Main menu

header

483 3 1de Gabriela Militaru

Thalia și-a început cariera în televiziune filmând pentru o reclamă pe când avea doar 1 an. Până la succesul internațional, obținut cu rolul din „Marimar” (în 1994), Thalia a fost cunoscută în țara sa natală prin numeroase roluri în filme și prin albumele muzicale pe care le-a lansat. În plan personal, actrița și cântăreața este căsătorită de 14 ani cu producătorul Tommy Mottola (fostul soț al cântăreței Mariah Carey), alături de care are doi copii. De-a lungul timpului, Thalia a reușit să se păstreze în atenția publicului nu doar prin telenovelele în care a jucat sau prin muzica sa, dar și prin frumusețea ei, care este la fel de vie și la 43 de ani.

Își îngrijește tenul cu creme pe bază de antioxidanți

483 3 3Frumoasa mexicancă reușește să-și păstreze tenul elastic folosind câteva trucuri ușor de urmat. Actrița recunoaște că datorează suplețea pielii faptului că nu iese niciodată din casă fără să folosească cremă de protecție împotriva razelor de soare. În timp ce majoritatea starurilor se mulțumesc cu o cremă cu factor de protecție 50, Thalia vrea să se asigure că tenul său nu este în pericol și folosește loțiune cu factor 60. De asemenea, ea nu uită niciodată să se demachieze înainte de culcare și să-și hidrateze bine pielea. Cremele sale preferate sunt pe bază de antioxidanți, cum ar fi vitaminele C și E. Un alt secret al Thaliei este faptul că nu întrebuinţează aplicatoarele de machiaj pentru o perioadă îndelungată. „Folosiți numai pămătufuri curate. Sunt convinsă că acneea este provocată de pensulele murdare”, a declarat actrița. Ea este de părere că femeile ar trebui să evite să-și atingă fața foarte des. „Țineți mâinile cât mai departe de față, pentru că astfel evitați să aduceți bacteriile pe piele”, a spus ea.

Consumă multe lichide

483 3 2Nu doar chipul Thaliei arată impecabil, ci și corpul său. Cum se menține în formă frumoasa actriță după ce a adus pe lume doi copii? Thalia are un regim alcătuit special pentru ea de un nutriționist. Meniurile vedetei sunt echilibrate și hrănitoare, dar nu îngrașă. Folosind o dietă de detoxifiere pentru a elimina toate toxinele din corp, artista adoptă, de obicei, regimul meselor porționate, formate din 60% legume, 40% proteine și absolut nimic pe bază de carbohidrați. „Mănânc cât șapte bărbați la un loc, iau vitamine, dar fac și mult sport”, a spus Thalia despre regimul ei alimentar. La un moment dat, ea a făcut public regimul care a ajutat-o să scape de kilogramele acumulate în timpul celei de-a doua sarcini. Imediat ce se trezea, vedeta consuma multe lichide. Fie că era vorba despre un pahar cu apă cu lămâie, despre un pahar cu lapte degresat sau despre un pahar cu ceai, Thalia știa care sunt efectele benefice ale lichidelor asupra bunei funcționări a organismului.

Ciocolata - desertul preferat

Micul dejun al Thaliei este foarte consistent. Pentru că actrița adoră mâncarea mexicană, ea consumă preparate tradiționale. Turte făcute din mălai, boabe de fasole fierte și puțină carne de pui compun prima masă a sa. Gustările conțin mereu fructe sau sucuri de fructe. La prânz, Thalia preferă pieptul de pui sau peștele la grătar, servite alături de legume sau de orez integral. La desert, își permite luxul unui pahar cu compot îndulcit cu miere sau cu zahăr brun. Cina Thaliei este masa zilei cel mai puțin consistentă. De obicei, ea consumă o jumătate de cană cu fulgi de ovăz cu lapte degresat și un fruct. Totuși, Thalia a recunoscut că, la final de săptămână, își permite să guste desertul său preferat: câteva tablete de ciocolată. Actrița apelează la acest regim ori de câte ori simte că are nevoie să elimine câteva kilograme.

