Main menu

header

780 3 1de Gabriela Militaru şi Florica Pintea

Actriță, mamă și președintă a companiei „Flower Beauty”, Drew Barrymore este, la 45 de ani și după două nașteri, o adevărată inspirație pentru femeile din întreaga lume. Și asta nu de ieri, de azi, ci dintotdeauna. Este drept că, de când are cont de Instagram, frumoasa blondă este și mai apreciată pentru că le oferă femeilor ponturi prețioase despre cum să arate și să se simtă bine în pielea lor fără prea mari eforturi. Recent, actrița, a trecut ea însăși printr-o transformare vizibilă, reușind să slăbească 11 kilograme într-un timp scurt.

A primit semnale că trebuie să slăbească

780 3 2Într-un interviu oferit recent în cadrul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, Drew Barrymore a mărturisit că timp de mai mulți ani s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus de care nu reușea să scape. Una dintre cauze era faptul că fostul său soț, Will Kopelman, adora să mănânce, iar actrița nu făcea decât să îl urmeze în pasiunea lui pentru gastronomie. În plus, Drew a născut doi copii la o diferență de doar doi ani (în 2012 și în 2014) astfel că i-a fost foarte dificil să se întoarcă la greutatea de dinainte de prima sarcină. „Unul dintre lucrurile despre care femeile nu vorbesc destul de des este felul în care o sarcină le afectează corpul. Fostul tău corp nu mai există, după naștere, ai, practic, alt corp”, a povestit ea pentru revista Health. Și este cu atât mai dificil când, la fel ca Drew Barrymore, nu ești o împătimită a dietelor. „Detest să țin regim, la un moment dat am să o fac, dar acum mă distrez prea bine”, spunea actrița în urmă cu câțiva ani. Iar momentul a venit anul trecut când, la ceva vreme după divorțul de Will Kopelman, Drew a simțit nevoia de o schimbare. Actrița recunoaște că hotărârea de a slăbi i-a venit și pentru că, într-o seară, pe când se afla la un restaurant, un admirator a abordat-o cu remarca: „Ai foarte mulți copii, Drew!” Când actrița i-a spus că are doar doi copii, admiratorul a insistat: „În cazul acesta, înseamnă că ești însărcinată”. Cu umorul caracteristic, actrița a replicat: „Nu, sunt doar grasă”. Dar, deși totul a părut o glumă pe moment, Drew a simțit că este timpul să facă ceva cu kilogramele în plus. Iar ultimul semnal că trebuie, cu adevărat să slăbească, a venit atunci când cei de la Netflix au contactat-o pentru a apărea în serialul „Dieta Santa Clarita”. În felul acesta, actrița a pornit de la 66 de kilograme și a ajuns la 55 de kilograme în numai câteva luni.

A ales un regim vegan pentru a-şi detoxifica organismul

780 3 3Cele 11 kilograme de care Drew Barrymore a reușit să scape în doar câteva luni i se datorează în mare parte nutriționistei sale personale, Kimberly Snyder. Ghidată îndeaproape de aceasta și de rețetele publicate de aceasta în cartea „Recipes for Your Perfectly Imperfect Life” („Rețete pentru perfecta ta viață imperfectă”), actrița a reușit să țină dietă în timp ce și-a satisfăcut și gusturile culinare. Pentru o vreme, Drew a ales un regim vegan cu scopul de a-și detoxifica organismul. De aceea s-a orientat către dieta bazată pe „bacteriile bune” și pe eliminarea produselor care cauzează inflamarea stomacului și alte probleme cum ar fi balonarea, constipația și alte afecțiuni digestive. De aceea, Kimberly Snyder i-a recomandat lui Drew, ca la începutul dietei, să consume legume cu efect antiinflamator cum ar fi broccoli, ciuperci, avocado sau spanac. Toate presărate cu turmeric și ulei de măsline extravirgin. După câteva săptămâni, actrița a putut adăuga în meniu și „câteva proteine cum ar fi carnea de pui sau de pește la grătar”. Rezultatele au fost incredibile pentru actriță, de unde și admirația ei pentru Kimberly Snyder. „Pentru mine este un guru și un geniu. De la ea am aflat totul de la rezolvarea problemelor digestive la liniștea interioară. M-a vindecat în mod natural de multe afecțiuni digestive”, a recunoscut Drew. Și chiar dacă și noaptea ea visează pizza, actrița ține să fie disciplinată pentru că simte că greutatea pe care o are acum și stilul de viață sunt varianta cea mai sănătoasă pentru ea.

Face sport în ritm de dans

780 3 5Pentru a ajunge aici, Drew Barrymore a trebuit să depună și efort fizic, ceea ce face și în prezent pentru menținere. Pentru ea, cea mai plăcută formă de a se menține în formă din puncte de vedere fizic este dansul. Actrița face parte dintr-un club foarte activ numit 305 Fitness care este un gen de dans care include și exerciții cardio și care este memorat de un specialist în fitness care este, în același timp, și DJ. „@305fitness îmi asigură dansul pentru petrecerea de Revelion pentru că sunt prea în vârstă să mai merg în club”, a scris actrița pe Instagram la trecere dintre ani și a însoțit comentariul cu o fotografie din sala de dans. Actrița face, de asemenea, yoga de mai mulți ani, și pentru că își dorea rezultate rapide, ea a apelat și la alte modalități de a slăbi și de a-și contura armonios corpul. Este vorba despre tehnologia Emsculpt care este o procedură electromagnetică noninvazivă care ajută la toni- fierea mușchilor și la reducerea grăsimii din corp. Procedura reușește să aibă rezultate incredibile în acest sens pentru că trimite impuls electromagnetic în zona unde stratul de grăsime este mai gros atacând celulele de grăsime. Având grijă de corpul ei în felul acesta, actrița își permite sa aibă „o zi de înșelat dieta”. „Atunci când nu fac sport, mă bucur pur și simplu de viață mâncând paste și bând un pahar cu vin”, a mărturisit actrița. Mai mult decât atât, Drew a declarat că mișcarea o ajută nu doar să-și mențină formele ca în tinerețe, dar este și un foarte bun terapeut, ajutând-o să se destreseze și să gândească pozitiv.

Actrița din „Îngerii lui Charlie” a trecut printr-o transformare extraordinară, motivată fiind de carieră

Drew Barrymore rezolvă erupțiile acneice de pe față punând cuburi de gheață pe zonele afectate

Pentru un ten sănătos, actrița este adepta demachiatului în fiecare seară și a cremelor pe bază de vitamina C și B