Main menu

header

665 5 1de Roxana Istudor

Industria frumuseții nu lasă niciun areal de inovație să rămână neexploatat. Pentru provocările pe care le are de înfruntat în fiecare zi femeia modernă, care vrea întotdeauna să arate senzațional, au fost lansate dispozitive noi.

Antirid via... NASA

După ce NASA a experimentat vindecarea mai rapidă cu ajutorul luminii LED, procedeul a intrat rapid în atenția industriei frumuseții. Versiunea cea mai recentă și avansată propusă de experți pentru utilizarea acasă se numește Baby Quasar și combină patru unde: roșu deschis, roșu închis, ambră și infraroșu. Acțiunea acestora este menită să accelereze procesul producției de colagen și de elastină. Ca urmare, se constată o impulsionare a procesului de creștere de piele nouă cu 200%. Efectul constă într-o întinerire vizibilă și o reducere a ridurilor după doar opt săptămâni de tratament. Dispozitivul care are asemenea urmări a primit, firește, aprobarea din partea autorității de profil din SUA, FDA.

Rollerul cu 500 de ace lichidează cicatricele

665 5 2La prima vedere este replica unui instrument de tortură din Evul Mediu, la scară mică. În realitate este un roller care are la bază un principiu „sângeros”, dar cu rezultate cât se poate de sănătoase: cu cele circa 500 de microace foarte fine, acest dispozitiv creează leziuni minuscule la suprafața pielii, „păcălind” corpul să producă mai mult colagen pentru a repara agresiunea. Pe parcursul aceluiași proces, rollerul activează grăsimea, care hidratează în profunzime. Rezultatul? Potrivit producătorilor, tenul produce mai multă elastină ca niciodată, iar ridurile fine și vechile cicatrice sunt lichidate fără urmă, dă asigurări producătorul.