A fost diagnosticată cu Lyme

Din nefericire, regimul alimentar nu a putut să o ferească pe Thalia de un eveniment nefericit, care i-a pus în pericol sănătatea. În 2008, actrița a contactat Lyme, o boală infecțioasă cauzată de cel puțin trei specii de bacterii aparținând genului Borrelia și transmisă la om prin mușcătura de căpușe infectate. Boala a ținut-o departe de carieră pentru o vreme, dar în același timp a ajutat-o să vadă viața cu alți ochi. „Transpiram abundent, udam pijamalele, cearșafurile și chiar salteaua în fiecare zi. Mă durea tot corpul, chiar și părul, care începuse să-mi cadă. De câteva ori am simțit capul că-mi explodează, ca și cum aveam plumb în interior; ochii mă dureau în orbite... hipersensibilitatea pielii mele a fost atât de gravă, încât, uneori, nu puteam suporta nici lenjeria de pat”, a povestit Thalia în autobiografie.

Face yoga și adoră cățăratul în sală

După ce a învins boala, Thalia și-a revenit fizic printr-o dietă sănătoasă și mult sport. Talia sa subțire a fost mereu subiect de controversă, mulți specialiști fiind de părere că actrița obișnuiește să facă liposucții periodice. Ea a negat aceste zvonuri, insistând că felul în care arată se datorează în exclusivitate moștenirii genetice și felului în care se hrănește ori face mișcare. Vedeta adoră să facă yoga. Ea crede că exercițiile o ajută să aibă un corp elastic, dar și o stare de spirit bună. „Este important să ne înconjurăm de oameni care au o atitudine pozitivă”, susține ea. Actrița, care a început să studieze Kabala în 2002, spune că sportul și meditația ajută organismul să-și păstreze sănătatea. Pe lângă yoga, Thalia adoră să meargă la sala de gimnastică și să facă exerciții cu ajutorul greutăților. De asemenea, ea este o mare admiratoare a cățăratului în sală. Escaladarea zidului fix din sală o determină să-și folosească în mod activ multe grupe de mușchi, care, prin încordarea și relaxarea succesivă, presupuse de cățărat, se tonifică în mod armonios. Thalia a mărturisit că nu fumează și nu consumă niciodată alcool.

Acuzată că şi-a scos o pereche de coaste

Gurile rele spun că motivul pentru care actrița are o talie atât de subțire nu ar fi legat de sport, ci de faptul că Thalia și-a scos un rând de coaste. Zvonul a pornit de la faptul că, la un moment dat, actrița a părut să arate mult mai slabă în zona mijlocului decât de obicei. Unii specialiști au fost de părere că brațele actriței ar fi fost mult prea groase în comparație cu talia sa, de unde și ideea că Thalia a pus chirurgia la treabă. Actrița însă a dezmințit aceste zvonuri în repetate rânduri. „Sunt tânără, fac mult sport, beau multă apă, mănânc bine, nu stau la soare. Am grijă de mine și este normal să arăt bine”, a spus ea. Întrebată, la un moment dat, pe o rețea de socializare despre acest subiect, actrița nu a putut să răspundă decât într-un mod sarcastic. „Le-am scos pe toate. Sunt un hibrid. Hahaha”, a răspuns ea. Când admiratorii au insistat să afle cum a făcut Thalia să scape de coaste, ea și-a păstrat simțul umorului. „Ușor. Pe calea traheelor ies impecabil. Sau prin buric. Sunt un adevărat miracol. Le-am scos pe toate și le țin acasă într-un recipient cu formol”, a mai scris vedeta.

  • Actriţa de telenovele cu cea mai subţire talie din lume nu crede în diete, dar se hrăneşte sănătos

Faimoasă pentru părul său, Thalia aplică un balsam regenerator, care îi fereşte podoaba capilară de clor şi sare când intră în piscină sau când merge la mare