Main menu

header

06-07-1de Ana Trifan

Comediantul Jim Carrey se simte mult mai bine după ce a început o dietă strictă ce exclude zahărul, grâul, lactatele, cafeaua şi sucurile acidulate. La începutul lui martie, Carrey i-a anunţat pe cei 10 milioane de fani pe care îi are pe reţeaua de socializare Twitter: „Sfârşitul celei de-a doua săptămâni de dietă. Începe să funcţioneze. Mă simt relaxat, mulţumit şi chiar binecuvântat, ca şi cum m-aş fi trezit dintr-un somn adânc”.
Jim, care a urmat o dietă extremă pentru a fi în formă în filmul „The Incredible Burt Wonderstone”, a decis să continue obiceiul de a mânca moderat, în ciuda faptului că avea rezerve faţă de cum va reuşi să menţină dieta.

„Această dietă este mai vindecătoare decât medicamentele”
Carrey spune că noua dietă îi dă toţi nutrienţii de care are nevoie pentru a fi sănătos şi fericit: „Proteinele, salatele, legumele, orezul, fructele, nucile şi apa conţin tot ce ai nevoie să fii sănătos, fericit şi cu mintea limpede. Cred că această dietă este mai vindecătoare decât medicamentele”.
Vedeta în vârstă de 51 de ani afirmă: „Mănânc ouă, carne, peşte şi legume preparate în ulei de măsline, fructe, nuci, apă, ceai cu miere sau îndulcitor pe bază de ştevie, biscuiţi fără gluten şi unt de migdale, ca şi gustare”.
Carrey, care a crescut într-o familie săracă din Ontario, Canada, s-a luptat cu depresia întreaga sa viaţă. După ce a folosit antidepresivul Prozac timp de mai mulţi ani, Carrey spune că a oprit medicamentaţia când a început să se simtă mai bine datorită noului regim alimentar pe care-l urmează.
Vedeta susţine că, datorită noii sale diete, se simte nemaipomenit fizic şi mental. „Claritate! Mulţumire! Tinereţe! Longevitate! Această dietă, deşi grea la început, îmi oferă toate acestea!”, a scris el. Poţi rezista? Doar trei săptămâni şi vei simţi diferenţa!”.