabolice de intensificare a arderilor și de reducere a poftei de mâncare, funcții cu efect imediat asupra greutății corpului. Totul în mod cât se poate de natural, neinvaziv, controlat. Efectele sunt vizibile rapid, mai ales dacă sunteți atenți și la ceea ce mâncați. Nu-i nevoie să contorizați caloriile, dar cel puțin să renunțați la prăjeli, grăsimi, dulciuri și sucuri din comerț.

Purtate zilnic, reduc pofta de mâncare

Purtate zilnic, indiferent de activitatea depusă, inelele magnetice stimulează arderea grăsimilor, reduc pofta de mâncare, reduc dimensiunile țesutului adipos din organism. De asemenea, intensifică procesul de detoxifiere a corpului, acționează asupra mușchilor abdominali și femurali, măresc eficiența exercițiilor fizice. În plus, contribuie la starea generală de bine a întregului organism. Înlătură veșnica oboseală, sporesc cantitatea de energie din organism, îmbunătățesc concentrarea, facilitează un somn bun, întăresc sistemul imunitar, echilibrează funcționarea întregului organism și aduc o stare generală de bine. Mai mult, inelele magnetice acționează eficient asupra organismului și induc rapid efectele pe care le așteptați: talie de invidiat, posibilitatea de a purta orice ţinută, inclusiv costumul de baie, un ten strălucitor și poftă de viață.

„Somnul insuficient, componentă a stilului de viaţă nesănătos“

Conform Studiului epidemiologic ORO de prevalență a obezității și a factorilor de risc ai acesteia în populația adultă din România, rata obezității crește odată cu vârsta, astfel că în timp ce la adulții de până în 39 de ani obezitatea este prezentă la 9,9% dintre aceștia, procentul crește la 30,1% la grupa de vârstă 40-59 de ani și ajunge la 41,6% la persoanele peste 60 de ani. „Demersul nostru este mai mult decât unul statistic, pentru că, pe lângă identificarea prevalenței obezității, studiul a analizat și factorii de risc care duc la obezitate, evaluând comportamente alimentare sau elemente ale stilului de viață care duc la obezitate. Conform datelor studiului, se asociază cu obezitatea: consumul a mai mult de trei mese pe zi, bogate cantitativ; mesele consistente după ora 21:00; consumul unor cantități mari de alimente la interval mai mic de o oră față de masa precedentă; mese servite noaptea; consumul de untură și consumul alimentelor prăjite; sedentarismul; număr scăzut de ore de somn. Acestea reprezintă componente ale stilului de viață nesănătos identificate în rândul persoanelor cu obezitate și suprapondere. Educația în domeniul nutriției, la nivel populațional poate influența trecerea spre stilul de viață sănătos, în care moderația, echilibrul, împreună cu activitatea fizică sunt elemente prioritare”, a explicat conferențiar universitar doctor Gabriela Roman, UMF „Iuliu Hațieganu”, președintele Asociației Române pentru Studiul Obezității.

Atenţie! În România sunt necesare măsuri de prevenție și control al obezității și supraponderii, prin programe de informare a populației asupra stilului de viață sănătos, respectiv creșterea activității fizice și alimentația echilibrată.