Main menu

header

946 3 1de Roxana Istudor şi Claudia Mîţoi

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, Robbie Williams, este așteptat să concerteze la București pe 19 august, iar fanii se obișnuiesc, de ceva vreme, cu un nou look, total spectaculos, al cântărețului. Mult mai subțire, cu mușchii frumos întinși pe osatură, celebrul artist sosește în România într-o formă de zile mari, datorată unei diete vegetariene și organice care l-a schimbat total.

Alimente locale și bio

946 3 2Organizatorii show-ului pe care îl susține Robbie Williams în România au pregătit pentru superstarul care a cucerit lumea cu piesa „Let me entertain you!” un meniu de excepție, perfect calat pe pretențiile cântărețului, care este vegetarian de câțiva ani. Meniul va include produse locale și organice, iar printre ingredientele care se vor afla la dispoziția lui Robbie și a staff-ului său se numără untul de arahide și de migdale natural, bio, fructele proaspete, sosurile, uleiul de măsline, legumele proaspete, organice, iar meniul este la fel de variat: mușchi de vită, somon la grătar, cartofi cu rozmarin, fasole verde sotată, orez cu coriandru, supă de porumb prăjit, burgeri vegetali, quesadilla de vită, tortilla cu fasole neagră și burrito cu cartofi dulci, souvlaki grecesc, plăcintă cu fasole albă şi cartofi, foie gras cu mere caramelizate și multe alte delicii culinare. După concert, Robbie Williams se va răsfăța cu un meniu special pregătit pentru el: sashimi cu somon (fără orez), fasole edamame și chipsuri de linte.

„Această dietă are avantajele sale!”

946 3 3Robbie Williams a fost nevoit să treacă la o dietă adecvată după ce nu s-a simțit suficient de bine pentru a încheia un turneu în anii trecuți. Adresându-se fanilor după ce și-a mai revenit, artistul și-a cerut scuze pentru absența sa, anunțând, în același timp: „Acum sunt vegan”. Interpretul piesei „Somethig Stupid” și-a centrat noua dietă pe sucuri proaspete și shake-uri de proteine, mai ales că acest tip de regim a mai dat rezultate pentru superstarul britanic și în trecut. Nu după mult timp, Robbie deja avea ce arăta pe Facebook: o formă fizică mai bună, un tonus mai proaspăt, mai multă energie. „Această dietă vegană are avantajele sale”, a postat atunci starul, spre încântarea fanilor din toată lumea. Robbie reușea astfel din nou să se abțină complet, cu puterea minții, de la toate tentațiile delicioase care îi aduseseră multe kilograme în plus, în special de la dulciurile pline de carbohidrați, o mare slăbiciune a artistului.

A slăbit spectaculos

946 3 4Cu câteva săptămâni înainte de a-l vedea live la București, fanii din România ai lui Robbie Williams îl pot admira pe internet complet schimbat, suplu și în plină formă. A slăbit spectaculos și mărturisește că primul lucru pe care l-a făcut în tot acest drum spre o viață mai sănătoasă a fost să mănânce mai puțin. Lupta cu greutatea în exces și cu natura sa interioară, predispusă la dependențe, a înregistrat de-a lungul timpului mai multe episoade bine documentate, iar artistul a fost deschis și sincer în ceea ce privește dependența de zahăr, de exemplu, precum și de băutură, și de droguri. „Făceam o mare greșeală când mergeam la cumpărături după ce consumasem stupefiante. Cred că această luptă pentru a-mi controla greutatea va fi una care va dura pe tot parcursul vieții”, mărturisește Robbie, conștient că voința este cea care îl va duce spre succes.

A înlocuit dependențele și programul haotic cu bicicleta și banda de alergare

946 3 5Suplu, tatuat, vesel și plin de energie, Robbie Williams pare un alt om de când și-a schimbat stilul de viață. Admiratorii săi l-au felicitat din toată inima și nu puțini s-au întrebat cum a reușit. „Mănânc mai echlibrat și fac mult mai multă mișcare. Sunt foarte mulțumit de scăderea în greutate. A fost o luptă constantă, pentru că în interiorul meu este un gigant”, povestește Robbie Williams. Cel care era cândva poreclit „dansatorul gras” de colegul de trupă Noel Gallagher a dezvăluit că a schimbat drogurile și alcoolul cu alimente și băuturi sănătoase, iar nopțile pierdute și programul haotic, cu bicicleta și banda de alergare. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această schimbare! Îmi este și teamă să mă gândesc cum aș fi ajuns să arăt dacă aș fi continuat pe vechiul drum. Nu mai consum alcool de 20 de ani și am învățat, în sfârșit, să mă accept”, detaliază starul.

Programul Weight Watchers i-a mutat focusul spre sănătate

946 3 6În decembrie 2018, Robbie Williams a dezvăluit că a folosit programul WW (Weight Watchers) pentru a reveni la o greutate normală și mai ales pentru a rămâne în formă. Rețeaua l-a ajutat să-și mute atenția de la slăbit către sănătatea generală. Devenit ambasador al organizației, Robbie și-a folosit propria călătorie spre o greutate normală și un stil de viață sănătos pentru a-i inspira pe alții, documentându-și opțiunile pe rețelele de socializare. Fanii și persoanele care doresc să piardă kilograme l-au putut vedea pe artistul lor preferat delectându-se des cu unul dintre alimentele sale preferate, somonul, pe care artistul îl consideră delicios, cu multe beneficii și puține… puncte calorice!

Fitness în familie

946 3 7Robbie Williams nu face niciun secret din metodele prin care reușește să învingă în fiecare zi lupta cu vechile obiceiuri, care îl făcuseră supraponderal. Uneori, artistul postează filmulețe în care fanii îl pot vedea făcând fitness… în familie, cu fiica sa, Coco, imitându-și celebrul tată, care sare pe o trambulină din living. De altfel, copila încearcă uneori și să imite pozițiile pe care tatăl său le face în timpul sesiunilor de yoga, iar soția artistului, Ayda, postează deseori aceste scene, nu doar spre deliciul fanilor, ci și ca un îndemn subtil la mișcare și viață sănătoasă prin exemplul unui superstar care a știut să-și depășească slăbiciunile care îi făceau rău.

„Am slăbit, dar este o luptă constantă. În interiorul meu stă la pândă un uriaș pe care nu l-ar deranja să fie supraponderal“

„Când eram gras mă detestam, credeam că arăt oribil și, mai rău, că nu mai pot cânta bine“

„De-a lungul timpului am recurs și la unele măsuri extreme; ajunsesem să trăiesc cu aer și supă. Apoi deveneam depresiv, gândindu-mă că mă înfometez“

Yoga Şi Pilates în fiecare zi

946 3 8Noua rutină a lui Robbie Williams este o combinație de dietă vegetariană, organică, și mersul regulat la sala de sport, yoga și Pilates. Artistul preferă exercițiile cu greutăți și sesiunile cardio, cu atât mai mult cu cât se apropie de vârsta de 50 de ani și toate aceste abordări de stil de viață îl ajută să-și atingă scopul declarat de a trăi cât mai mult, astfel încât să poată rămâne alături de copiii săi. „Fac pilates în fiecare zi, fac yoga în fiecare zi. Pe lângă construirea mușchilor, acestea mențin pozitivitatea mentală și favorizează flexibilitatea”, detaliază artistul.