de Raluca Grințescu
Dieta cu grepfrut, utilizată pentru a pierde rapid câteva kilograme, este foarte eficientă, pentru că fructul în sine taie pofta de mâncare, elimină colesterolul şi arde grăsimile din organism.
Pierdeţi cinci kilograme într-o săptămână
Majoritatea persoanelor care încearcă această dietă timp de o săptămână reuşesc să slăbească între patru şi cinci kilograme. Iată și cum trebuie să o urmați!
Micul dejun: cereale, un ou fiert, o jumătate de grepfrut, cafea sau ceai îndulcit cu miere;
Prânzul: o jumătate de grepfrut şi două ouă fierte, piept de pui la grătar, salată de castraveţi şi roşii cu verdeaţă şi lămâie, o felie de pâine prăjită (de preferat pâine neagră);
Cina: o jumătate de grepfrut, carne de pește sau de pasăre şi legume la cuptor fără ulei, la grătar sau fierte la aburi sau ciuperci la grătar.
Cu cât se consumă mai mult grepfrut, cu atât pofta de mâncare va scădea mai mult. Puteţi alege să stoarceţi grepfrutul şi să îl consumaţi ca pe un suc, atenţie însă, nu trebuie îndulcit! Cât timp se ţine dieta trebuie redus consumul de cafea şi se renunţă complet la dulciuri.
Pentru rezultate excelente, se recomandă mişcare cât mai multă şi un consum minim de sare