Main menu

header

551 18 1de Alexandra Rotărescu

Preocupaţi de copii, serviciu şi grija zilei de mâine, alocăm tot mai puţin timp partenerului, iar acest lucru nu face decât să ne afecteze relaţia de cuplu. Noroc că oamenii de ştiinţă au creat un spray nazal cu proprietăţi afrodiziace! Terapeutul holistic Ioana Bobocea (medalion), de la Centrul de medicină integrativă Global Wellness System, ne vorbeşte despre efectele miraculoase pe care Lavyl Nose le are asupra vieţii noastre sexuale!

„105.000 de acţiuni benefice la o singură pulverizare!”

- Ce este Lavyl Nose şi ce efect are asupra organismului uman?

- Lavyl Nose este un spray nazal din categoria nanocosmeticelor, care sunt produse ce conţin nanoefectori, nişte particule a căror mărime este egală cu distanţa dintre două trepte ale spiralei ADN-ului. Pe structura acestui nanoefector s-a amprentat informaţia unui complex de 100 de plante, oligoelemente, minerale, cristale etc. Într-un cuvânt, este vorba despre informaţia a 3.500 de substanţe active ce sunt amplificate de 30 de ori, adică există 105.000 de acţiuni benefice simultane la o singură pulverizare!

- Am înţeles ce sunt nanoefectorii, dar cum funcţionează ei mai exact, de ce ne sunt atât de benefici?

- Nanoefectorii reactivează telomeraza, o enzimă creată de gena longevităţii, care reconstruieşte continuu telomerii, acele capete ale cromozomilor care transportă ADN-ul în procesul diviziunii celulare. Telomerii sunt foarte importanţi, deoarece protejează cromozomii şi ADN-ul contra degradării genomului în procesul diviziunii celulare. Telomeraza este activă până la 20 de ani, moment în care devine inactivă şi începe procesul de scurtare a telomerilor şi implicit de îmbătrânire celulară. Ca să fie mai clar pentru toată lumea, telomerii sunt scurtaţi până în punctul în care cromozomii nu mai pot funcţiona normal, diviziunea celulară nu se mai poate produce şi celulele mor, deci ei dictează durata de viaţă a unei celule. Prin reactivarea telomerazei cu acest spray, se declanşează refacerea telomerilor şi a ADN-ului, adică regenerarea celulară sau, cu alte cuvinte, reîntinerirea organismului!

- Ne-aţi vorbit despre nanoefectori şi nanocosmetice. Ce este această nanotehnologie?

- Dacă un cuvânt începe cu „nano”, acesta indică tehnologia de ultimă oră folosită, care permite să se obţină o microparticulă pe care se amprentează informaţiile necesare organismului uman pentru regenerare celulară, şi aici mă refer la tot ceea ce natura ne oferă ca dar divin.

„Absolut nou pe piaţa românească!”

551 18 2- Produsul este nou pe piaţa mondială? Că pentru români am înţeles că este o noutate...

- Acest produs face parte din gama produselor de nanocosmetică Lavylites, care au la bază o invenţie unică în lume, brevetată internaţional, special creată pentru regenerare celulară, antiaging şi cu efect analgezic instantaneu, antiinflamator local, antibacterian, antifungic, antivirotic, cu spectru larg în afecţiunile sau în leziunile cutanate, igiena bucală şi tratamentele ORL. După o experimentare de opt ani în clinici de estetică facială şi cabinete sau clinici medicale din Ungaria, distribuţia lor internaţională a început în urmă cu un an şi s-a extins rapid în opt ţări. Pe piaţa românească, Lavyl Nose este absolut nou, şi Global Wellnes System este un promotor şi distribuitor de marcă al acestui produs!

- Cui îi este recomandat, persoanele cu probleme erectile îl pot folosi sau cele cu libidoul scăzut?

- Deoarece este activator de telomerază, dar şi al organului vomeronazal, el poate fi folosit de persoanele care au inactivat organul vomeronazal şi care, din această cauză, nu mai pot percepe feromonii altei persoane, adică, da, poate fi folosit de persoanele cu probleme erectile şi de cele cu libidoul scăzut.

„Conţine exclusiv ingrediente naturale”

- Poate fi utilizat la orice vârstă atât de femei, cât şi de bărbaţi?

- Un singur răspuns: DA!

- Dar există anumite restricţii în ceea ce priveşte folosirea spray-ului?

- Nu! Doar că se pulverizează numai de două-trei ori pe zi câte un puf în fiecare nară, iar contactul cu ochii trebuie evitat, atâta tot!

- Cei care au deviaţie de sept, astm, sinuzită, polipi etc. îl pot folosi?

- Se poate utiliza cu succes şi pentru rinită, răceli, deviaţie de sept nazal, alergii, atrofia mucoasei nazale, probleme astmatice şi sinuzite cronice.

- Ce ingrediente are în componenţă?

- Spray-ul conţine exclusiv ingrediente naturale şi nanoefectori. Cum spuneam, pe structura unui nanoefector s-a amprentat un complex de substanţe active din peste 100 de plante, minerale, cristale, adică 3.500 de substanţe active puse în soluţie coloidală de argint şi aur. Pe lângă acestea, mai conţine şi extract de propolis, de eucalipt, mentă şi de seminţe de grepfrut, glicerină şi clorură de sodiu.

„Nu are efecte secundare”

- Cât de repede începe să acţioneze şi cât durează efectul său?

- Efectul este foarte rapid, aproape instantaneu, şi după... nu se mai foloseşte! Cu timpul însă, inactivarea se repetă şi reactivarea în consecinţă. Atenţie, inactivarea este condiţionată de modul nostru de viaţă!

- Are efecte secundare?

- Nu.

- Creează dependenţă?

- Nu.

- Poate fi folosit luni întregi sau chiar ani?

- Da! De câte ori e nevoie, fără excese!

- Şi care sunt riscurile la care ne expunem în cazul unor excese?

- Nu ne simţim bine, avem usturimi, ceea ce ne obligă să renunţăm la administrarea produsului.

- Avem nevoie de prescripţie medicală pentru achiziţionarea şi folosirea acestui spray?

- Nu. Nu este un produs medical.

- Ce avantaje are faţă de alte produse similare existente pe piaţă?

- Nu există produse similare în lume, este unic!

„Spray-ul afrodiziac declanşează refacerea telomerilor şi a ADN-ului, adică regenerarea celulară sau, cu alte cuvinte, reîntinerirea organismului!“

Spray-ul afrodiziac se pulverizează de două-trei ori pe zi, câte un puf în fiecare nară. Acţionează aproape instantaneu, nu are efecte secundare şi nici nu creează dependenţă

„Receptează feromonii şi activează dorinţa sexuală“

- Pe ce principiu funcţionează acest spray?

- Prin intermediul mirosului, subconștientul trimite o comandă către organul vomeronazal, care este un organ auxiliar al simțului olfactiv, localizat de o parte şi de alta a septului şi specializat în detectarea feromonilor. În acest organ există 200-300 de milioane de terminații nervoase pe milimetru pătrat, deci cele mai multe terminații nervoase din organism, astfel că acesta este capabil de a percepe chiar și o singură moleculă străină. Astfel, organul vomeronazal receptează feromonii și alte substanțe aromatice volatile care nu pot fi percepute de mirosul nostru şi activează dorinţa sexuală.