Main menu

header

571 14 1de Raluca Grințescu

Dacă aveți dureri în diferite părți ale corpului și nu știți cum să mai scăpați de ele, puteți încerca trucul de mai jos. Dacă la prima vedere pare ciudată, această tehnică este folosită de sute de ani în China, cu rezultate foarte bune. Tot ce trebuie să faceți este să luați un clește de rufe și să îl prindeți de lobul urechii pentru 20 de minute. Se pare că această parte a organismului conține șase puncte care pot controla durerea resimțită în diferite zone ale corpului. Aplicând presiune în aceste puncte, senzațiile neplăcute pot fi eliminate rapid și ușor.

Spate și umeri

Pentru a scăpa de durerile de spate sau de umeri, cleștele trebuie prins de partea de sus a urechii, în punctul 1. În aproximativ 60 de secunde veți simți că durerea dispare.

Organe interne

În punctul 2 se află nervii organelor interne. Pentru a elimina durerile ușoare, cleștele trebuie prins în acest punct.

Încheieturi

Punctul 3 este legat de încheieturi. Dacă vă știți cu suferințe cronice în aceste zone, atunci cleștele trebuie să fie nelipsit din trusa dumneavoastră de medicamente.

Sinusuri şi gât

571 14 2Dacă la primul semn de răceală prindeți cleștele în punctul 4, atunci simptomele vor dispărea și nu vă veți îmbolnăvi.

Digestie

Pentru a scăpa de senzațiile neplăcute la nivelul stomacului sau de o durere ușoară în tractul digestiv, cleștele trebuie pus în punctul 5.

Cap și inimă

Pentru a preveni bolile cardiovasculare, cleștele trebuie agățat anume în punctul 6 de pe lobul urechii.