Main menu

header

919 3 1de Georgiana Mihalcea

Tunelul cu infraroșu No Cellulite este un dispozitiv profesional de slăbit. Termoterapia efectuată folosind tunelul cu infraroșu este o metodă de pierdere rapidă în greutate. Acest tratament este ideal pentru combaterea celulitei și eliminarea retenției de apă. Are însă și alte beneficii: ameliorează durerea, susține imunitatea și buna funcționare a organismului. Anita Kacso (foto), terapeut de remodelare corporală la Body Secret Spa (bodysecretspa.ro), este cea care ne-a dezvăluit toate detaliile acestui tratament-minune.

„Acționează direct asupra celulelor adipoase”

- Ce este tunelul cu infraroșu?

- Tunelul cu infraroșu este un dispozitiv cu efecte termice pentru pierderea rapidă în greutate (atât în kilograme, cât și în centimetri) ideală pentru tratamente anticelulitice și împachetări corporale.

- Cum funcționează?

- Temperatura din interior crește datorită modului în care se închide tunelul infraroșu și în acest fel se va produce o transpirație intensă și benefică. Efectul termic oferit de razele infraroșii în tuneluri este unul care se transmite în organism în profunzime până la nivel celular, iar senzația de disconfort termic la suprafața pielii este minimă și nu la fel de evidentă ca în cazul unui pat termic, de exemplu. Rezultatele sunt de două ori mai bune și senzația în timpul unei ședințe în tunelul infraroşu No Cellulite este una foarte plăcută.

- Care sunt efectele acestui tratament?

- Razele infraroșii ale tunelului pătrund până la 5-6 cm adânc în țesuturi și acționează direct asupra celulelor adipoase. Căldura foarte puternică generată de tunelul cu infraroșu dizolvă grăsimea excesivă acumulată de organism. Efectele tratamentului cu tunel cu infraroșu sunt remarcabile: circulația sângelui este mult îmbunătățită, sistemul imunitar este întărit, iar organismul pierde kilograme și centimetri.

„Este perfect pentru împachetările anticelulitice și tratamente de detoxifiere”

919 3 2- Are și alte beneficii?

- Tunelul cu infraroșii este perfect pentru împachetările anticelulitice și tratamente de detoxifiere. O soluție inovatoare pentru a slăbi atât în kilograme, cât și în centimetri! În plus, tunelul îmbunătățește circulația sângelui, stimulează metabolismul, ameliorează întinderile musculare și durerile articulare și are efecte benefice asupra afecțiunilor ovariene.

- Acest dispozitiv poate fi asociat și cu alte tratamente de remodelare corporală?

- Da, la salonul la care lucrez, recomand adesea clienților împachetări în tunel cu scorțișoară şi cafea, alge marine, aloe vera etc. Toate acestea vor ajuta la eliminarea toxinelor, a excesului de apă, vor accelera procesul de slăbire în kilograme și vor reduce celulita cu un grad la trei ședințe/săptămână. De ase- menea, împachetările ajută la hidratarea pielii în profunzime oferindu-i un aspect tonifiat și sănătos în timp ce clienții se bucură de un răsfăț aromat.

- În ce situații este recomandată terapia?

- Acest dispozitiv este ideal pentru detoxifiere, slăbire, terapia durerii și antiîmbătrânire. În primul rând pentru slăbit, pentru a trata obezitatea și a reduce semnificativ greutatea corporală, dar și pentru tratamente anticelulitice cu rezultate rapide. Tunelul cu infraroșu poate îmbunătăți circulația sângelui și întări sistemul imunitar, accelerează metabolismul și tranzitul intestinal și, nu în ultimul rând, echilibrează nivelul de acid din organism.

„Generează o transpirație de şapte ori mai abundentă”

- Cât putem slăbi după o ședință în tunelul No Cellulite?

- Este posibil să se ardă cel puțin 750 de calorii în 40 de minute cu ajutorul tunelului cu infraroșu! Transpirația generată în acest tunel elimină aproximativ 25%-30% din toxine şi metale grele și 70%-75% din excesul de apă din organism.

- Putem spune că tunelul cu lumină infraroșie ajută și la detoxifierea organismului?

- Multe toxine își au „reședința” în celulele noastre adipoase, în ficat și în țesutul creierului. Cea mai naturală formă de detoxifiere a organismului este transpirația. Dar transpirația de suprafață și transpirația profundă sunt diferite. Infraroșul generează o transpirație de şapte ori mai abundentă decât o saună tradițională pentru a elimina aceste toxine.

- Acest tunel cu infraroșu mai oferă și alte surprize?

- Tunelul cu infraroșu are și efect antiîmbătrânire! Studiile arată că termoterapia reduce ridurile, îmbunătățește nuanța generală a pielii, inclusiv catifelarea, netezimea și fermitatea. În plus, mulți oameni au deficit de vitamina D și nici nu știu asta! Vitamina D nu este doar o piatră de bază în sistemul nostru imunitar, dar este esențială pentru sănătatea oaselor, a dinților și a pielii, precum și pentru reducerea riscului de cancer! Tunelul cu infraroșu crește nivelul de vitamina D în mod natural!

„Transpirația generată în acest tunel elimină aproximativ 25%-30% din toxine şi metale grele și 70%-75% din excesul de apă din organism“

„Este recomandat ca adjuvant pentru gestionarea durerii“

- Pe lângă beneficiile estetice există și unele terapeutice?

- Terapia cu infraroșu este, de multe ori, recomandată ca adjuvant pentru gestionarea durerii, icter, eczeme, riduri, cicatrici, îmbunătățirea circulației sângelui și pentru a ajuta rănile și arsurile să se vindece mai repede. Evident acest tip de tratament nu-l înlocuiește pe cel medical.

- Deci, ajută și la ameliorarea durerii?

- Da. Artrita și alte dureri cronice sunt considerate HRP (Heat Responsive Pain), ceea ce înseamnă că aceste afecțiuni pot fi tratate cu terapie termică. Când lumina infraroșie începe ușor să încălzească aceste țesuturi, crește fluxul de sânge în aceste zone. Cercetătorii au descoperit beneficii uriașe din utilizarea terapiei cu căldură cu infraroșu în tratarea durerilor de spate, de gât și de artrită.

- Există și contraindicații?

- Da, sunt câteva categorii de persoane în care acest tratament nu este permis: femeile însărcinate și cele care alăptează, persoanele cu tensiune arterială scăzută, cele cu răni deschise ori cu probleme circulatorii grave, cele care suferă de anxietate sau de claustrofobie. De asemenea, nu pot apela la acest tip de termoterapie nici persoanele care au fost diagnosticate cu cancer în ultimii cinci ani.