Main menu

header

515 14 1de Raluca Grințescu

Știința care se ocupă cu cartografierea feței vine de la chinezi și se cheamă Mien Shiang. Aceasta vă lecturează faţa şi vă spune cu ce probleme medicale vă confruntați. Medicina tradiţională chineză este convinsă că această procedură spune mult mai multe despre corpul nostru decât credem! Fiecare parte a feței noastre reprezintă un organ. Când apar probleme în anumite zone ale feței, trebuie să vă puneți semne de întrebare, întrucât acest lucru indică faptul că aveți anumite dificultăți fiziologice care ar trebui rezolvate. Să vedem care ar fi acestea.

Modificări ale aspectului urechilor (zona 10)

Probleme la rinichi

Cauza: Exces de sare în organism, lipsa hidratării şi prea multe condimente şi cofeină, excese care au afectat buna funcţionare a rinichilor.

Soluţia: Beți mai multă apă şi nu mai consumați atât de multă cofeină, sare şi condimente.

Modificări ale aspectului frunţii (zonele 1 şi 3)

Probleme ale vezicii urinare, inimii şi intestinului subţire

Cauza: Consumul de alimente prea grase conduce la încetinirea şi la supraîncărcarea sistemului digestiv. De asemenea, consumul excesiv de alcool, lipsa somnului şi consumul exagerat de zahăr vor provoca probleme ale vezicii urinare, conducând totodată la apariţia problemelor cu inima. De aici nu este departe de apariţia bolilor cronice!

Soluţia: Mâncați multe alimente crude, beți multă apă, evitați alcoolul şi odihniți-vă suficient, încât să vă încărcați bateriile.

Modificări ale zonei dintre şi pe părţile laterale ale sprâncenelor (zonele 2, 6 şi 8)

Probleme la ficat

Cauza: Sunteţi, probabil, alergic la anumite alimente, cum ar fi produsele de panificaţie sau carnea. Acest lucru poate indica şi faptul că sistemul digestiv funcţionează prea mult şi nu are suficientă odihnă.

Soluţia: Când vine vorba despre îmbunătăţirea acestui tip de condiţie de sănătate, se recomandă următoarele lucruri: plimbări în aer curat, linişte, alimente sănătoase şi proaspete, exerciţii (cum ar fi yoga), mers pe jos şi meditaţie.

Modificarea aspectului zonei de sub ochi (zonele 5 şi 9)

Probleme cu rinichii

Cauza: Consumul în exces de alcool şi de ţigări.

Soluţia: Evitaţi alcoolul, cafeina şi băuturile îndulcite. Beţi multă apă. Verificaţi frecvent dacă sunteţi suficient de bine hidratat.

Modificarea aspectului nasului (zona 7)

Probleme cu inima şi cu intestinul gros

Cauza: Balonare, constipaţie, indigestie şi circulaţie slabă. De asemenea, hipertensiunea arterială poate cauza probleme în acest domeniu, lucru ce se va observa pe faţă.

Soluţia: Verificaţi-vă tensiunea arterială, pentru a fi siguri că nu suferiţi de această boală. Consumaţi ceai verde organic, care vă ajută la eliminarea toxinelor. Exerciţiile fizice regulate sunt remediul perfect în tratamentul tensiunii arteriale, care este dată de stilul de viaţă sedentar.

Modificarea aspectului zonelor de jos ale obrajilor (zonele 11 şi 13)

Probleme cu plămânii

Cauza: Astmul, fumatul excesiv, poluarea, toate acestea vă vor afecta plămânii.

Soluţia: Asiguraţi-vă că staţi într-o zonă în care aerul nu este poluat. Creşteţi nivelul de oxigen din sânge prin plimbări în aer liber şi prin consumul de alimente crude şi sănătoase. Dacă fumaţi, cred că este timpul să renunţaţi la acest viciu. Amintiţi-vă să staţi departe de alimentele picante!

Modificări ale zonei bărbiei (zona 12)

Probleme ginecologice

Cauza: Acest lucru poate însemna că organismul dumneavoastră se luptă cu bacteriile, este afectat de stres, iar stilul de viaţă şi dieta suportă modificări.

Soluţia: Nu mai consumaţi carne sau preparate din carne pentru o perioadă şi evitaţi lactatele. Petreceţi-vă timpul liber în zone cu aer curat şi faceţi exerciţii fizice.